Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Представление

Вие сте за създаване и иновации, за задълбочаване на данните и тенденциите, за прилагане на компютърни умения за решаване на аналитични проблеми и за планиране на следващото голямо нещо. Вярваме, че ще ви предоставим възможности за разширяване на вашите умения, необходими на световния пазар.

 • Единствен екип на САЩ в световното състезание по мрежа на международните бизнес училища през 2018 г.
 • Учебната програма за управление на човешките ресурси, одобрена от Дружеството за управление на човешките ресурси.
 • 6-кратни шампиони на държавното състезание по киберзащита в щата Мисури.
 • Бизнес факултетът води над 30 учебни пътувания в чужбина по целия свят.
 • Модните специалности пътуват до световноизвестните нюйоркски модни пазари като част от учебната програма.
120748_2017-Киберсигурност-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Извършване на мечтаната си работа, преди да приключите на мечтаната си работа

Учене на опит, активно обучение, учене чрез правене. В Югоизток ние вярваме, че образованието ви се подобрява, като изпитате това, което специалистите във вашата дисциплина знаят и се очаква да направят. Ето защо тук ще имате възможности да започнете свой собствен бизнес, да проектирате и изградите защитени софтуерни решения, да създадете интерактивни ИИ игри или да управлявате реално финансово портфолио. Можете да изберете да се състезавате в най -високите калибри на състезания, да си сътрудничите с преподаватели и състуденти по изследователски проект, да проектирате маркетингова комуникационна кампания или да участвате в глобален мозъчен тръст.

Започване на извънредни кариери

 • 92% от нашите висшисти по бизнес и компютърни технологии са заети или завършват една година след дипломирането.
 • Повече от 20 000 връзки на бивши възпитаници от Харисън Колидж по бизнес и изчисления чакат в световен мащаб.
 • Повече от 88% от нашите дипломи казват, че техните курсове са им дали необходимите умения/знания в своята област.
 • Близо 550 корпоративни партньорства, предлагащи работа и стаж.
 • Акредитация AACSB притежава само 5% от институциите, предлагащи бизнес степени по целия свят.
120749_2013-CL-Общо-1028-014_full002.jpg

Учене от опитен и иновативен факултет

Теорията е важна част от обучението, но това, което прави нашия факултет толкова страхотен, е, че те са приложили теорията на практика: в техния собствен бизнес, в корпорации, в организации с нестопанска цел, в реалния свят. И те са готови да споделят своите опити, грешки и успехи с вас. Те остават уместни в своите области, като търсят партньорства в индустрията и изучават най -добрите практики. Водете се от преподавателите в предизвикателството за иновации в югоизточната част, конкурса за стартиране или в хакатона за изкуствен интелект. Плюс това колежът си партнира с базирания в Сейнт Луис Корпоративен консултативен съвет и членове на областните търговски камари, за да поддържа актуална учебната програма. Какъвто и път да поемете, ще бъдете наставлявани от момента, в който започнете с нас, докато не завършите основен проект.

Създаване на учебни пространства от световна класа

Нашата най-съвременна зала Dempster Hall ви осигурява достъп до съвременни технологии и среди, за да ви ангажира на по-дълбоко ниво на обучение. Сградата е богата на експериментални лаборатории за обучение: презентационни лаборатории, лаборатория по продажби, изследователска лаборатория на фокус групи, както и множество компютърни лаборатории, включително лаборатория за обучение по киберсигурност, поддържана от частна облачна инфраструктура. Тази есен ще бъде Cyber Range, който е образователна виртуална изчислителна платформа, която позволява на студенти, преподаватели и изследователи да имат достъп до изчислителни ресурси в безброй конфигурации на образователни, експериментални и структури за противодействие. Всичко това е предназначено да ви подготви за професионалния бизнес свят.

В близост до кампуса се намира Творческата къща Catapult, която предоставя възможности за студенти и преподаватели от различни дисциплини да създават бизнес предприятия или да лансират нов продукт или услуга. Предприемаческият дух е жив в Catapult и се насърчава от програмиране и състезания, подкрепени от Центъра за иновации и предприемачество на Дъглас С. Грийн.

120751_2016-BS-Професионализъм-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Финансиране на вашето образование

Ето крайния резултат за вашия резултат: Югоизток е една от първите 2 институции в Мисури по акредитации и е в топ 5 на най -евтините университети в щата! Това означава, че можете да бъдете сигурни, че получавате качествено образование на достъпна цена. Плюс това, ние отпускаме 20 милиона долара академични стипендии и 1600 надарени стипендии всяка година, за да ви помогнем допълнително с цената на вашата степен. Колежът може да бъде предизвикателство, ние работим, за да направим плащането по -лесно.

Изграждане на глобална мрежа

Имаме мрежа от близо 20 000 възпитаници, работещи по целия свят в някои от най -големите световни корпорации към някои от най -иновативните стартиращи компании днес. Научете повече за това, което правят нашите възпитаници.

120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Cape Girardeau

  Southeast Missouri State University One University Plaza Cape Girardeau, MO 63701, , Cape Girardeau

Въпроси