Keystone logo
Stockholm School of Economics in Riga изпълнителен програма MBA
Stockholm School of Economics in Riga

изпълнителен програма MBA

Riga, Латвия

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 22 000

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Учи в Executive MBA програма Също така е за споделяне на знания и идеи с други участници и се учим един от друг.

Бързи факти

  • Създаден специално за опитни мениджъри и професионалисти - програмен модул на базата на две години - Петнадесет курса седмица - до 30 ученици, допуснати годишно - Класът се събира веднъж месечно за интензивно четири дни модул - Факултет избрани въз основа на тяхната способност да се учат опитни мениджъри - един модул в Стокхолм училище по икономика, Швеция - Един модул в Kellogg / Hong Kong UST Business School, Китай - английския като език на преподаване - Училищни помещения, намиращи се в центъра на града - Силна марка и видни възпитаници мрежа - акредитирани от Министерството на латвийската на образованието и науката - дипломата за изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация, издаден от SSE Рига

Преглед

Програмата Executive MBA предлагат на SSE Riga съчетава фокус върху интелектуална взискателност със сериозен бизнес обучение във формат, който позволява на бизнес ръководители да продължат образованието си, докато работи. Тази програма на модулен принцип с две години ще разшири учениците съществуващите знания в бизнес администрацията, насърчаване на професионалната кариера и да осигури възможности за глобално сътрудничество в рамките на мрежата на ССИ Alumni.

Класовете на Изпълнителната MBA се състоят от около 25-30 студенти от различни академични и професионални среди, които едновременно могат да допринесат за и да се възползват от програмата чрез уникалния си опит на група синергия.

Нашият екип от международни лектори се състои от професори, които имат богат опит в преподаването, както и постижения в областта на приложните изследвания и консултации. Програмата включва преподаватели от Великобритания, САЩ, Швеция, Дания, Ирландия, Хърватия, Австралия, и Канада, както и от страните от Прибалтика.

Програмата SSE Riga Executive MBA стартира през 2002 г. и 223 лица са били наградени с диплома Executive MBA от SSE Рига.

Курсове

Учебната програма Executive MBA включва:

  • Основни курсове (едно-Разбира се-в-а-Time Format) - Избираеми дисциплини - Тридневен модул в Стокхолм училище по икономика, Швеция - едноседмична модул в Kellogg / Hong Kong UST Business School, Китай - Класираха # 1 Executive MBA в световен мащаб от Financial Times 2013 - дипломен проект

Изисквания и Формуляр за кандидатстване

За да се създаде среда, стимулираща обучението и осигуряване на солидна основа за една разнообразна и ефективна бъдеща мрежа сред завършилите, програмата се стреми да запише група от студенти с различни академични среди.

Квалифицираните мениджъри от различни индустрии, институции и държави са потенциални кандидати по програмата. Не строга възрастова граница е определена за допускане, обаче, програмата е насочена към потенциалните студенти, които имат най-малко пет години управленски опит.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

За училището

Въпроси

Подобни курсове