Southern States University

A logo

Представление

Южна членки университет (ССУ) се превръща в лидер в изпълнителната бизнес образование, като предоставя на своите студенти с уменията, необходими за управление на малък бизнес или напредване в висши ръководни длъжности в една голяма компания. Дали вашия интерес е в бизнеса на технологии, здравеопазване, държавно управление, търговия на дребно или без печалба, ССУ ще ви научи на умения, необходими за постигане на успех в днешния конкурентен пазар.

SSU има кампуси в някои от най-красивите места в Съединените щати - от световна класа South Coast Plaza до плажовете на Тихия океан със своите спиращи дъха залези. Нашата кампус в областта Newport Beach на Orange County (на "OC") се намира в близост премиер за хранене, търговски и развлекателни дестинации в Южна Калифорния. Дисниленд, Universal Studios, Холивуд и други основни забележителности са само на кратко разстояние с кола.

През 2010 г. Южна членки университет получи национална акредитация от акредитация съвет за независимите колежи и училища (ACICS). Нашата акредитация позволява SSU да предложи на всички специалности (BBA и MBA) и Intensive English програмата на всички ССУ места - Fashion Valley, Newport Beach и La Jolla.

Южна членки университет също е лицензиран да оперира от Бюрото Калифорния за Private след средното образование (BPPE).

Местоположения

  • 1601 Dove Street, Suite 105 Newport Beach, 92660, Newport Beach

  • Holiday Court, Suite 111 La Jolla, 3252, San Diego

  • 123 Camino de la Reina Suite 100 East San Diego, 92108, San Diego

Програми

Въпроси