Keystone logo
The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Представление

Този Executive MBA получава заявления за прием през есента на 2022 г. Проучване в Ханой и HCMC, Виетнам.

Университетът на Хавай, Шидлър Колеж по бизнес предлага първокласен Executive MBA програма, която ще обучава, ръководи и подготвя висшите ръководители на Виетнам, които искат да издигнат своите лидерски умения и управленски умения. Той е известен като VEMBA ( Виетнам Изпълнителен MBA ). VEMBA Hanoi стартира първата си кохорта през 2001 г. и през 2007 г. се разширява до HCMC.

Уебсайт: href = "https://shidler.hawaii.edu/vemba

Тази 21-месечна програма за изпълнителен формат позволява на участниците, живеещи в Ханой или Хо Ши Мин Сити, Виетнам, да поддържат управленски длъжности на пълно работно време, докато печелят своята степен. Студентите ще се учат от интегрирана модерна учебна програма, която включва основни бизнес дисциплини с най-съвременни бизнес практики, включително иновации и предприемачество, управление на информационните технологии и електронния бизнес, управление на веригата за доставки, управление на богатството и брандинг. Всички класове се провеждат във Виетнам с допълнително летово обучение в Хавайския университет в Маноа в Хонолулу, Хавай, САЩ. Основна характеристика на програмата е проектът Business Practicum, който позволява на студентите да се занимават с консултации в реално време.

177776_Frame3.jpg

Програмата MBA за ръководители във Виетнам вече се е доказала като изключително успешна в развитието на кариерата на много завършили през последните 21 години във Виетнам. С повече от 900 възпитаници, заемащи ключови бизнес позиции във всички икономически сектори във Виетнам и по света, MBA за ръководители във Виетнам предлага една от най-ценните бизнес мрежи.

По този начин, със степента си от Университета на Хавай, MBA за завършилите завършилите Виетнам ще могат да докажат, че имат доверие и умения да се конкурират за висши ръководни позиции не само във Виетнам, но и навсякъде по света.

Това е единствената акредитирана програма на AACSB, предлагана във Виетнам. AACSB е основана през 1916 г. в САЩ, за да осигури акредитация на бизнес училища. Учредителите му включват Колумбийския университет, университета Корнел, университета в Харвард, университета в Чикаго, университета в Илинойс, университета в Пенсилвания, университета Йейл и други престижни университети в САЩ. Известно е, че по-малко от 5% от бизнес училищата по света притежават тази елитна акредитация. Не всички членове на сдружението са акредитирани.

Две места за обучение във Виетнам са Ханой и Хо Ши Мин . Можете също така да изберете да учат две летни курсове в Хонолулу , Хавай, САЩ.

Кампус в Ханой: Suite 312, 3rd Floor, Office Center, Tower C, N04 - UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street, Ханой, Виетнам

Тел: +84 24 7304 2688

Гореща линия: +84 947 552 688

Имейл: [email protected]

Кампус на HCMC: 2-ри етаж, 235 Pasteur St., Dist.3, HCMC, Виетнам

Тел: +84 28 3933 3033

Гореща линия: +84 918 515 301

Имейл: [email protected]

Акредитации

Акредитирано по AACSB

Местоположения

  • Hanoi

    Hanoi, Виетнам

  • Ho Chi Minh City

    Ho Chi Minh City, Виетнам

    Въпроси