Keystone logo
Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Представление

От непретенциозното си начало на държавата втори педагогически институт - основана през 1869 г. с една дузина академични отдели и встъпително клас 143 - Southern Illinois University Carbondale сега се нарежда сред Илинойс "най-пълните държавните университети. Всяка година, ние приветстваме студенти от всички 50 държави и повече от 100 страни, които се възползват от изключителни академични програми, тъй като те преследват сътрудник, бакалавър, магистър, докторант и професионални степени по право и медицина.

Помислете за една специалност и шансовете са добри, ние предлагаме бакалавърска степен в тази тема. Магистърски програми включват право, медицина и др.

Мисия и обхват

SIU прегръща уникална традиция на достъп и възможност, съвършенство инклузив, иновациите в областта на изследванията и творчеството, и изключителен преподаване фокусирани върху подкрепата за успеха на студентите. Като национално класирана общественото изследователски университет и регионалната икономическа катализатор, ние създаваме и обмен на познания при разработването на бъдещите лидери, подобряване на нашите общности, и да превърне живота.

Местоположения

  • Carbondale

    Southern Illinois University Carbondale

    Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси