Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Thammasat Business School

Thammasat Business School

Thammasat Business School

Представление

За нас

Thammasat Business School се намира в сърцето на Банкок Метрополис, известен като "Градът на ангелите". Банкок е бизнес и инвестиционен център в Югоизточна Азия. Градът предлага перфектна комбинация от тайландски традиции, култура и модерен начин на живот в ерата на технологиите. Посетителите от цял ​​свят са привлечени от цветния начин на живот на жителите на Банкок заедно с историческото наследство на града. Освен това, мрежите от знания от цял ​​свят са свързани чрез сложни информационни мрежи в този център на висшето образование на Тайланд. Хората от всички сфери на живота идват в Банкок, за да проучат и научат нещо ново.

Първоначалната цел на Факултета по търговия и счетоводство беше да предложи студентски програми в различни функционални области на бизнеса в Тайланд. Аспект на неговото наследство е, че университетът Thammasat е публичен университет, в който административната структура, политиките, процедурите и бюджетирането са по-скоро като държавна служба, отколкото международната висша образователна институция от 21-ви век.

Учене в енергийната атмосфера

Thammasat Business School предлага академични програми в университетите в Tha Prachan и Rangsit. Тези програми се провеждат в атмосфера, която стимулира активното учене. В кампуса на Tha Prachan студентите са близо до бизнеса, тъй като този университет се намира в сърцето на Банкок. Той е заобиколен от малки и големи предприятия. Rangsit кампус се намира в Северно предградие на Банкок. Кампусът е добре свързан с централен Банкок с удобен транспорт. Rangsit кампус е голямо съединение, заобиколено от природата. Вътре в сградата има общежития, спортни центрове и различни академични съоръжения, които също се намират в близост до Азиатския технологичен институт (АИТ) и Тайландския научен парк. Заедно тези три организации формират висококачествен образователен клъстер с отлична образователна атмосфера.

VISION

"Лидер в иновативното образование в бизнеса и счетоводството"

МИСИЯ

Разработване на управленска компетентност и Thammasat Spirit за лидери, мениджъри и предприемачи.

СТОЙНОСТИ

Университетът Thammasat започна като Народен университет със силен ангажимент към демокрацията. Това са останалите акции на Thammasat Business School (TBS). Училището набляга на доброто управление, социалната отговорност и етичното поведение. TBS се ангажира с иновативни програми, които са добавена стойност, устойчиво и имат положително бизнес и социално въздействие. Завършилите ТБС са признати за тяхната независимост, креативност и ангажираност към отговорно управление.

77056_Skjermbilde2018-05-27kl.23.22.37.png

EFMD EQUIS и AACSB АКРЕДИТИРАНИ

EQUIS търси баланс между високото академично качество и професионалното значение, осигурено от тясното взаимодействие с корпоративния свят. Силният интерфейс със света на бизнеса следователно е толкова изискване, колкото и силен научен потенциал. EQUIS придава особено значение на създаването на ефективна учебна среда, която благоприятства развитието на управленските и предприемачески умения на студентите и насърчава чувството им за глобална отговорност. Той също така търси иновации във всяко отношение, включително проектиране на програми и педагогика. Институциите, които са акредитирани от EQUIS, трябва да демонстрират не само високо общо качество във всички измерения на своята дейност, но и висока степен на интернационализация. С компании, набиращи в цял свят, със студенти, които избират да получат образование извън родните си страни, а училищата изграждат съюзи през граници и континенти, има нарастваща необходимост те да могат да идентифицират институциите в други държави, които предоставят висококачествени образование в международното управление.

AACSB International - Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) свързва обучаващите, студентите и бизнеса, за да постигне обща цел: да създаде следващото поколение велики лидери.

Синоним на най-високите стандарти за високи постижения от 1916 г. насам, AACSB предоставя услуги за осигуряване на качеството, разузнаване в бизнеса и услуги за професионално развитие на над 1600 организации-членки и повече от 800 акредитирани бизнес училища в целия свят.

Когато образователни, професионални и бизнес организации станат членове на AACSB Business Education Alliance, те са част от едно движение, обединено за подобряване на качеството на бизнес обучението по света. AACSB свързва, споделя и вдъхновява иновациите и качеството в мрежата на членовете, както и в бизнеса. Колективната сила на организацията се основава на различни гледни точки, глобален начин на мислене и ангажимент да се направи разлика.

Местоположения

  • Bangkok

    Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY 2 Prachan Road, Pranakorn, 10200, Bangkok

  • Rangsit

    Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus) 99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang, 12121, Rangsit

    Въпроси