Keystone logo
Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Представление

регистрация

училището

Изградена върху основата на повече от 40 години на консултантски дейности, в Graduate School Roberto Miranda Корпоративна образование имаше своята ДНК оформен от търсенето на клиентите за ефективни резултати в поведението, технически умения и таланти на техните екипи.

Докато традиционните училища бяха платени за техните сертификати, Roberto Miranda беше съден за доставяне на съдържание могат да стимулират значителни промени в много различни глобални корпорации.

Това движение, с течение на годините, усъвършенства училище пълен с ефективни системи за обучение в състояние да доведе до реални промени в живота и успеха на студентите и фирмите, в които работят.

за

Learning Systems

студент

Подготовка модули

За да се гарантира, че съдържанието на програмите, предлагани могат да се справят само с въпроси и теми за напреднали, Училището предлага подготвителни модули за влизане в ключови дисциплини, така че е налице предварително изравняване на знания сред учениците в клас.

Подготвителните модули могат да бъдат елиминирани от тези, които демонстрират минимално ниво на знания, необходими за влизане във всяка дисциплина чрез тестове онлайн или в-лице.

Предварителни Works

За някои класове се изисква преди приключване на работите, които помагат да се приведе в съответствие проблемите да бъдат решени, като се възползва учебния процес.

FIT - Въведение в Learning Sheet

Всеки клас е въведение в изучаването на запис, който е на разположение във виртуалната среда и може да бъде изтеглен директно да си IPAD студенти.

Чипът, наречен също въвеждането на формуляра за тема, има за цел да обучава студенти по какви са въпросите, които ще бъдат разгледани в клас (входове), който препоръчва библиография, която целите на училището, за да научи този въпрос и какво очаква студентът след клас (изходи).

Изучаването на утаяване упражнение

За да се гарантира, че това, което е дадено в стаята се утаяват като ефективно обучение, учители подготвят уникални упражнения за MBA школа, включваща от изследвания, за развитието на бизнес план.

Водещата група - Advanced Study Group

Водещата група е групата на напредналите изследвания на Roberto Miranda Корпоративна образование. преподава модули изключително на чужд език по актуални въпроси на световния пазар.

Тази група е достъпна за всички студенти и работа по менторство на международни преподаватели.

Видео, аудио подкасти и други дейности, предлагани на сайта са в основата на кръгли маси групи формира от студенти се интересува да се отиде отвъд.

Menthoring

Студентите имат на свое разположение, наставници, които дават насоки за бизнес, живот и кариера. Срещи с предварителна заявка и изключително внимание към вашия успех.

Местоположения

  • São Paulo

    Avenida Paulista 1009, 21° andar Bela Vista, 04011-031, São Paulo

Въпроси