The University of Greenwich

The University of Greenwich

The University of Greenwich

Представление

The University of Greenwich се ръководи от основополагащия дух на „без ограничения“. Нашата основна визия е да дадем възможност на всеки да изследва нови възможности, необвързани от конвенционалната мъдрост и изкуствени граници. Чрез този подход ние се стремим да вдъхновим нови начини за общуване, свързване и изразяване на нашата лична и колективна идентичност.

Ние също така сме един от малкото лондонски университети, които имат всичко необходимо на едно място. Преподаването, социалните, спортните и жилищните помещения са в кампуса или в близост.

Общността Гринуич

Greenwich е нещо повече от колекция от отделни студенти и персонал, това е общност от хора, обединени от страстта си към ученето. Да бъдеш член на университетската общност носи чувство на гордост и отговорност да живееш според високите стандарти на предишни поколения студенти. Това също означава, че разчитате на другите да ви помогнат да станете най-добрият ученик, който можете. Има много възможности да се сприятелявате, да изпробвате нови неща и да откриете в какво сте добри, заедно с други съмишленици. Всеки е добре дошъл и може да намери начин да се впише в Гринуич.

Насладете се на ученето си

Важно е да ви харесва да учите в Гринуич и да имате възможността да се отличавате. Нашите курсове са проектирани във връзка с бизнеса и индустрията и използват най-новите учебни програми, базирани на научни изследвания. Ние ще ви подкрепяме и насърчаваме да постигнете възможно най-добрия резултат.

Технологиите играят голяма роля в нашето преподаване. Пример за това е заснемането на лекции, което ви позволява да преглеждате лекции онлайн и при поискване. Нашият персонал разполага с ресурсите, за да направи мултимедията ключова част от вашето обучение.

Ние сме специализирани в предмети, които ви подготвят за следващия етап от вашата кариера. Много от нашите студенти имат външни наставници и поемат стажове, за да изградят умения и опит на работното място, ценени от работодателите. Това е формула за успех, тъй като 90% от нашите възпитаници започват работа или продължават да учат в рамките на шест месеца след завършване на курса (2018 DLHE проучване).

Преподаван от страстни хора

Ние наемаме добре квалифициран, експертен преподавателски състав, повечето с формална преподавателска квалификация. Голям брой от нашите преподаватели също са работили преди това в бизнеса или индустрията. Това ни позволява да предоставяме актуални и подходящи за индустрията курсове, които са акредитирани от професионални организации.

Нашите преподаватели са толкова страстни в споделянето на знания, колкото и в своите предмети. Те са идеално разположени, за да ви помогнат да разгърнете потенциала си. Нашите студенти често отбелязват как нашите академици ще изминат допълнителната миля, за да им помогнат да се отличи в избрания от тях предмет.

Тези принципи ни донесоха сребърен рейтинг от националната рамка за преподавателски постижения (TEF) през 2017 г. и национални стипендии за преподаване на Академията за висше образование за голям брой от нашия преподавателски състав.

Услуги за поддръжка

Ние предлагаме широка гама от услуги за поддръжка за всички наши студенти. На всеки студент се назначава личен учител, който ще ви помогне да ви напътства по време на обучението ви в Гринуич. Нашият екип за студентски академични услуги може да ви помогне да се справите с нуждите от настаняване, паричните въпроси, съвети и консултации и нуждите от увреждания. Съюзът на студентите в Гринуич е в сърцето на университета и предлага отлична гама от социални, спортни и помощни възможности за всички студенти и следдипломни студенти.

Съоръжения за оформяне на вашето бъдеще

От 2013 г. сме инвестирали повече от £150 милиона в лаборатории, учебни помещения и студентски съоръжения. Това включва нов студентски център в кампуса на Медуей и сградата Dreadnought в Гринуич.

Dreadnought е нов централен център за всички студентски академични и социални дейности. Наред с учебните и компютърните зони ще намерите кафене, ресторант, фитнес зала и място за концерти и събития. Това е мястото, където можете да правите своето социално обучение, да имате достъп до студентски услуги, да участвате в студентски дейности и да излизате с приятели.

Ще се възползвате и от отлични учебни съоръжения, включително първокласни модерни лаборатории за научни и инженерни предмети и три библиотеки в кампуса със специализирани библиотекари за академични услуги.

