Keystone logo
The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

Представление

Лисабон

Добре дошъл посланието на Дийн

С голяма гордост и ентусиазъм Ви приветстваме в Лисабонския MBA.

Лисабонската MBA е съвместен проект между Católica-Lisbon и Nova SBE - две водещи бизнес училища в Европа.

Това партньорство включва двугодишен магистър по мениджмънт MBA и международен MBA в пълен работен ден, в партньорство с престижното училище по мениджмънт на MIT в Слоун.

Според 2017 Файненшъл Таймс Топ 100 Глобални MBA Класиране, Лисабонската MBA International Full Time е 20-ата най-добра MBA програма в Европа. Ние също така сме включени като първият MBA в Европа в международния курс, един от основните ни приоритети.

Изпълнителният MBA в Лисабон беше считан за 52-вият най-добър изпълнителен MBA в Европа, според класацията за европейските бизнес училища в "Файненшъл таймс".

Лисабонската MBA осигурява платформа, в която талантливи, амбициозни и високоплатежоспособни студенти от цял ​​свят могат да се срещнат и да се включат в активното учене, като си взаимодействат с висши преподаватели.

Защо да считате Лисабонската MBA платформа за ваш избор за MBA:

  • И двете програми имат престижен факултет, обучен в най-добрите световни училища, дълбоко ангажиран с висококачествени изследвания и съобразен с последните тенденции и практики в управлението;
  • И двете програми са най-високо класираните португалски MBA в класацията на Financial Times за MBA;
  • И двете програми изобразяват иновативна учебна програма, стимулираща строг анализ, използване на умения за емоционална интелигентност, социално отговорно поведение и практическо обучение. Учебна програма, която е мост между академичната общност и корпоративния свят, между теорията и практиката, между печалбите и хората, между лявото и дясното полукълбо на мозъка и между географиите на света.
  • Ние гарантираме силни връзки с корпоративния свят, като големи компании са тясно свързани с управлението и спонсорирането, осигурявайки мрежа от стажове и връзки.
  • И двете програми се предлагат в уютната и все още космополитна обстановка на красивата и приятна Лисабон. Тук студентите могат да смесват работата и удоволствието, както на много малко места в света.

Даниел Трача - Дийн Нова СБЕ и Франсиско Велошо - Дийн Католика-Лисабонбизнес

Лондонското предимство на MBA

Ако смятате да направите MBA в Португалия, вероятно сте се обърнали към основните бизнес училища в страната и сте разбрали, че Católica и Nova вече не предлагат отделни MBA програми.

Нека споделяме как започна всичко ... Проектът започна през 2006 г., когато Университетът по мениджмънт на МТР Слоун посети Португалия с цел създаване на партньорство и стартиране на международен MBA. Лисабонският MBA е роден през 2007 г. като съвместно предприятие между Católica-Lisbon и Nova SBE, двете най-големи б-училища в Португалия. И двамата се присъединиха към усилията си да се конкурират на световния пазар, като започнаха да предлагат програма за непълно работно време през същата година. По-късно, през януари 2009 г., Лисабонската MBA International, с партньорството на MIT Sloan, приветства първата си класа.

Ето какво можете да получите от Лисабонския MBA:

Там, където се срещат талантите и пазарът

Лисабонската MBA ще ви превърне професионално и лично. Когато преследвате Лисабонския MBA, ще бъдете част от една динамична общност, която вярва в постигането на положително въздействие в света чрез внимателно лидерство и иновативни идеи. Нашите MBA програми са предназначени за талантливи професионалисти, които искат да направят следващата стъпка в кариерата си и ние ще ви помогнем да ви доведем до амбициите си за кариера, защото сме ангажирани с вашия успех.

Ще се присъедините към елитна програма за MBA

Нашето съвместно предприятие между двете водещи бизнес училища в Португалия - Nova SBE и Católica-Lisbon е международно признато и ние сме част от една елитна група от бизнес училища - по-малко от 1% в света - която притежава тройната акредитация (AACSB , EQUIS и AMBA).

Лисабонската програма MBA International на пълен работен ден се смяташе за една от най-добрите програми за MBA в Европа от 2016 Financial Times Топ 100 Global MBA Класации - 20-ти най-добър в Европа - и 1-ва по света в категорията "Международен опит в курса".

