Keystone logo
© BIMM University
Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Представление

Stratford College осигурява настойнически услуги за висококачествени британски образователни програми и семинари в страната и в международен план.

Stratford College е базирана в Телфорд, Шропшир, Великобритания с центрове в Лондон и Абуджа (Нигерия). Ние също предлагаме курсове чрез дистанционно обучение.

Ние се ангажираме да предоставяме най-високо качество на образованието и развитие на околната среда. Нашите ученици се възползват от интензивно обучение и специализиран персонал. Ние съчетаваме традиционните ценности с модерен подход и технологии, за да се гарантира, че всички курсове се доставят и преподават по най-ефикасен и ефективен начин за успех.

Нашите програми са разработени и доставени в партньорство с реномирани институции във Великобритания и са обикновено ливъридж от онлайн платформа, която храни настойнически академии във Великобритания и в чужбина.

Нашите студенти със седалище извън Обединеното кралство са в състояние да получат британска квалификация, която да е световно признавана, без да е необходимо да пътувате до Великобритания. В допълнение, всички наши курсове гарантират прогресия за по-нататъшно проучване на институции в Обединеното кралство. Това дава възможност на нашите международно базирани студенти гъвкавостта на започване на своите програми в съответните страни и завършени във Великобритания или обратното, ако желаят това.

Всички наши международни академии работят като професионални училища, които предоставят обучение за студенти, подложени на нашите вътрешно наградени програми или независимо подредени изпити за обучение / квалификация, предоставяни от други университети или колежи. Студентите получават лице в лице уроци и подкрепа от добре обучен персонал в местната Академия за програми, които се прилагат и оценяват от нашия колеж във Великобритания чрез дистанционно обучение.

Местоположения

  • Telford

    1 Bridge Street, Oakengates, , TF1 2AH, Telford

    Въпроси