Keystone logo
Spark Training and Development

Spark Training and Development

Spark Training and Development

Представление

Кои сме ние

Spark Египет за обучение и развитие

Обучението не е само курс или дадена информация, но течаща река на развитие и усъвършенстване има за цел да овладее ума ви, да захранва вашето бъдеще и да охлади вашата усъвършенстваща жажда. Хората се различават и променят вкусовете и мислите си. Въпреки това, Spark се грижи да обслужва и да задоволи своя клиент според неговите бъдещи изисквания за обучение чрез добре обучен персонал. Сега.

Нашата цел е да развием фирмите и предприятията и да се грижим изцяло за клиента и бъдещите му нужди от обучение. Търсите създаването на нова ера в управлението, Спарк за обучение и развитие, Cambridge International College Affiliate, предоставя своите знания, умения и опит в Близкия изток Бизнес свят.

Нашата правна силна форма (акционерно дружество, специализирано в обучителни и образователни услуги) дава възможност на Spark да обслужва реномирани кандидати и организации в арабския свят от 2000 г. насам.

Спарк е награден с изключителна филиал на Бизнес училище в Кеймбридж Int College, Великобритания от 2003 г. и е допринесъл и подпомогнал хиляди членове, студенти и стажанти в арабския свят, африканския свят, особено в Нигерия през последните 15 години.

Нашата визия

Нашата визия е да приложим програми за устойчиво обучение и човешко развитие, които подобряват уменията, способностите, издръжливостта, самочувствието и уважението на хората, освен това постигат напредък във всички аспекти на живота.

Нашата мисия

SPARK обръща голямо внимание на образа, който оставя след края на обучението. Мисията на SPARK е повече от предлагане на курсове за обучение, които траят само веднъж. И все пак ние се интересуваме много от това, че имаме постоянна връзка, за да имаме дългосрочна връзка с нашите клиенти. SPARK ще се класира като една от водещите организации за обучение, знаейки, че това не е лесна задача, но ние се грижим за поддържането на това, че сме на върха, както сме сега. Следователно, нашите служители не само притежават всички докторанти, но самите те пътуват ежегодно в различни страни, за да актуализират своите знания, като посещават курсове за обучение и познават най-новите инструменти, така че да могат да го прилагат в реалния живот при лекции. Основната мисия на SPARK е удовлетворяването на всеки клиент, като му осигуряват най-доброто качество, което заслужават и това, което наистина прави SPARK уникален и различен. Ние цениме и се грижим много за клиентите, защото се интересуваме много от поддържането на SPARK като на върха, както винаги е било и винаги ще остане. Казваме точно какво правим, защото зависим от действията, а не от думите. Мисията на SPARK е да увеличи и да увеличи както местните, така и общите сектори, както и масовите обществени саудитски бизнес организации чрез:

1) Разработване на начини за управление.
2) Надстройване и разширяване на философията и езиковите умения на висшия мениджмънт.
3) Разширяване на максималните знания в рамките на управленските нива, които да се уточнят по следния начин:

 • Разширете и разширете най-доброто познание за висшето ръководство, което ще повиши нивото на мислене, за да се промени за най-доброто от неговия институт.
 • Да улеснява и подпомага вземащите решения във всеки саудитски институт да знае точно как да се справи с различни проблеми и да го реши
 • Актуализиране на водещите мениджъри с най-новите проблеми, свързани с дискусиите за управление, които споделят подобни проблеми на пазара
 • Актуализирайте нивото на образование за висши мениджърски позиции в нашето общество за по-добри финландски работни места за дипломи, магистри и докторанти

Уникални изключителни цели

Когато се занимава с различни клиенти, SPARK се концентрира повече върху изпълнението на следните точки:

 • Пълни отговорности за работа в рамките на еднакви образователни системи, определени за всеки институт в техния отдел за обучение
 • Представете най-добрите инструменти и най-добрите методи за управление и избягвайте стандартите
 • Персонализирайте всеки пакет, представен на конкретна организация, така че да отговаря и отговаря на техните точни изисквания, за да ги удовлетвори максимално
 • Пълно участие на всеки клиент на всички нива при представянето на програма за обучение, която е насочена към по-доброто дългосрочно бъдеще
 • Ние се грижим за максималното удовлетворение на клиентите, като предлагаме това, което ние, SPARK, точно обещаваме да направим
 • Нашата мисия е по-нататък, че просто предоставянето на услуги на клиентите, все пак става по-дълбоко в успешната практика, като се гарантира, че всеки случай трябва да бъде манипулиран правилно, за да има най-добър резултат
 • Консултациите и обучението по управление са наша основна мисия

Защо искри?

1) SPARK подготвя регистрационните документи и ги изпраща на Cambridge International College.

2) SPARK организира и заплаща разходите за изпращане до Cambridge International College от UPS OR DHL.

3) SPARK организира надзор на проучванията от специалисти в областта на бизнеса, администрацията и други субекти.

4) SPARK установява професионален план за обучение за всеки записан член за неговата програма Cambridge International College.

5) SPARK може да организира индивидуални или групови уроци, когато е необходимо, да обясни повече за темите и да помогне в стратегиите за провеждане на изпити.

6) SPARK е изключителен опитен инструмент за всички програми на Кеймбриджския международен колеж в Египет.

7) SPARK е изключителният оторизиран тестов център за програми на Cambridge International College в Египет.

8) SPARK подрежда и координира времето и датата на всеки изпит в Cambridge International College с Cambridge International College в съответствие с изискванията на членовете.

9) SPARK предоставя изключителната услуга на системата за превод на арабски език за изпитите на Cambridge International College, както и резюмета на учебните материали.

10) SPARK организира изпращането на изпитите от изпитите на Cambridge International College от DHL или UPS за оценка и маркиране.

12) SPARK уведомява членовете за своя резултат, веднага щом бъдат освободени от Cambridge International College.

13) SPARK предоставя преводи на членовете за изпитите, в които те са били успешни, когато са получени от Cambridge International College, или съвети и документация за повторно заседание, когато се изисква повторно заседание.

14) SPARK връчва наградите, издавани от Cambridge International College, след като членът е завършил всички изисквания на Cambridge International College.

15) SPARK носи отговорност за предоставяне на допълнителни услуги за щамповане от своя екип чрез британските органи, ако това се изисква от записания член. Членът трябва да заплати разходите, свързани с тази услуга.

16) SPARK организира всички вноски, които трябва да бъдат платени чрез банковите си сметки директно на Cambridge International College в Джърси, Великобритания.

17) SPARK кани всички свои членове да присъстват на ежегодна церемония по дипломирането.

18) SPARK е високо професионална и много опитна институция, осигуряваща най-високото ниво на обслужване и грижа, а SPARK е изключителен филиал на Cambridge International College за Египет.

Местоположения

 • Giza

  80 Mossadak St.، Ad Doqi, Giza, Giza Governorate, , Giza

  Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси