Keystone logo
Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Представление

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School е сертифицирано от EduQua бизнес училище в Люцерн, Швейцария. Училището предлага висши програми по бизнес и мениджмънт. Нашето училище е уникално в предлагането на няколко MBA програми с ключови технически специализации. Нашите 100% онлайн програми са много подходящи за студенти от цял свят, които биха искали да получат висококачествено образование от първокласно европейско бизнес училище на достъпна такса за обучение. Ние използваме мрежите, знанията, опита и географското разпространение в полза на нашите ученици.

Нашата мисия

Като институция, фокусирана върху научни изследвания, ние провеждаме иновативни и международно признати бизнес програми с положително въздействие върху растежа на бизнеса и развитието на обществото.

Ние продължаваме да използваме бизнес поведението и изследванията чрез:

 • Разработване и разширяване на международна мрежа от водещи академични партньори и партньори за обмен, за да се осигури глобална изследователска и преподавателска среда.
 • Развитие на специфични за индустрията бизнес умения чрез ангажиране на ключови лидери на мнение.
 • Развитие на лидери за поемане на социална отговорност и изправяне пред уникални интелектуални и лични предизвикателства.
 • Развитие на зрели и разчитащи на себе си личности с междукултурна компетентност и критично мислене.

Нашата визия

Нашата визия е да бъдем сред най-добрите бизнес училища в Европа и да бъдем международно признати за иновативни бизнес програми, помагащи на бизнеса и институциите да останат на благоприятна крива на растеж. Нашите изследвания ще имат процъфтяващо въздействие върху бизнес практиките, лидерството и академичната литература. Ние ще развием лидери с глобален обхват, които ще използват своя потенциал, за да се ангажират с бизнеса и обществото, за да направят ценна, конструктивна и етична промяна.

Нашите ценности

 • Следните ценности ни ръководят при изпълнението на нашата мисия и визия:
  • Академични постижения, специални умения и изследователски фокус.
  • Мисловно лидерство и иновации.
  • Критично мислене, справедливост и почтеност.
  • Етика, социална отговорност, благотворителност, отчетност, отговорност и прозрачност.
 • Имаме безкраен подход към надхвърляне на очакванията за качество и обслужване във всичко, което правим. Оформянето на кариерата на нашите ученици е в центъра на всичко, което правим. За постигането на това се изследват всички потенциални средства, вариращи от наставничество до представяне и рефериране пред съответната индустрия.
 • Ние ценим всички наши студенти и инвестираме в тяхното лично и професионално израстване и развитие и им помагаме в кариерния им път от основните нужди до самореализация.
 • Ние планираме предпазливо за нашите студенти, като наблюдаваме ключовите промени в индустрията и предприемаме подходящи действия, които ги подготвят предварително за посрещане на бъдещи предизвикателства.

Подход за онлайн преподаване

Подходът на преподаване, който прилагаме, има за цел да идентифицира специфичните нужди от обучение и кариерни стремежи на всеки индивид. Въз основа на това разбиране се въвежда най-ефективното персонализирано решение за наставничество, така че индивидът да може да извлече максимума от програмата за обучение.

Ние твърдо вярваме в идеята, че всеки индивид има свои силни страни и те могат да бъдат използвани чрез правилната платформа за обучение и подход. Студентите в Ръшфорд са напълно наясно, че самопознанието е еднакво важно с академичните знания.

В Rushford използваме интернет технологиите, за да увеличим максимално ефективността на обучението в модерна среда, като в същото време предоставяме на учениците всички необходими знания, за да бъдат успешни.

Rushford наема голям брой висококвалифицирани професионалисти от индустрията като ментори на студентите, за да им предостави реални перспективи в индустрията. Това помага на нашите амбициозни професионалисти да достигнат до интерфейс със самата индустрия. Менторството предоставя много съвети по отношение на обучението и планирането на кариерата.

Ние вярваме в подготовката на нашите ученици за ситуации от реалния живот чрез опит от първа ръка, чрез прилагане на фалшиви сесии чрез нашите ефективни онлайн платформи за обучение.

Нашите акредитации

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua сертифицирана швейцарска институция

Rushford Business School е сертифициран от EduQua, швейцарски етикет за качество за институции за допълнително образование. EduQua е акредитиращ орган, признат и подкрепян от правителството на Конфедерация Швейцария.