Усъвършенстване на знанията в Гринуич

Нашето изследване се занимава с някои от най-предизвикателните проблеми в света, от глобалното здраве до обществената безопасност.

Настоящите изследвания включват болести, пренасяни от комари, като малария и вируса Зика, и използването на 3D принтери за медицински импланти. Други проекти включват животоспасяващи изследвания за евакуиране на трудни среди, като например многоетажни строителни обекти, и разбиране на връзките между политиката и икономиката.

Този експертен опит се захранва директно с нашето преподаване. Вашите класове се информират от авангардни изследвания и се преподават от водещи изследователи, които самите разширяват границите на знанието.

Ние също приветстваме следващото поколение следдипломни изследователи да извършват водещи изследвания, използвайки нашите съоръжения от световна класа. Ще бъдете подкрепени от надзорен екип, който ще ви помогне да развиете умения за кариера в академичните среди, научните изследвания и индустрията.

Статистика

 • Международни студенти:

  14%

 • 00

Характеристики на кампуса

The University of Greenwich има два базирани в Лондон кампуса и един в Медуей в Кент. Комбинирайте градския начин на живот със спокойна среда за уникално учебно изживяване.

 • Кампус Гринуич, Лондон
 • Кампус Ейвъри Хил, Лондон
 • Кампус на Медуей, Кент

За кампуса Гринуич

Нашият крайречен кампус Гринуич е заобиколен от зеленината на парк Гринуич и се намира близо до централен Лондон.

Greenwich Campus се намира в обект на световното наследство и се намира в сърцето на Гринуич, югоизточен Лондон. Кварталът има оживена атмосфера, но е далеч от шума и суетата на града, което го прави идеалното място за обучение.

Кампусът е заобиколен от исторически забележителности, както и парк Гринуич и селекция от барове и ресторанти. Много места около кампуса са били използвани като декори за филми, като „Речта на краля“, „Клетниците“, „Четири сватби и едно погребение“ и „Кралицата“.

Относно кампуса Ейвъри Хил

Заобиколен от зелени площи, Avery Hill Campus се намира в Eltham, югоизточен Лондон. Разполага с първокласни учебни и спортни съоръжения, както и настаняване на студенти.

Avery Hill е идеалното място за студенти, които искат да учат в Лондон. Не само, че има атмосфера на кампус на университет с преподаване и жилищно пространство, но също така е само на 30 минути с влак от централен Лондон.

Относно кампуса на Медуей

Прогресивно мислещ университет в историческа обстановка. Открийте повече за студентския живот и учебния опит в Medway Campus в Chatham Maritime, Кент. Къде ще изберете да учите е наистина важно решение и ние се радваме да ви приветстваме в нашия исторически кампус Medway в Чатъм, Кент.

Medway Campus има богата военноморска история. Неговите сгради от червени тухли преди това са били база на Кралския флот. Флагманът на Нелсън HMS Victory е построен в историческата корабостроителница на Чатъм.

Кампусът също така разполага с невероятни кафенета и барове, включително тези в Pembroke и Pilkington Buildings. Атрактивна зона в стил пиаца с места на открито е идеална за събития. Има и много зелени площи с тенис корт.

Ние предлагаме на нашите студенти благоприятна среда за тяхното обучение и помощта, от която се нуждаят, за да си осигурят работа за висшисти в Лондон, Югоизтока и по-далеч.

  Приемане

  Всички от следните документи трябва да бъдат качени в секцията „Квалификация“ на формуляра за кандидатстване. Заявления, които не разполагат с необходимата документация, може да не бъдат разглеждани.

  1. Сканирани копия на вашите сертификати и/или преписи, които отговарят на изискванията за влизане в програмата.
  2. Моля, вижте нашата страница за кандидатстване за следдипломна изследователска степен за изискванията за влизане.
  3. Сканирано копие на вашия паспорт и разрешение(я) за пребиваване, ако е приложимо.
  4. Автобиография (CV), включително имената на двама рефери (писмени препоръки също могат да бъдат предоставени чрез формуляра за справка).
  5. Подробно предложение за изследване от около 1500 думи (за кандидатстване за стипендия, моля, вижте конкретни инструкции в рекламата и включете препратката към стипендията в раздела за лично изявление).
  6. Доказателство за владеене на английски език за кандидати, чийто първи език не е английски. Не е необходимо да доказвате знанията си по английски, ако можете да докажете, че сте гражданин на една от следните държави или ако сте преминали бакалавърска или магистърска квалификация в Обединеното кралство или една от тези страни.

