Rushford Business School

A logo

Представление

Rushford Business School е сертифицирано от EduQua бизнес училище в Гевена, Швейцария. Училището предлага програми за по-висока степен по бизнес и мениджмънт. Нашето училище е уникално с предлагането на няколко MBA програми с ключови технически специализации. Нашите 100% онлайн програми са много подходящи за студенти от цял свят, които биха искали да получат висококачествено образование от първокласно европейско бизнес училище на достъпна такса за обучение. Ние използваме мрежите, знанията, опита и географското разпространение в полза на нашите студенти.

Нашата мисия

Като институция, фокусирана върху научните изследвания, ние провеждаме иновативни и международно признати бизнес програми с положително въздействие върху растежа на бизнеса и развитието на обществото.

Ние продължаваме да използваме бизнес поведението и изследванията чрез:

 • Разработване и разширяване на международна мрежа от водещи академични и обменни партньори за осигуряване на глобална изследователска и преподавателска среда.
 • Развитие на специфични за индустрията бизнес умения чрез ангажиране на ключови лидери на общественото мнение.
 • Разработване на лидери за поемане на социална отговорност и изправяне пред уникални интелектуални и лични предизвикателства.
 • Развитие на зрели и самостоятелни личности с междукултурна компетентност и критично мислене.

Нашата визия

Нашата визия е да бъдем сред най-добрите бизнес училища в Европа и да бъдем признати в международен план за иновативни бизнес програми, помагащи на бизнеса и институциите да останат на благоприятна крива на растеж. Нашите изследвания ще имат процъфтяващо въздействие върху бизнес практиките, лидерството и академичната литература. Ще разработим лидери с глобална информация, които ще използват своя потенциал за взаимодействие с бизнеса и обществото, за да направят ценна, конструктивна и етична разлика.

Нашите ценности

 • Следните ценности ни управляват при осъществяването на мисията и визията ни:
  • Академични постижения, специални умения и изследователски фокус.
  • Мислено лидерство и иновации.
  • Критично мислене, справедливост и почтеност.
  • Етика, социална отговорност, благодеяние, отчетност, отговорност и прозрачност.
 • Имаме безкраен подход към надхвърляне на очакванията за качество и обслужване във всичко, което правим. Оформянето на кариерата на нашите студенти е в центъра на всичко, което правим. За постигането на това се проучват всички потенциални средства, вариращи от наставничество до представяне и препращане пред съответната индустрия.
 • Ние ценим всички наши студенти и инвестираме в тяхното лично и професионално израстване и развитие, и им помагаме в техния кариерен път от основни нужди до самоактуализация.
 • Ние планираме разумно за нашите студенти, като наблюдаваме ключовите промени в индустрията и предприемаме подходящи действия, които ги подготвят предварително за посрещане на бъдещи предизвикателства.

Онлайн преподавателски подход

Подходът на обучение, който прилагаме, има за цел да идентифицира специфичните нужди от обучение и кариерните стремежи на всеки индивид. Въз основа на това разбиране се въвежда най-ефективното персонализирано решение за наставничество, така че индивидът да може да извлече максимума от програмата за обучение.

Ние твърдо вярваме в идеята, че всеки човек има свои собствени силни страни и те могат да бъдат използвани чрез правилната учебна платформа и подход. Студентите в Ръшфорд са напълно наясно, че самопознанието е еднакво важно с академичното знание.

В Rushford използваме интернет технологиите, за да увеличим максимално ефективността на обучението в модерна среда, като в същото време предоставяме на учениците всички необходими знания, за да бъдат успешни.

Rushford наема голям брой висококвалифицирани професионалисти от индустрията като ментори на студентите, за да им предостави реални перспективи за индустрията. Това помага на нашите амбициозни професионалисти да достигнат до интерфейс със самата индустрия. Наставничеството предоставя много съвети по отношение на обучението и планирането на кариерата.

Вярваме, че подготвяме нашите студенти за реални ситуации чрез опит от първа ръка, като прилагаме макетни сесии чрез нашите ефикасни онлайн платформи за обучение.

Нашите акредитации

Швейцарската институция, сертифицирана от EduQua

Rushford Business School е сертифициран от EduQua, швейцарски етикет за качество за институции за допълнително образование. EduQua е орган за акредитация, признат и поддържан от правителството на Конфедерацията на Швейцария.

EduQua е първият сертификат за качество за публични и частни образователни институции в Швейцария и е признат, подкрепен и одобрен от следните организации:

• Швейцарско федерално правителство
• Конференция на министрите на образованието в Швейцария (EDK) в Швейцария
• Държавен секретариат по икономическите въпроси (SECO)
• Швейцарска конференция за професионално обучение (SBBK)
• Швейцарска асоциация на отделите по заетостта (VSAA)
• Швейцарска федерация за обучение на възрастни (SVEB)

Съвет за акредитация на бизнес училища и програми

Rushford Business School е член на „Съвет за акредитация на бизнес училища и програми (ACBSP)

ACBSP е единственият глобален акредитиращ орган, който акредитира бизнес програми на асоциираните, бакалавърските и завършилите нива в целия свят от 1988 г. Rushford Business School е част от членство, което се разпростира в повече от 60 държави. Членовете на ACBSP са сред най-добрите преподаватели в съответните области, които се интересуват от изучаване на иновативни методи на преподаване, подобряване на предлагането на програми за бизнес обучение и творческа стойност за своите студенти.

Швейцарско висше учебно заведение

Rushford Business School е одобрено висше учебно заведение след средно образование с правомощия да присъжда частни степени в Швейцария.

Rushford Business School е член на „Международния съвет за акредитация за бизнес образование (IACBE)“. IACBE акредитира бизнес програми, които водят до степени на асоциирани, бакалавърски, магистърски и докторски нива в институции за висше образование по целия свят. Всички начини на доставка, кампуси, местоположения и учебни обекти, както и всички бизнес програми, независимо от степента, обикновено ще бъдат включени в прегледа за акредитация на IACBE.

Статистика

Със студенти от над 80 страни и над 5000 възпитаници по целия свят, нашата нарастваща глобална общност е доказателство за отличното образование и изграждане на умения на студенти в JLI.

  Местоположения

  • James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

  Въпроси