EduQua е първият сертификат за качество за публични и частни образователни институции в Швейцария и е признат, поддържан и одобрен от следните организации:

• Федералното правителство на Швейцария
• Швейцарска конференция на кантоналните министри на образованието (EDK)
• Държавен секретариат по икономически въпроси (SECO)
• Отдел Швейцарска конференция за професионално обучение (SBBK)
• Швейцарската асоциация на отделите по заетостта (VSAA)
• Швейцарска федерация за обучение на възрастни (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Акредитационен съвет за бизнес училища и програми

Rushford Business School е член на „Акредитационен съвет за бизнес училища и програми (ACBSP)

ACBSP е единственият глобален акредитиращ орган, който акредитира бизнес програми на ниво асоциирано, бакалавърско и висше образование в световен мащаб от 1988 г. Rushford Business School е част от членство, което обхваща повече от 60 държави. Членовете на ACBSP са сред най-добрите преподаватели в съответните им области, интересуващи се от изучаване на иновативни методи на преподаване, подобряване на предоставянето на програми за бизнес образование и създаване на стойност за своите ученици.

189796_qs-star-rating_la-voz_logo-03-web.jpeg

Rushford получи 5-звезден рейтинг за преподаване и за онлайн обучение; с обща оценка от 4 звезди чрез реномираната система за оценка със звезди QS. Общата оценка от четири звезди на QS е доказателство за качеството и репутацията на даден институт и е престижно признание за постигане.

172483_166809_IACBE_logo_Educational_2color_Horiz-768x235.png

Rushford Business School е член на „Международен съвет за акредитация на бизнес образование (IACBE)“ IACBE акредитира бизнес програми, които водят до степени на асоциирани, бакалавърски, магистърски и докторски нива в институции за висше образование по целия свят. Всички начини на доставка, кампуси, местоположения и сайтове за обучение, както и всички бизнес програми, независимо от нивото на степен, обикновено ще бъдат включени в прегледа на акредитацията на IACBE.

179310_prme_un_500.jpeg

Като организация, ние сме горди да бъдем част от инициативата Принципи за отговорно управление на образованието (PRME). PRME е глобална инициатива, стартирана през 2007 г. от Глобалния договор на ООН, за да насърчи бизнес училищата и университетите по света да интегрират устойчивостта в учебните програми и научните изследвания.

189889_aacsb-business-education-alliance-member.png

Гордеем се, че сме членове на Асоциацията за развитие на университетските бизнес училища (AACSB). AACSB е глобална организация за акредитация, основана през 1916 г., която подкрепя, насърчава и подобрява качественото преподаване, учене и изследвания в бизнес училищата. Присъединявайки се към AACSB, ние демонстрираме нашия ангажимент към високи постижения, като поддържаме най-високите стандарти за качество във всички аспекти на нашите академични операции. Нашето членство ни позволява да бъдем част от мрежа от над 800 бизнес училища по целия свят, които споделят най-добри практики за напредък в бизнес и обучението по мениджмънт.

189890_BGA_Member_logo-1-300x300.png

Rushford Business School е горд член на Асоциацията на завършилите бизнес студенти (BGA). Business Graduate Association е част от AMBA, международен орган за членство и осигуряване на качеството за водещи в света бизнес училища с висок потенциал, които споделят отдадеността на положителното въздействие, отговорните управленски практики и ученето през целия живот.

Статистика

Със студенти от над 80 страни и над 5000 възпитаници по целия свят, нашата нарастваща глобална общност е доказателство за отличното образование и изграждането на умения на студентите в Rushford.

  Характеристики на кампуса

  Rushford Business School

  Rushford Campus се намира в сърцето на центъра на Люцерн. Това местоположение е точно до обществен транспорт за най-добра свързаност и удобство. Езерото Люцерн е само на 6 минути с автобус от кампуса.

  Съоръжението предлага щедри класни стаи и лекционни зали, оборудвани с бели дъски и проектори; библиотека; кафене и зони за отдих, където учениците да се отпуснат и да общуват.

   Препоръки на учениците

   Местоположения

   • Geneva

    James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

    • Lucerne

     Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

     • Geneva

      Rue de la Cité,1, 1204, Geneva

      • Valencia

       Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

       • Valencia

        Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

        Въпроси