University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Представление

Стратклайд MBA в Швейцария

От 1996 г. Университетът на Стратклайд предлага Strathclyde MBA като Executive MBA в Центъра за обучение в Швейцария.

Тройно акредитирана от AACSB , AMBA и EQUIS , нашата международно призната програма за MBA означава по-нататъшно обучение в бизнеса на най-високо ниво. С нашия фокус върху стратегическото корпоративно управление , през последните няколко години ние постоянно се нареждаме сред 10-те най-големи MBA в световен мащаб в областта на корпоративната стратегия.

EMBA, която е гъвкаво проектирана като програма за непълно работно време в продължение на 2 години, може да бъде посещавана изцяло в Цюрих или части от програмата могат да бъдат завършени в нашите 7 други учебни центъра в Азия, региона на Персийския залив и Европа, както и в главен кампус в Глазгоу. Точно както позволява личният ви график.

Очакваме с нетърпение да ви придружаваме на вашето образователно пътешествие!

Акредитация на тройната корона

Акредитация на EQUIS

EQUIS е водещата международна система за оценка на качеството, усъвършенстване и акредитация на висшите училища в управлението и бизнес администрацията. Това е най-новото от големите 3 акредитиращи органи и има най-малко членство. Тя беше създадена, за да се справи с европейския проблем на различните национални системи за акредитация, но набира сила извън Европа.

Акредитация на AMBA

С произход от Обединеното кралство, Асоциацията на MBAs е единственият от трите основни органа, които акредитират MBA курсове, а не приемащите институции.

Акредитация на AACSB

Асоциацията за развитие на университетските училища е най-известният орган за акредитация в САЩ. Въпреки многото американско членство (няколко бизнес училища извън САЩ имат тази награда), тя остава марка за всяко бизнес училище с амбиции от световна класа. Само 5 училища, които работят в Швейцария, са акредитирани, IMD, Univ. Гален, Унив. от Цюрих и Стратклайд бизнес училище.

114984_Strathclyde.jpeg

Отзиви

„Като студент по Strathclyde MBA в Швейцарския център, аз се наслаждавах на преподавателите с техния опит и разнообразни познания, като се запознах с нови идеи и концепции, както и с практическото познаване на бизнеса.

Преживях студентското тяло като много разнообразно етническо, социално, професионално и културно. Това ми даде информация за себе си и за другите, това направи моя свят по-голям и по-глобален.

Обичах гъвкавостта на програмата и подкрепата на администрацията на швейцарския център - тъй като управлявам собствен бизнес, гъвкавостта е голямо предимство. "

Виолета Найденова

Съосновател в Poushe AG - Poushe Strudels

„Стратклайд МВА е перфектното допълнение към моята научна подготовка и стимулира кариерата ми да оглавя глобално активна фармацевтична компания“.

Д-р Питър Кауфман

изпълнителен директор

Selectchemie AG

"Стратклайд Executive MBA беше интензивен, компактен, практичен и много ценен за мен, когато разглеждах стратегическите предизвикателства от глобална гледна точка."

Urs Brütsch

Управляващ директор Flugplatz Dübendorf AG

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Местоположения

  • Zürich

    Prime Center 1 South, 8060, Zürich

    Въпроси