Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Представление

Училището по икономика и бизнес администрация подготвя студентите за предизвикателни и интересни кариери, в контекста на глобата либералното образование по изкуства. В съответствие с College "е католик и Lasallian Christian Brother " е наследство, почтеност и етично съзнание са подчертани. &nbsp Училището по икономика и бизнес администрация предлага отличават бакалавърски специалности, като бакалавър по счетоводство, за бакалавър по бизнес администрация, както и избора на бакалавърска или бакалавърска степен по икономика. &nbsp Нашите програми за подготовка на учениците за предизвикателни и интересни кариери, в контекста на глобата либералното образование изкуства предоставят на всички ученици в Saint Богородица.От съществено значение за професионални, така и либерално образование са силни междуличностни способности, включително устни и писмени комуникации, така и на увереността и способността да се занимава с технически и човешки измерения на организационния живот. В съответствие с Колежа католическата и наследство Lasallian Christian брат си, почтеност и етично съзнание са подчертани. &nbsp Graduate Business, отдел в училище по икономика и бизнес администрация от Колежа Saint Богородица, предлага разнообразие от програми на непълно работно време, които се коренят в интелектуално търсене и прилагане на теорията базирани понятия. Graduate Business е основана през 1975 г. с встъпването в длъжност на изпълнителния програма MBA. През 1984 г. Professional MBA програма е въведена, и през 2004 г. преливат Business стартира MS по Финансов анализ и управление на инвестиции (MS-Faim) програма. &nbsp Много от нашите студенти вече работят професионалисти.Saint Mary 'и осигурява спокойна, живописна и сигурно убежище от работното място рутинни, което ви позволява да се съсредоточи изцяло върху преследването на академични и професионални цели. Средният размер на клас е 20, с високо ниво на студент / Факултет взаимодействие, и ние използваме комбинация от семинара и формати на казуси.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Moraga

    Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration 1928 Saint Mary's Road PO Box 4240,

    Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси