Keystone logo
Rollins Crummer Graduate School of Business

Rollins Crummer Graduate School of Business

Rollins Crummer Graduate School of Business

Представление

Rollins College Crummer завършил училище по бизнес Завършилите са професионалисти, подготвени за предизвикателствата на конкурентната глобална икономика. Те са доказали себе си чрез практически обучения и опит с водещи бизнес лидери от цяла Флорида и по света. Малката обстановка в клас, достъп до отличаващи се преподаватели и мрежа от завършили студенти осигуряват на учениците умения, ресурси и връзки от световна класа, за да водят живот.

Стойност:

 • Набирането на изключителни студенти и настаняването им в изключителни организации;
 • Строго бизнес обучение, основано на стратегическо управление, преподавано от опитен факултет със страст и всеотдайност;
 • Ориентирано към учене обучение с глобален фокус и използване на съответната технология;
 • Етично ръководство;
 • Разнообразието на работното място и в живота;
 • Разпространение и обслужване на нашите общности;
 • Интелектуални вноски, отнасящи се до нашите избиратели и подкрепящи нашето преподаване; и
 • Насърчаване на сътрудничеството и работа в екип.

Класиране

Rollins College Crummer Graduate School of Business е национално и международно признато от някои от най-уважаваните организации в света на бизнеса.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 във Флорида, Топ 20 в нацията

Проведено на всеки две години, списание Bloomberg BusinessWeek класира програмата Rollins Professional MBA # 1 във Флорида за частни програми за MBA през 2015 г.

Лидерство отличие: # 1 в нацията

Rollins MBA в Crummer Graduate School of Business е признат за водещ преподавател в областта на развитието на лидери от наградите за отлични постижения на ръководството на HR.com през 2016 г.

Форбс: 52-та в нацията

Rollins Early Advantage MBA е на 52-о място в страната и не. 1 сред частните бизнес училища във Флорида според списание Форбс, септември 2015 г. Тази класация се провежда на всеки две години и ние постоянно се нареждаме сред първите два редовни MBA във Флорида от 1999 г. насам. Класирането се базира на възвръщаемостта на инвестицията на ученика след 5 години след завършването й.

Принстън ревю "Най-добрите 296 бизнес училища: издание 2015"

Принстънският преглед включва Rollins MBA в изданието си от 2015 г. "Най-добрите 296 бизнес училища".

Роллинс Колидж Класиране

В допълнение към своето бизнес училище, Ролинс Колидж е получил топ класация от национални публикации за всичките си програми за висше образование и университетски програми. За 22-ата поредна година US News & World Report класира Ролинс сред първите два регионални университета на юг и първо във Флорида в ежегодното си класиране на "Най-добрите колежи". Колежа "Ролинс" също бе класиран на второ място от регионалните университети на юг за Най-добрите колежи за ветерани от американските новини и световния доклад.

US News и World Report

Rollins MBA бе класирана една от първите десет най-евтини частни бизнес училища в страната от US News и World Report.

Rollins College & Winter Park

Училището на Rollins College в Winter Park, Флорида, ще ви постави на вълнуваща кръстопът на култура, търговия и професионални възможности. Едно следобедно разходка по Парк Авеню - само на няколко крачки от кампуса - ще ви изложи на няколко от вълнуващите културни и развлекателни обекти, които ще се насладите като студент в Rollins.

Бизнес в нашата общност

Winter Park е една от големите градове в Орландо, един от 10-те най-големи места в бизнеса. * Орландо е център за бизнес, включващ големи офиси за Дарден, Дисни, Локхийд Мартин, Tupperware и др.

Местоположения

 • Winter Park

  Rollins College Crummer Graduate School of Business Graduate Admissions 1000 Holt Ave.-2722 , 32789, Winter Park

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси