Keystone logo
S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA изпълнителен mba (emba)
S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

изпълнителен mba (emba)

Singapore, Сингапур

18 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

SGD 35 310 *

На територията на колежа

* Общи такси

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Преглед на програмата

SP Jain Executive MBA (EMBA) е частна интегрирана програма, предназначена да отговори на нуждите на работещите професионалисти, които желаят да следват MBA без да прекъсват кариерата си. Курсовата работа е строга и изискваща; резултатът е трансформирането на обещаващи мениджъри в генерални мениджъри с глобална перспектива.

Защо Executive MBA на SP Jain?

 • ПРОГРАМАТА ТРЕНИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГЛЕДАТЕ И ДАДЕТЕ СЪГЛАСНО ГЕНЕРАЛЕН МЕНИДЖЪР

Нашите студенти по EMBA участват в редица усъвършенствани мултимедийни симулации, които ги обучават да вземат умни, печеливши решения. Тези симулационни упражнения, предприети в нашите съвременни симулационни центрове, са уникални, тъй като привличат студентите лице в лице с предизвикателствата на бизнеса в реално време и им позволяват да практикуват и да изострят реалния свят и вземането на решения умения по най-иновативен начин и в среда без риск.

 • ПРОГРАМАТА ГОВОРЯВА ДА ДОВЕДЕТЕ НЕЗАВИСИМА СТОЙНОСТ НА ВАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ

Нашата учебна програма по EMBA включва уникална методология "Проблеми при работа" (PAW), чиято цел е да позволи на студентите да въвеждат реални въпроси, свързани с работата, в клас, да обсъждат с връстници и да разработват иновативни решения. Съставено под ръководството на опитни преподаватели и наставници, PAW доказа, че помага на студентите да добавят огромна (и непосредствена) стойност на работното място, което води до признаване, възнаграждение и прогресия в кариерата.

 • ПРОГРАМАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ БАЛАНС ЗА РАБОТНО ЖИВОТ

Нашата EMBA програма, пригодена за заетите професионалисти като теб, използва гъвкав формат за обучение, който минимизира вашето време далеч от работа и семейство и в същото време ви помага да развиете уменията, необходими за ускоряване на инерцията ви по време на работа.

Много от нашите настоящи студенти по EMBA имат партньори и деца у дома и те ще ви разкажат как нашата програма им позволява да поемат по-големи отговорности на работното място, да печелят решения и да изпитат несравним кариерен ръст, като същевременно успешно управляват своето време и семейство.

 • ПРОГРАМАТА НАСЪРЧАВА ГЛОБАЛНА МИНДСЕТА В УЧЕНИЦИТЕ

Макар че степента на EMBA може да бъде завършена изцяло в нашия университет в Сингапур, може да участвате и в възможности за обучение в чужбина в нашите най-модерни кампуси в Дубай, Мумбай и Сидни. Може да прекарате само една седмица в някоя от нашите чуждестранни центрове и да получите кредит към вашите EMBA теми. Приемането на работа в чужбина ще ви подготви с още повече атрибути, които търсят работодателите.

 • ПРОГРАМАТА Е ВАШАТА СТАРТИЧНА ТОЧКА ВЪВ ВРЕМЕ НА ЖИВОТ НА МРЕЖАТА

Нашата EMBA класна стая е топене на култури, фонове, професионален опит и области на професионален опит. Програмата Ви предоставя платформа за свързване с хора от различни отрасли и изграждане на контакти, които могат да се използват лично и професионално, освен да се окаже ресурс за обучение един на друг.

 • ИЗСЛЕДВАЙТЕ В ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ БИЗНЕС СГРАДИ НА СВЕТА

През последните пет години от нашата кратка, но украсена дванадесетгодишна история, ние сме класирани от три от четирите най-големи класации в света - Forbes, Financial Times и The Economist. Във всяка от тези класации ние сме най-младото училище - постижение, което приписваме на нашия уникален и иновативен модел на бизнес образование.

Учебен план

Целта на нашата програма EMBA е да младоженеца "Общи мениджъри" може да заеме различни роли и постигането на няколко цели на организацията. От нашето изследване на тенденциите в индустрията, ние сме идентифицирали важни умения и компетенции, които Общи Мениджърите трябва да притежават, и те формират основните стълбове на нашата програма.

