Keystone logo
Southern Cross University Магистър по международен туризъм и хотелиерство, магистър по бизнес администрация
Southern Cross University

Магистър по международен туризъм и хотелиерство, магистър по бизнес администрация

Bilinga, Австралия

2 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 27 600 *

На територията на колежа

* Годишни такси (международни студенти): $ 26,400 ($ 3,300 на брой)

Представление

Магистър по международен туризъм и хотелиерство, магистър по бизнес администрация

Код на курса: 1229102

Обобщение на курса

Тази двойна степен е специално предназначена да даде на завършилите конкурентно предимство в една динамична и разнообразна индустрия, която предлага възможности за пътуване и работа в някои от най-атрактивните дестинации в света.

Курсът съчетава напреднали предмети в бизнеса и управлението на туризма с основните бизнес знания и управленски умения за развитие на MBA, включително предприемачество и маркетинг, счетоводство и управление, планиране на туризма, системи и съвременно управление на хотели.

Отделът за научни изследвания в индустрията предоставя възможност на студентите да демонстрират самомотивация и дисциплина при определяне и разработване на собствен учебен проект. Този проект развива изследователските проучвания и умения на студентите чрез научна работа, която изследва задълбочено темата за индивидуален интерес.

Завършилите са подходящи за висши мениджърски роли в бизнеса, хотелиерството или туризма.

Основни области на обучение

В този курс няма специалности, но дисциплините обхващат напреднали предмети в управлението на бизнеса и туризма, предприемачество и маркетинг, счетоводство и управление, планиране на туризма, системи и съвременно управление на хотели.

Резултати от обучението

Учебните резултати на курса изразяват резултатите от обучението по отношение на това, което студентът трябва да знае, да разбира и да може да направи след завършване на курс. Тези резултати са приведени в съответствие с атрибутите на завършилите.

Завършил атрибут

Методи на преподаване

На студентите в кампуса има разнообразни методи на преподаване, включително лекции, уроци, онлайн дейности и виртуални класове, свързани с видео или подкаст. Методът на преподаване може да варира от единица до единица.

Кариерни възможности

Завършилите могат да намерят висши мениджърски позиции в курорти, хотели, органи за държавен туризъм, организации с нестопанска цел, местоназначение, туристически организации, авиокомпании, оператори на конгреси и събития и други туристически фирми със специален интерес.

Професионално разположение

Като част от този курс студентите могат да изберат да преминат 300-часово стаж (еквивалентни на две единици) или като платена, или като доброволец. Този практически опит, съчетан с теоретично разбирателство, подобрява учебния опит на студенти, които имат професионален и личен интерес към тази динамична индустрия.

За училището

Въпроси