Keystone logo
© Tomorrow University of Applied Sciences
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Представление

Добре дошли в глобалния университет за успешна кариера. Мисията на Tomorrow University е да предоставим на учащите се уменията, мрежата и наставничеството, необходими за изграждане на целенасочена кариера и за водене на прехода към устойчиво бъдеще.

Приспособете трансформационното си пътуване към уникалната си мисия, мислете отвъд границите, преосмислете бъдещето и се справете със сложните обществени и екологични предизвикателства.

Преходът към устойчиво бъдеще започва с вас

Нашите програми в областта на устойчивото развитие , бизнес иновациите, устойчивите технологии с изкуствен интелект &, лидерството и предприемачеството ви помагат да откриете силните си страни, да съобразите образованието си с ценностите си и да окажете значимо въздействие върху света.

Нашата учебна програма, ориентирана към въздействието, ви дава необходимите знания, умения и контакти, за да се справите с реалните предизвикателства и да водите бизнеса към устойчиво бъдеще.

В Tomorrow University ще се присъедините към разнообразна и подкрепяща мрежа от съмишленици, ментори и експерти от индустрията, посветени на постигането на положителна промяна.

Гъвкаво и персонализирано обучение, съобразено с вашата мисия

Нашият модел на обучение е съобразен с личните ви цели, като се фокусира върху развитието на практически умения чрез обучение, основано на предизвикателства, от водещи световни експерти. Този подход насърчава личностното израстване и ви подготвя да преобразите както себе си, така и световната икономика.

Ние използваме най-съвременните науки и технологии за обучение, за да създаваме гъвкави, достъпни и по заявка учебни преживявания, които ви дават възможност да постигнете цел, способности и общност. Асинхронните уроци с малки размери улесняват съвместяването на работата и обучението, като над 80% от нашите обучаеми работят на пълен работен ден, докато учат.

Като световни лидери в областта на образователните иновации, ние предлагаме напълно отдалечена учебна среда, използвайки технологии от следващо поколение, за да осигурим възможност за трансгранично социално обучение. Нашата виртуална платформа е достъпна за всички мобилни устройства, включително Apple Vision Pro, и е обогатена с лични събития и градски центрове в цял свят, които насърчават пълноценните връзки с колеги, преподаватели и партньори от индустрията.

Защо да учите с ToU?

Персонализирано & Целево ориентирано обучение

Съобразете учебната си програма с нуждите и стремежите си, като същевременно придобивате практически умения чрез проекти в реалния свят. Вместо традиционните изпити, решавайте глобални предизвикателства с нашите индустриални партньори и имайте достъп до избираеми и извънкласни дисциплини, които съответстват на вашата цел и задачи.

Глобална общност

Станете част от разнообразна, глобална мрежа от колеги, ментори от индустрията и учени, посветени на промяната. Обменяйте идеи, споделяйте опит и си сътрудничете с хора, които са готови да подкрепят вашето пътуване и да ви помогнат да окажете значимо въздействие.

Без изпити, обучение на базата на предизвикателства

Участвайте в практически проекти, които ви учат как да прилагате научни изследвания в различни области и да разработвате решения на сложни проблеми чрез практически опит в реалния свят.

Отдалечено, но никога самотно

Насладете се на напълно интегрирана онлайн учебна среда, в която никога не учите изолирано. Включвайте се в обучението с други обучаеми, сътрудничете си по проекти и се свързвайте чрез виртуални и лични събития. Още от първия ден ще изградите мрежата, от която се нуждаете, за да постигнете целите си.

Значение за индустрията

Работете с водещи корпорации и експерти от бранша по стратегически проекти, като се научите как да използвате знанията си и да прилагате уменията си в реални предизвикателства.

Гъвкаво обучение за работещи професионалисти

Лесно съчетавате работата, ученето и други ангажименти в живота. Само с една задължителна сесия на живо седмично можете да учите в свободното си време и с подходящото за вас темпо.

Финансово достъпен

Гъвкави модели на обучение и планове за плащане (включително месечни вноски), без скрити такси.

Кариерни възможности

Бъдете добре подготвени за днешната и бъдещата си роля, за да постигнете значителен и удовлетворяващ напредък в кариерата.

акредитация

Основана в Берлин, световно призната.

Ние сме официално признат от държавата немски университет, който съчетава качество, иновации и гъвкавост, за да ви осигури образователен опит на световно ниво. Нашата Impact MBA програма е акредитирана от Accreditation, Certification, and Quality Assurance Institute (ACQUIN) - авторитетна асоциация на организации с нестопанска цел, включваща над 150 висши учебни заведения в Европа, която признава строгите стандарти за качество, предписани от официалния съвет по акредитация на Германия.

Революционни програми за обучение

Нашата страст е да правим революции в образованието и да оказваме глобално въздействие. За нас е чест да бъдем членове на организацията "Лидери за действия по климата" и се гордеем, че сме признати за "Най-иновативната EdTech институция в Европа и в световен мащаб" за непрекъснатите ни усилия в областта на иновациите и високите постижения в сферата на образованието.

Всички наши MBA програми вече могат да се изучават с Apple Vision Pro!

Изживейте едно наистина завладяващо MBA изживяване.

Препоръки на учениците

Приемане

В Tomorrow University ние признаваме, че въздействащото лидерство надхвърля стандартизираните резултати от тестовете – не се изисква GRE/GMAT . Критериите за допустимост на нашите програми се фокусират върху вашето академично образование, професионален опит и лична цел.

Ние ценим вашата цел и въздействието, което се стремите да създадете, като оценяваме доколко тя се съгласува с нашата общност.

Поддръжка на приложения:

Нашият специализиран екип за прием е тук, за да ви подкрепя през целия процес на кандидатстване. От първоначалното ви запитване до окончателното изпращане, ние гарантираме безпроблемно и ръководено изживяване.

 • Първоначално запитване: Получете персонализирани съвети и отговори на вашите въпроси.
 • Насоки за кандидатстване: Получете помощ стъпка по стъпка при подготовката на вашата кандидатура.
 • Текуща поддръжка: Възползвайте се от непрекъсната поддръжка за справяне с всякакви притеснения или предизвикателства.

Присъединете се към нас в Tomorrow University, където вашето пътуване към въздействащо лидерство започва с общност, която цени вашата цел и потенциал.

Стипендии и финансиране

Tomorrow University се ангажира да направи образованието достъпно и достъпно. Предлагаме различни опции за финансова подкрепа, за да улесним вашето пътуване.

Стипендии: Предлагат се различни стипендии за подпомагане на студентите въз основа на заслуги, нужди и потенциал за въздействие.

Споразумение за споделяне на доходите (ISA): ISA ви позволява да учите сега и да плащате процент от доходите си, след като започнете работа, което прави образованието финансово управляемо.

Публично финансиране: Разгледайте възможностите за публично финансиране, за да покриете разходите си за образование.

Характеристики на кампуса

  Награди и акредитации

  Tomorrow University е германски държавно признат, посветен на предоставянето на образователно изживяване от световна класа, което съчетава качество, иновации и гъвкавост. Нашите програми са акредитирани от Официалния съвет по акредитация на Германия.

  Горди сме да бъдем признати за Топ иновативна институция за EdTech в Европа и в световен мащаб. Като членове на Leaders for Climate Action, ние се ангажираме да оказваме глобално въздействие с фокус върху целите за устойчиво развитие.


  Въпроси