San Diego State University Спортно поведение в спортния мениджмънт
San Diego State University

Спортно поведение в спортния мениджмънт

0 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

* Цена за целия курс (18 месеца)

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

ИЗБРАНИ КАТО ЕДИН ОТ ТОП 5 НАЙ-ДОБЪР МАСТЕРСКИ СТЕПЕНИ В СПОРТНОТО УПРАВЛЕНИЕ В СВЕТА ПО СПОРТНО БИЗНЕС СТАНДАРТ 2017

Държавен университет в Сан Диего Силни активи При избора на подходяща дипломирана програма за изучаване на спортния бизнес има редица фактори, които трябва да се имат предвид. По-долу са основните причини, поради които вярваме, че SDSU Sports MBA е идеалното място за провеждане на MBA, насочена към спорта. Ние вярваме, че нашата последна класация # 4 в световен мащаб в Sports Business International, водеща класация за програми за следдипломна спортна дейност, отразява работата, която ние и нашите възпитаници сме вложили, за да превърнем този избор в най-добър избор за амбициозни студенти. Освен това, Fowler College of Business се класира в ТОП 50 американски държавни бизнес училища.

Преподаватели: Първият и най-важен фактор при избора на дипломирана програма в спортния бизнес е качеството на образованието. Спортът е бизнес и тази програма ви подготвя да влезете в този бизнес със степен MBA от държавния университет в Сан Диего Fowler College of Business. Докато много университети предлагат магистърски степени, които се съсредоточават върху управлението на спорта или изискват от вас да завършите две степени, за да получите MBA, тази програма предоставя на студентите бизнес степен, в която всички класове са със спортна насоченост. Отвъд вида степен, курсът в програмата Спорт MBA се преподава от висши членове на факултета на SDSU, са изключително строги и се съсредоточават върху разработването на инструментариум за умения, изискван от успешните спортни ръководители.

Местожителство: Сан Диего, Калифорния е може би идеалното място за изучаване на спорта. Домакин сме два професионални екипа, няколко атомните академии на Американската асоциация за спортна анимация (NCAA), включително амбициозната ацтекска атлетика в нашия собствен кампус, регионална спортна мрежа и американски олимпийски тренировъчен център. Това е активен град, който обича спорта си и е дом на стотици спортни организации, които обхващат индустрията, включително спортни издръжливост, екстремни спортове, облекло, MMA, голф, оборудване, сувенири и др. Имаме една нововъзникваща и жизнена спортна стартова сцена, която включва редица технологични компании, фокусирани върху спорта. Отвъд границите на окръга, ние сме само два часа от Лос Анджелис и граничим с развиващия се футболен и бейзболен пазар в Тихуана на юг. Това изключителна локация дава възможност на нашите студенти да учат няколко дни в седмицата и да получат основен опит в отрасъла, докато завършват уроци. Нашият кампус не е в колежански град с ограничени професионални перспективи; Областта Сан Диего представя SDSU Sports MBA студенти с безброй възможности. Просто казано, това е място, където учениците могат да изградят мрежа и да започнат успешна и възнаграждаваща кариера в спортния бизнес.

Има спортно събитие в Сан Диего всеки уикенд. Всъщност програмата започва всяка година със студентите, които работят през всичките пет дни от събитието PGA Tour - Farmers Insurance Open - както за организаторите на събитията, така и за клуба Century от Сан Диего, както и за спонсор, застраховател на фермерите.

Само тази година студентите са прекарали стотици часове доброволческа дейност в събота и неделя за събития в близкото бъдеще, като например мачовете от 2016 Майор Лийг бейзбол, турнето на Dew, специалните олимпийски игри, рокендрол Сан Диего Маратон, ESPY, SurfGirl, Конференции за спортни бизнес дневници, Конференцията на SEAT, Sweet 16, Баскетболните шампионати на Mountain West, Събития Ironman, Турнето на Amgen в Калифорния, Световният младежки голф турнир по IMG Academy, Събитие AVP и SDSU Athletic събития ,

Ускорена времева рамка: Повечето от програмите по MBA изискват двугодишен ангажимент от страна на студентите, но нашият интензивен 18-месечен календар (12 месеца в кампуса и 6 месеца в работната сила) използва последователни термини без лятна почивка, за да кондензира типичната двугодишна MBA и да позволи Стаж за 18 месеца. Програмата започва през януари. Срокът на кандидатстване е от август до края на октомври на предходната година.

