Swiss School of Business and Management

A logo

Промоция

Не чакайте! Грабнете възможността за 30% отстъпка от таксата за обучение на онлайн програмите за DBA на SSBM Geneva!

Представление

Относно SSBM

SSBM е глобално , иновативно и уникално училище с ученици от цял свят. Нашите програми са разработени с над 30 индустриални партньори . Ние гарантираме швейцарско качествено образование и високи постижения.

SSBM Geneva е акредитиран от ACBSP и е сертифициран от EduQua. ACBSP (Акредитационен съвет за бизнес училища и програми) е водещ специализиран орган за акредитация на бизнес образование и се счита за една от най-добрите акредитации за бизнес училища.

EduQua е швейцарски етикет за качество за институции за допълнително образование (EduQua) (на немски: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen “EduQua”), е швейцарският национален орган за осигуряване на качеството и първият швейцарски етикет за качество, насочен към продължаващото образование на възрастни. EduQua е акредитиращ орган, признат и подкрепян от правителството на Конфедерация Швейцария ; това е първият сертификат за качество за публични и частни образователни институции в Швейцария. EduQua е водещата схема за акредитация на орган за осигуряване на качеството за продължаващо образование. Швейцарската конференция на кантоналните министри на образованието (EDK) одобрява eduQua като официално призната схема за осигуряване на качество.

Етикетът за качество EduQua може да бъде получен само чрез признат контролен орган от Швейцарското бюро за акредитация SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) към Швейцарския държавен секретариат по икономически въпроси SECO, който е част от Федералния департамент по икономически въпроси, образование и изследвания.

Нашата визия

Нашата ВИЗИЯ е да бъдем уникално, иновативно и международно училище за бизнес и мениджмънт, предлагащо първокласни изследвания, практика и образование.

Нашата мисия

Ние се ангажираме непрекъснато да предоставяме високи постижения в образованието и нашия опит в бизнес образованието чрез нашата иновативна авангардна технология и нашето висококачествено обучение, подкрепено от подходящи изследвания. Ние насърчаваме разнообразието и глобалната свързаност между нашите студенти, преподаватели и бизнес партньори, като същевременно отдаваме голямо значение на ползите, които нашият бизнес може да донесе на обществото, както и на околната среда.

Подходящо образование

SSBM ще ви помогне да придобиете навици за размисъл и критично мислене, които са от решаващо значение за разбирането на днешното общество. Признавайки факта, че индивидуалният успех е преплетен с по-големия свят, ние насърчаваме учениците да се ангажират с подобряване на критичното си мислене.

Защо да изберете SSBM?

  • SSBM е наистина иновативно и водещо училище за бизнес и мениджмънт, което има за цел да изведе образованието на ново ниво!
  • Ние се стремим да предоставим превъзходно учебно изживяване , което ще има пряко въздействие върху вашето професионално развитие.
  • С нашите уникални програми ще укрепите своята стратегическа визия, ефективност и лидерство , за да управлявате днешните организации.

Нашите програми

Нашите програми са разработени в партньорство с над 30 международни компании !

Вярваме, че знанието идва от силните връзки с лидерите в индустрията. Ето защо ние си партнираме с някои от водещите международни компании, за да създадем програми, които са адаптирани към бизнес реалностите.

Нашият факултет

Нашият факултет е световно известен и в средната част от тях са работили повече от 15 години в различни международни компании. Този факт ни помага в нашата цел да предоставим превъзходно учебно изживяване , което ще има пряко въздействие върху вашето професионално развитие .

Базирана в Женева, Швейцария

Swiss School of Business and Management се намира точно в сърцето на бизнеса в оживения град Женева, Швейцария. Разположена по бреговете на Женевското езеро в подножието на Алпите, Женева блести като един от най-красивите градове в Европа.

Женева е глобален град, финансов център и световен център за дипломация поради присъствието на множество международни организации, включително централите на много компании и международни агенции.

Нашите кампуси

SSBM Geneva предлага образователните програми на 4 места: Женева (Швейцария), Загреб (Хърватия), Шанхай (Китай) и Москва (Русия).

Бизнес партньори

Преподавателите и сътрудниците на SSBM са предоставили консултации, обучение и услуги, базирани на проекти, на над 70 международни и национални компании.

Ние вярваме, че академичните знания трябва да са в тясна връзка с индустрията, която е движещата сила за по-добри знания в днешната бързо променяща се среда.

Мощни възпитаници

Работата в мрежа е от ключово значение. Нашите възпитаници се състоят от хора, заемащи различни управленски позиции от мениджъри, ръководители до ниво CxOs.

Колкото повече хора познавате, толкова по-силна е вашата социална и професионална мрежа. Нашият Алумни клуб е ефективен и ангажиращ начин за изграждане на тази необходима мрежа.

Местоположения

  • Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Savska cesta 106, 10000, Zagreb

Въпроси