  Кандидатите, които не отговарят на тези критерии, ще трябва да предоставят IELTS сертификат, постигащ 6,5 във всяка област или приемлив, доказуем еквивалент на това.

  Какво се случва, след като изпратите своята кандидатура?

  Процесът за набиране на студенти варира в рамките на факултетите, но всички онлайн заявления първоначално се регистрират в канцеларията на факултета, така че ако имате запитване, моля, свържете се първо с тях. Факултетът/катедрата ще се свърже директно с вас, за да организира интервю, ако желаят да продължат да разглеждат кандидатурата ви.

  Ще бъдете уведомени, ако кандидатурата ви е неуспешна. Ако успеете, ще получите оферта от отдела за прием за следдипломни изследвания, подлежащ на изчистване на проверките на UKVI, където е приложимо, и предоставяне на доказателства, че отговаряте на изискванията за влизане в програмата. Моля, имайте предвид, че процесът на набиране може да отнеме до шест до осем седмици. Ако се нуждаете от решение по-рано поради краен срок за финансиране, моля, информирайте факултета и посочете това ясно в раздела за лично изявление на вашия формуляр за кандидатстване.

  Процес на приемане

  Отговаряне за приемане на оферта

  • Трябва да отговорите на предложение за прием в рамките на 30 дни или до посочената начална дата на вашата програма, което от двете настъпи по-рано. Ако не отговорите, ще приемем, че не желаете да приемете офертата и офертата ще бъде оттеглена. За да потвърдите приемането на офертата, трябва да подпишете и поставите дата на офертата за прием и да я върнете заедно с всички други необходими документи, както е посочено в писмото ви с оферта.
  • Вашата начална дата ще бъде в офертата ви за прием. Не забравяйте, че трябва да изпълните всички условия на вашата оферта преди началната дата на вашата програма.
  • Моля, вижте нашите страници за студентски финанси за информация относно плащането на вашия депозит, предоставяне на спонсорско писмо и плащане на вашата такса за обучение.
  • Подробности за таксите за обучение
  • Ако сте международен студент или имате нужда от ATAS, моля, вижте насоките на нашите страници за международни студенти.

  Начало на вашето обучение

  На първия ви учебен ден се очаква да завършите регистрацията си в Студентския център и да присъствате на въвеждането във факултета. Късно пристигащите трябва да уведомят приемните за следдипломни изследвания и техния факултет за предложената дата на пристигане.

  Визови изисквания

  Когато кандидатствате за студентска виза, ще трябва да подадете някои специфични документи, за да докажете, че отговаряте на критериите

  Подаване на документи с вашето заявление за студентска виза

  Документите, които трябва да предоставите с молбата си за виза, зависят от вашите обстоятелства. Някои документи са задължителни, а други трябва да бъдат предоставени в зависимост от вашите обстоятелства и това, което казва вашият CAS. Следният списък трябва да ви помогне да разберете какви документи ще трябва да предоставите. Важно е да предоставите всички необходими документи, тъй като ако не го направите, визата може да бъде отказана.

  Списък на документите за студентска виза

  Актуален паспорт

  Актуален паспорт или друг валиден документ за пътуване.

  Квалификации, посочени във вашия CAS.

  Всички квалификации, изброени във вашия CAS. Трябва да имате предвид, че ако във вашия CAS не са посочени квалификации, от вас не се изисква да предоставяте такива.

  Доказателства на английски език.

  UKVI иска доказателство за вашите познания по английски език. Университетите могат да избират как да оценяват знанията на студентите по английски език. Вашият CAS ще потвърди как вашите умения по английски език са оценени от университета. Ако е оценено от вас, предоставяйки сертификат или квалификация, това ще бъде посочено във вашия CAS и вие трябва да предоставите посочения сертификат. Ако във вашия CAS не са посочени квалификации за владеене на английски език, тогава няма да е необходимо да предоставяте такива с молбата си.

  Преводи.

  Ако някой документ не е на английски, оригиналът трябва да бъде придружен от пълен превод. Преводът трябва да съдържа:

  • Удостоверение от преводача, че това е точен превод на оригиналния документ
  • Данни за връзка с фирмата за преводи
  • Датата на превода

  Доказателство за финанси.