Alumni: Нашата специализирана мрежа от възпитаници в спортната индустрия наброява над 300 ръководни кадри и те са много по-активно ангажирани от повечето възпитаници, които може да срещнете. Започвайки с процеса на приемане, в който интервюират кандидатите и помагат за вземане на решения за приемане, нашите възпитаници участват във всеки един етап в образователния процес. SDSU Sports MBA завършва постоянно в университета, за да даде класове, демонстрира софтуерни програми, организира семинари, работи с преподаватели и наема студенти. Освен работата си с настоящи студенти, нашите възпитаници работят на важни позиции с водещи организации в спорта в целия свят и като такива са изключително ценни професионални ресурси един за друг. В университета има над 300 000 възпитаници в целия свят.

Разни: Може би най-важната разлика, която програмата SDSU предлага пред нашите конкуренти, е, че това е наистина бутикова програма, в която всеки студент се очаква да се представи на високо ниво и да допринесе за опита на своите съученици. Тази програма е съсредоточена в международен план, с глобално фокусирана учебна програма, географски разнообразен студентски орган и поглъщащо международно преживяване, включено в учебната програма. Ние непрекъснато се развиваме и поставяме силен акцент върху нововъзникващите технологии и практическа софтуерна компетентност. Студентите съзнателно участват в серия от допълнителни сесии всяка седмица, извън академичната учебна програма, в която студентите се учат един друг, Skype с автори, водещи гост-лектори и развиват специфични за индустрията знания. Предпочитаме дълги дни в класната стая и да вземем допълнителни проекти извън него, защото обичаме това, което изучаваме и очакваме всеки ден заедно със съучениците и преподавателите.

Бързо развиваща се, вълнуваща индустрия Бизнесът на спорта за няколко милиарда долара непрекъснато се развива и индустрията не показва никакви признаци за забавяне на бързия си растеж както в САЩ, така и в чужбина. Специализираната степен в този сектор е ценна инвестиция за потенциални студенти, като се има предвид все по-голямото влияние на спортния свят. Отвъд този разумен избор да преследват степен в тази индустрия за растеж, нашите ученици също правят страстен избор. Нашите ученици и възпитаници обичат това, което правят.

Инвестицията в степента Независимо дали имате предишна спортна индустрия на пълен работен ден или не, стойността на добавяне на MBA към вашите пълномощия не може да бъде преувеличена. Вашето време в щат Сан Диего ще разшири вашите бизнес умения, а нашият акцент върху количествените курсове ще ви подготви за спортна индустрия, основаваща се на данни. Просто казано, един MBA е уважавана степен в повечето отрасли и тъй като спортният свят продължава да набляга на аналитичния процес на вземане на решения в управленските класове, завършилите с дипломи по магистърска степен са в още по-голямо търсене.

Каква е разликата между MBA и степента на спортния мениджмънт? Много от завършващите спортни програми предлагат степени в спортната администрация, спортното управление и предлагат само MBA като двойна степен с една от тези магистърски степени. Тъй като спортните организации на всички нива продължават да растат и стимулират иновациите, уменията на завършилите MBA все повече се търсят. Освен това завършилите със степен MBA имат по-висока професионална гъвкавост, ако кариерата им ги изведе от спортната индустрия; Един MBA е приложим за всички сектори, докато степента на управление на спорта не е такава.

Имам ли нужда от предишен спортен опит или бизнес курсове? Много от нашите ученици се присъединяват към нас без предварителна работа по дисциплини като Статистика, Финанси или Анализ, но бързо научават материала и работят съвместно със своите връстници, които са поели такива курсове.

Има много причини да изберете дипломирана програма в спортен бизнес и се надяваме, че някои от горните предимства на програмата SDSU Sports MBA ви харесват. За да научите повече за някои от допълнителните функции на програмата, които са свързани с вас и вашите специфични интереси в кариерата, моля, свържете се с нас @ [email protected].

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • MBA по глобален спортен мениджмънт - UCAM, Испания
  • Sharjah, Обединени Арабски Емиерства
 • Частна магистърска степен Executive MBA in Sports Management - онлайн
  • Madrid, Испания
  • Online
 • Магистър по спортен мениджмънт (M.B.A.)
  • South Orange, Съединени Американски Щати