ДНКТА НА ГЕНЕРАЛЕН МЕНИДЖЪР ТРЯБВА ДА ВКЛЮЧВА УМЕНИЯ КАТО:

 • Лична ефективност
 • Способността да се наберат технология
 • Критично мислене и решаване на проблеми
 • Творчество и иновации

ДНКТА НА ГЕНЕРАЛЕН МЕНИДЖЪР ТРЯБВА ДА ВКЛЮЧИТЕ КОМПЕТЕНЦИИ, КАТО:

 • Разбиране на глобалната бизнес среда
 • Финансово разузнаване за отглеждане стойност на заинтересованите страни
 • управление на стойността на клиентите и разширяващи се пазари
 • Водещите екипи и организации
 • Разходите лидерство и операции високи постижения
 • Интегративна интелигентност за устойчивост

60445_pexels-фото-313691.jpeg

Програмна архитектура

За да изпълните изискванията на програмата EMBA, трябва да завършите 36 кредита.

Учебните предмети в програмата са разделени на три фази: "Основи на мениджмънта", "Практика на управлението" и "Кръстосано функционално управление".

 1. ФАЗА 1: Основи на управлението, обикновено провеждани в продължение на 10 месеца, помага за придобиването на основни концепции за бизнеса и управлението.
 2. ФАЗА 2: Практиката на мениджмънта, обикновено провеждана в продължение на 6 месеца, ще ви позволи да се специализирате в определена функционална област на управление.
 3. ФАЗА 3: Кръстосано функционално управление, което обикновено отнема 2 месеца, е крайният сегмент, в който всеки предмет се преподава чрез серия от сложни бизнес симулации.

Основни курсове

В първоначалния срок на програмата, студентите изграждане на техния опит и да получат солидна основа в бизнеса чрез основните курсове по общи теми на управлението като икономика, финанси, статистика и маркетинг. Тези курсове са общи и са необходими за всички студенти, независимо от техните области на специализация.

Специализации

Експерти смятат, че управлението се осъществява на две нива: крос-функционални и вертикални, и ние се отрази това, като предлага на студентите редица специализации, които ги оборудват с необходимите знания и специфични инструменти, които бъдещата им кариера ще поискат.

Следните специализации се предлагат за EMBA студенти:

 • Маркетинг
 • финанси
 • Операции или
 • Възможност за общо управление

Изборът на правилната акцентът може да влияе върху нечия кариера растеж в бъдеще. Тези избираеми са проектирани водене предвид изискванията на всяка зона за фокусиране. Богат на съдържание и качество, тези авангардни избираеми са идеални за мениджъри в желанието си да печели предимство в днешната конкурентна икономика.

Като студент по EMBA в SP Jain имате също така гъвкавостта да изберете Обща MBA, като изберете избираеми от четирите специалности.

Приложни бизнес изследвания

Уникална характеристика на програмата EMBA е проектът за приложни бизнес изследвания, осъществен от студентите в контекста на техните собствени организации.

Проектът е разделен на два етапа:

Етап 1:

Проектиране на изследователско предложение В този етап от студентите се изисква да провеждат задълбочени изследвания. Те активно участват в прегледа на литературата, както и при събирането на данни от списания, бели книги, новинарски статии и уебсайтове. От студентите се изисква да изградят бизнес случай, да дефинират бизнес проблем / възможност и да постигнат ясни изследователски цели, за да отговорят на предизвикателствата пред бизнеса. Предложенията за изследвания се оценяват и одобряват от група, включваща наставници от факултета и от индустрията, преди да се стигне до втория етап.

Етап 2:

Извършване на изследвания и вземане на корпоративни препоръки Студентите започват този етап, като усъвършенстват своето изследователско предложение и предприемат първични изследвания. Всеки ученик извършва задълбочен анализ, използвайки различни инструменти и техники за изследване, за да стигне до стратегически препоръки с управленски последствия.

След завършване на изследванията си студентите представят своите констатации на своите организации, което води до по-голямо признание и успех.

Съотношение факултет-студент

Средно съотношение между факултет и студент: 8.15

Моля, имайте предвид, че тази цифра се извлича от годишната информация, предоставена на TEQSA, на студентски и преподавателски състав на пълен и непълен работен ден.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • The Rotman - SDA Bocconi Global Executive MBA - GEMBA
  • Milan, Италия
  • Mumbai, Индия
  • + 6 Още
 • Глобален Изпълнителен MBA
  • Valbonne, Франция
  • Belo Horizonte, Бразилия
  • + 6 Още
 • Изпълнителен магистър по бизнес администрация
  • Sydney, Австралия
  • Moore Park, Австралия
  • + 2 Още