  Трябва да предоставите доказателство, че разполагате с определена сума пари за такси за обучение и разходи за живот в Обединеното кралство. Вижте нашата информация относно финансовите изисквания за насоки как да проверите каква е тази сума.

  Видовете документи, които можете да предоставите, за да докажете вашите финанси, са:

  • Лични банкови извлечения или извлечения от строително дружество
  • Банкови писма
  • Официални писма за заем
  • Официални писма за финансово спонсорство

  Вижте нашата информация и насоки за финансови документи на страницата Демонстриране на вашите финанси. Моля, имайте предвид, че е важно да предоставите финансови документи, които отговарят на изискванията, за да избегнете отказ за виза.

  Писмо за съгласие от правителствен спонсор.

  Ако сте получили официално финансово спонсорство от правителство през изминалата година, трябва да предоставите писмо от този спонсор, което потвърждава съгласието на спонсора да кандидатствате за студентска виза.

  Доказателство за вашата връзка с вашия родител или настойник.

  Ако средствата, които показвате, се държат под името на родител, трябва да докажете връзката си с вашия родител(и). Приемат се удостоверения за раждане или осиновяване.

  Писмо от родител/настойник.

  Ако средствата се държат на името на родител, вие също се нуждаете от писмо от вашия родител(и) или законен настойник(и), предоставящо съгласие да използвате парите. Не е необходимо писмото да следва строг формат, но трябва да бъде подписано и датирано.

  Доказателство за съгласие на родител или друг законен настойник, ако сте под 18 години.

  Ако сте на възраст под 18 години, когато започнете обучението си, ще трябва да предоставите писмо от вашия родител(и) или законен настойник(и), както и вашия акт за раждане или удостоверение за осиновяване. Свържете се с нас за повече информация и съвет, ако е необходимо.

  Вашите резултати от теста за туберкулоза

  Ако сте от държава, в която трябва да вземете теста. Обърнете внимание, че ако сте живели в държава през последните шест месеца, където тестът за туберкулоза не се изисква, тогава няма да е необходимо да предоставяте това (Ако живеете в Обединеното кралство шест или повече месеца, тогава няма да трябва да направите тест за туберкулоза.) Вижте информацията на UKVI относно тестовете за туберкулоза, за да проверите дали това се отнася за вас.

  Сертификат ATAS (Сертификат за схема за одобрение на академична технология).

  Това е сертификат, изискван от някои следдипломни студенти. (Не се отнася за студенти в бакалавърски програми за обучение.) Трябва да имате предвид, че издаването на сертификат ATAS отнема приблизително един месец. Вашият CAS ще потвърди дали имате нужда от сертификат ATAS. Вижте нашата информация за ATAS за повече насоки.

  Стипендии и финансиране

  Нашите стипендии и стипендии варират от стипендии за напуснали грижи и студенти с финансова нужда до награди за следдипломно обучение. С нашата стипендия за ЕС новите студенти, живеещи в ЕС, могат да получат намаление на таксата за обучение за първа година.

  Стипендии и стипендии 2023/24

  Стипендия за настаняване

  Стипендията за настаняване на университета Гринуич за нови местни/домашни студенти с нисък доход на домакинство.

  Стипендия за следдипломна квалификация за изкуствен интелект и наука за данни

  Стипендията е парична стипендия от 10 000 британски лири или освобождаване от такса за изучаване на магистърска степен по наука за данни и нейния курс по приложения в The University of Greenwich .

  Стипендия на фондация Азиз

  Стипендията на фондация Азиз ще покрие 100% от таксите за следдипломно обучение в подкрепа на британските мюсюлмани, които искат да учат в The University of Greenwich .

  Стипендия за напуснали грижи

  Стипендията Care Leaver Bursary предоставя £1500 на година на студенти, които се присъединяват към университета директно от местните власти.

  Стипендия за пътуващи до работното място

  Нашите стипендии за пътуване до работното място подкрепят студенти от домакинства с ниски доходи, които са изправени пред предизвикателни пътни разходи, за да посещават университет.

  David Fussey Choral Exhibition Bursary 2023/24

  Стипендията за хорови изложби на David Fussey е на стойност £1000 на година за студенти, които са избрани да се присъединят към The University of Greenwich Choir.