Ще бъдете забелязани и част от нашето семейство

В Лисабонския MBA няма да бъдете "друг зъб в машината" - нашата уникална бутикова концепция MBA е създадена, за да направи вашето MBA опит потапящ и персонализиран.

Курсовете в Лисабонския университет MBA са оразмерени, за да увеличите учебния си опит, създавайки интимна среда в класната стая, където студентите могат да взаимодействат с най-добрите преподаватели и да изградят дълбока връзка с съучениците си, персонала на MBA и гостите, Свят на нашите класове и събития.

Ние ви даваме практически и уместни познания

Програмите от Лисабонската програма MBA се изграждат в партньорство от двете най-големи бизнес училища в Португалия - Católica-Lisbon и Nova SBE - и със съдействието на Училището по мениджмънт на MIT Sloan - събирайки престижен факултет, обучен в най-добрите световни училища , Със силен блясък в бизнеса, предлагащ иновативно, пълно и трансформативно образование, което ще ви подготви за успех.

Ще можете да практикувате това, което научавате, с реални бизнес проекти, защото вярваме, че практическият ни подход е най-добрият начин да придобиете нови академични умения и все още да сте свързани с бизнес света. Вие също ще бъдете изложени на няколко международни перспективи, разнообразни отрасли и лично ще познаете напредъка на вашата трансформация, натрупването на вашите знания, аналитичната експертиза и критичните мотиви в хода на програмата.

Ние правим развитието на лидерството ви иновативно и лично

Ние вярваме, че лидерите трябва да имат дълбоко разбиране за себе си и ние непрекъснато работим за най-иновативните, творчески и вдъхновяващи методи, които да ви помогнат да развиете уменията на ръководството, които ще ви накарат да успеете сега и в бъдеще. Фокусът и персонализацията са от ключово значение, така че ние ще работим в тясно сътрудничество с вас, за да ви помогнем да развиете своя план за развитие на кариерата, да увеличите самочувствието си, да разберете своя потенциал и как да го постигнете.

Улесняваме вашата работа в мрежа

Ние гарантираме, че Лисабонската MBA има силни връзки с корпоративния свят и тези връзки надхвърлят структурираното присъствие на компании, които са пряко включени в програмите за MBA. Изнасяме няколко ексклузивни сесии за лидерство с външни гости, популяризираме редовни събития с предприемачи и висши ръководни кадри от различни отрасли и създаваме възможности за създаване на мрежи за всички общности в Лисабонската MBA - студенти, възпитаници, преподаватели и служители.

Хората, които срещате по време на MBA в Лисабонския МБА, ще имат силно влияние в живота Ви и ще инвестираме в избора на нашите студенти от различни професионални, академични и международни среди, хора, които ще ви предизвикат и ще дадат възможност за ценни преживявания между връстници.

От колегите във вашия клас, Full Time International и Executive студенти, нашата мрежа от възпитаници, разпространявани по целия свят и работещи в разнообразна индустрия, до нашия факултет и корпоративни отношения, ще ви осигурим мрежа от бизнес връзки, които ще ви помогнат Напредвате в професионалния си живот.

Приветстваме ви в един голям град, да се наслаждавате и да се вдъхновявате

Лисабон е градът домакин и за двете ни програми - ако го знаете, тогава знаете колко гостоприемство е и ако не го направите, ви предизвикваме да ни посетите!

От динамичния ритъм на модерния градски център до вдъхновяващата вибрация на нашите исторически забележителности Лисабон е град, изпълнен с енергия и вълнуващи възможности, обединявайки традиции от Европа, Америка, Африка и Азия. И с повече от 200 дни слънце на година и минути от красивите плажове и едно от най-добрите места за сърфиране в света, няма друго място в Европа като Лисабон! Всъщност Лисабонската MBA е постигнала първо място за местоположението, качеството и цената на квартирите в последното проучване на MBA за Financial Times.Където и да са вашите цели, Лисабон е идеалната среда, за да започнете да правите бъдещето си!

Местоположения

  • Lisbon

    Campus de Carcavelos Rua da Holanda, n.1 2775-405 Carcavelos, Portugal, , Lisbon

Въпроси