Keystone logo
Queen's University Queen's School of Business Национална програма Executive MBA
Queen's University Queen's School of Business

Национална програма Executive MBA

15 Months

Request teaching languages

Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2024

USD 81 314

Смесен

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Преглед на програмата Executive MBA


Queen's Executive MBA , най-добре класираната програма EMBA в Канада, е преживяване, което променя живота ви. Тази иновативна 15-месечна програма се предлага в повечето големи градове в Канада, включително Торонто, Калгари, Ванкувър, Едмънтън и Монреал.

Училището по бизнес на Queen's предоставя несравнимо и трансформиращо обучение за работещи мениджъри и ръководители. Executive MBA на Queen\ ще ви научи да мислите по различен начин. Идеите, гледните точки и инструментите, които ще придобиете по време на обучението, ще имат силно и трайно въздействие върху вас и вашата кариера. Нашият уникален модел на обучение съчетава интерактивни класни сесии, казуси и реална практика, за да осигури най-всеобхватното и ефективно обучение по мениджмънт.

Програмата се провежда чрез комбинация от три сесии в кампуса и учебни сесии в заседателната зала. Сесиите за обучение в заседателната зала използват многоточкова, високоинтерактивна видеоконферентна технология.

В Queen's признаваме, че не всеки влиза в програмата с еднакви таланти и умения, с еднакъв опит или дори с еднакви стремежи. Съвсем логично е, че подходът "един размер за всички" е просто непрактичен. Поради тази причина Queen's разработи нов мощен подход, изграден върху четирите стълба, описани по-долу, който осигурява ниво на персонализация, недостъпно в други Executive MBA програми.

Акредитации на бизнес училището на кралицата


Училището по бизнес на Куинс получи безусловна акредитация за всички програми през 1998 г. от Асоциацията на висшите колежански училища по бизнес (AACSB International) - най-големият орган за акредитация на бизнес училища в света. Queen's е първият университет в Онтарио, който е одобрен от AACSB.

Училището по бизнес в Куин получи безусловна акредитация от EQUIS през 2006 г. и е член на EFMD - Европейската фондация за развитие на мениджмънта.

Базираната в Обединеното кралство Асоциация на магистърските програми добави европейско признание за високите постижения на училището, като му предостави акредитация.

Предимството на кралицата

Изборът на правилната Executive MBA програма ще окаже огромно влияние върху кариерата ви. Това е решение, което можете да вземете само веднъж. Трябва да сте добре информирани.

За да ви помогнем при вземането на решение, сме описали предимствата на Queen's - пет причини, поради които Queen's Executive MBA е правилният избор за мениджъри и ръководители, които искат да напреднат в кариерата си.

Изключителна репутация
Queen's University е един от най-добрите университети в Канада и дом на Queen's School of Business, едно от водещите бизнес училища в света.


Национална класна стая и мрежа
Програмата се осъществява чрез комбинация от сесии на територията на университета и сесии за обучение в заседателната зала, което създава уникална национална класна стая и мрежа.


MBA, съобразена с индивидуалните нужди на участника
Queen's признава, че всеки участник идва в програмата със своя уникален опит, таланти и умения. Следователно програмата Executive MBA на Queen's позволява такова ниво на персонализация, каквото просто не може да се намери в други програми Executive MBA.


Екипен модел на обучение
Queen's използва трансформиращо екипно обучение, за да създаде силно подкрепящ и съвместен учебен опит - както в класната стая, така и извън нея. Екипите функционират точно както на работното място - като използват различните умения и опит на всички членове на екипа.


Изключителен опит
В Queen's разбираме колко сте заети, затова сме разработили сложна система за подкрепа на всеки етап - кандидатстване, участие и завършване. Нашият опитен екип работи много усилено, за да гарантира, че вашето преживяване по програмата MBA ще бъде изключително.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

За училището

Въпроси

Подобни курсове