  Стипендия за цифров достъп

  Нови студенти или студенти с ниски доходи на домакинствата могат да кандидатстват за финансова помощ за оборудване за подпомагане на онлайн обучението.

  ЕС стипендия

  Студентите от ЕС, живеещи в ЕС, които имат предложение да учат при нас, могат да получат значителна отстъпка от таксата за обучение за първата година на обучение през учебната 2023/24 г.

  Ваучери за храна

  Ако преживявате неочаквана финансова криза и не можете да си позволите храна, тоалетни принадлежности или други основни артикули в резултат на това, може да имате право да кандидатствате за ваучер за храна.

  Стипендия за страхотни умения

  Всички сме за СТРАХОТНИ умения! Ако студентите участват в нашите информационни дейности, преди да се присъединят към нас в университета, те могат да отговарят на условията за стипендия на стойност £2000.

  Стипендия за прогресия в Гринуич

  Новата стипендия от £3000 и схема за стаж за работа за студенти и възпитаници, които плащат такса у дома.

  Международен фонд за трудности

  Този фонд е за студенти от ЕС без заем за издръжка и международни студенти, които са имали неочаквани краткосрочни разходи.

  Награда за международни стипендии

  Чуждестранни студенти, които имат предложение да учат в The University of Greenwich могат да получат отстъпка от таксата за обучение на стойност до £3000 през първата година.

  Стипендия на фондация „Мистър Джийс“.

  Тази стипендия е на стойност £5000 за следдипломен студент, записан в MSc Water, Waste, and Environmental Engineering и може да ви предложи £5000 по време на вашето обучение.

  Nursing Memorial Appeal Bursary Buddy

  За много студенти кандидатстването в университет може да бъде трудно и плашещо решение. Финансовите бариери могат да ограничат потенциала на студентите.

  Стипендия на Робърт Холман

  Тази награда е на стойност £1000 за настоящи студенти, изучаващи курсове по счетоводство и финанси от Гринуич, Люишъм и Саутуорк.

  Royal Navy и Royal Marine Bursary

  Тази стипендия осигурява до £3000 на година за студенти, които са служили в Кралския флот или Кралската морска пехота или чиито родители имат трудов стаж.

  Стипендия на RPS Карън Робъртс

  Тази награда е на стойност £5000 за студент, записан в бакалавърска степен по ландшафтна архитектура и може да ви предложи £5000 през първата година от обучението.

  Стипендия RSK

  Стипендията е парична стипендия от £5,000 за студент първа година, записан в специфични инженерни и архитектурни програми.

  Фондация на сър Уилям Бореман

  Ако сте постоянно пребиваващ в района на Гринуич или Луишам, можете да се класирате за субсидия от фондацията на сър Уилям Бореман за покриване на разходите ви за живот.

  Стипендия на Стивън Лорънс (Архитектура)

  Стипендията е парична стипендия от £18 500 или освобождаване от такси за изучаване на архитектура, част 2 март в The University of Greenwich .

  Стипендии и заеми за обучение на учители

  Интересувате ли се да станете учител?

  Глобалната Гринуича стипендия

  Екипът за глобална мобилност и екипът за такси и финансиране биха искали да работят в партньорство, за да предложат специална стипендия, за да помогнат на студенти от неравностойно положение да получат достъп до обучение в чужбина и възможности за стаж.

  Гринуичката стипендия

  Стипендията Greenwich е на стойност £700 за нови студенти с нисък доход на домакинство.

  Стипендията на Sanctuary

  Тази стипендия е за притежател на оферта, търсещ убежище или със статут на бежанец в Обединеното кралство. Покрива разходите за обучение и настаняване, плюс субсидия за поддръжка.

  Визионерска стипендия

  Тази награда е на стойност £5000 за студенти, които са преодолели трудностите, ангажирани с нас по време на училище/колеж или текущото си обучение и са номинирани от учител или съветник от тяхната институция.

  Стипендия на William Hills

  Стипендията на William Hills предлага на шестима студенти £2000 всяка година за продължителността на тяхната 4-годишна магистърска степен по машинно инженерство. Предлагат се допълнителни две награди за двама студенти през втората година от тяхната бакалавърска степен по машинно инженерство.

  Местоположения

  • London

   University of Greenwich Old Royal Naval College Park Row Greenwich London , SE10 9LS, London

   Въпроси