Keystone logo
Spring Hill College BBA – Управление на веригата за доставки/MBA
Spring Hill College

BBA – Управление на веригата за доставки/MBA

Mobile, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

USD 22 820 / per year *

Дистанционно обучение, На територията на колежа

* годишно обучение и такси

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Тази уникална ускорена програма, известна още като програмата 3+1, позволява завършването на бакалавърска степен по наука и магистърска степен по бизнес администрация за четири години. Чрез селективен процес на прием Spring Hill College ще приеме силно мотивирани първокурсници и студенти, преместени.

Форматът 3+1 предлага множество предимства пред традиционната степен.

  • Спестете време и пари. Студентите в нашата програма 3+1 завършват бакалавърска степен и следдипломна степен само за четири години.
  • Гъвкави онлайн магистърски курсове. С жилища, предлагани в кампуса и онлайн класове, магистърската програма позволява на студентите да поемат стажове или програми за работа и обучение, докато все още са в училище.
  • Поддържаща среда. Студентите имат възможност да останат в кампуса през своите бакалавърски и магистърски части от образователната програма. Това, в съчетание с малкия размер на класа, дава на учениците най-високи шансове за успех.

Spring Hill College е обявен за колеж за отличия за своя бизнес отдел и своите специализирани преподаватели и иновативни програми.

Защо SHC?

  • В Spring Hill College ние оставяме своя отпечатък – С нашите малки класове и достъпно обучение, Spring Hill College е уникално квалифициран да предоставя висококачествено образование на нашите студенти. Нашето образование в йезуитски, католически колеж е известно като добре закръглен подход към висшето образование, с акцент върху овластяването на студентите със страст към знанието и личностното израстване. С неотдавнашното ни намаляване на таксите за обучение Spring Hill College е един от най-достъпните частни колежи в страната.
  • Ние сме любопитни и вдъхновени – списание Forbes класира Spring Hill College като един от десетте най-добри колежа за възвръщаемост на инвестициите (ROI). В нашия випуск от 2021 г. 92% от завършилите са постигнали работа шест месеца след дипломирането чрез работа, висше/професионално училище, стаж или служба.
  • Ние сме изпълнители – нашите ученици допринасят средно с 24 000 часа за местната общност чрез Foley Center всяка година. Приети са 100% от випуск 2020, кандидатствали в медицинско училище. Spring Hill College има 100% процент на сертифициране и 92% процент на разположение в нашата образователна програма през последните пет години.

Приемане

Стипендии и финансиране

Резултат от програмата

За училището

Въпроси

Подобни курсове