Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Представление

John L. Grove College of Business , създаден през 1971 г., е една от водещите бизнес училища в Средноатлантическия регион. От 1981 г. нашият колектив е международно акредитиран от най-престижната агенция за бизнес акредитиране, AACSB International.

Колежът по бизнес на Коупсбсбургския университет предлага висококачествен и висококачествен всеобхватен образователен опит, който ви подготвя да бъдете отличен лидер в световната бизнес общност. Бизнес-програмите в Shippensburg са уместни и предизвикателни.

Гроув хал разполага с модерни учебни зали, проектирани с учене през 21-ви век. Малките класове позволяват на преподавателите да работят в тясно сътрудничество с вас, за да развият силни комуникационни, междуличностни и екипни умения, които са от жизненоважно значение в днешния бизнес свят.

Гордеем се с предоставянето на международни акредитирани бизнес програми на ниска цена. В допълнение към отличните академични програми, бих искал да ви запозная и с нашите факултети , студентски организации , услуги и програми, свързани със студентите. Имаме отлична преподавателска подготовка с разнообразен професионален, научен и образователен интерес. Класовете се провеждат на по-малки места с най-съвременни съоръжения, които подкрепят усилията ни да обслужваме вашите образователни потребности. Разгледайте възможностите на нашия национален академичен колеж "Гроув", където "Нашата цел е вашият успех!" ~ Д - р Джон Коути, Дийн

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Shippensburg

  1871 Old Main Drive, 17257, Shippensburg

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram
  • linkedin
 • Harrisburg

  2986 North Second Street, 17110-1201, Harrisburg

  Въпроси