Keystone logo
Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Представление

КОИ СМЕ НИЕ?

Тази институция е построена от група световни преподаватели с опит в целия свят. След като сме свидетели на постоянните промени, пред които е изправен бизнес светът и основната причина за традиционното образование, решихме да действаме. Тази институция е проектирана и ръководена от страстни преподаватели с опит от най-големите университети по света като Университета "Станфорд и Пайс" в САЩ, Университета в Ливърпул и Лондонското училище по бизнес и финанси във Великобритания, Университета по международни бизнес и икономика и Университета в Пекин в Китай, Гронобълско висше училище по бизнес във Франция, глобален университет U21 в Сингапур, университет за професионални изследвания в Гана, университет "Чулаункорн" в Тайланд и много други висши институции в съответните региони.


Индивидуално холистично развитие

ТРАНСКОНТИНЕНТСКИ ИНСТИТУТ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

Ние интегрираме вашето образователно пътуване с индивидуален план за развитие . Това започва от първоначалното записване на обучаемия в нашата институция и непрекъснато се развива чрез всеки модул. Някои от съзнателните развития включват емоционална интелигентност, увереност и възможности за иновации. Преди да започнете модул, вашите професори интегрират вашите лични нужди от развитие в учебния процес, преди да влезете в първия клас. Никога не започвате като непознато лице, което е част от списък с ученици. Нашата интегрирана система за индивидуално холистично развитие ускорява скоростта на вашето развитие, докато напредвате през всеки модул.

СРЕЩУ.

ДРУГИ УНИВЕРСИТЕТИ

Интегрираното развитие на студентите не присъства в повечето университети, а по-малко холистично развитие. Професорите започват всеки модул, като виждат студентите като "празна" , без да са наясно с всякакви уникални нужди или цели на всеки ученик. Развитието ви обикновено започва от "0" с всеки семестър.


Статии и публикации

Развийте правилните умения ефективно
Как може да надвишите потенциала си?
Три начина да постигнете лоялност на служителите и да запазите първите си изпълнители от напускане

Местоположения

  • Mosta

    Transcontinental Institution of Higher Education 145, ‘Hodon Ward’, Triq il-Waqqafa, il-Mosta, MST4492 Malta, , Mosta

Въпроси