Keystone logo
Queen's University Queen's School of Business Executive MBA на Cornell-Queen's
Queen's University Queen's School of Business

Executive MBA на Cornell-Queen's

17 Months

Request teaching languages

Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2024

USD 96 152

Смесен

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Cornell - Queen's Executive MBA е единствената по рода си EMBA програма в света. Тя е възможна благодарение на партньорството между две от водещите бизнес училища в Северна Америка - Queen's School of Business и Johnson Graduate School of Management към университета "Корнел".

Програмата отнема 17 месеца и се предлага в няколко града в Канада и САЩ.

Cornell - Queen's Executive MBA предоставя уникална и вълнуваща възможност да получите едновременно Queen's MBA и Cornell MBA за 17 месеца, докато продължавате да работите. Това е изключителна програма за мениджъри и ръководители с амбиции в областта на международния бизнес.

Това, което прави тази програма наистина уникална, е, че опитът ви в класната стая се споделя от участници както в Канада, така и в САЩ. Идеите, гледните точки и инструментите, които ще придобиете по време на обучението, ще имат силно и трайно въздействие върху вас и вашата кариера. Нашият доказан модел на обучение съчетава интерактивни класни сесии, казуси и реална практика, за да осигури изключително обучение по мениджмънт.

В основата на Cornell - Queen's Executive MBA е нашата основна вяра в силата на екипите. От първия клас до дипломирането си ще бъдете част от екип с високи постижения, който отразява и ви подготвя по-добре за работното място.

Спечелете MBA от Бръшляновата лига, докато продължавате да работите


Завършилите програмата получават както Cornell MBA, така и Queen's MBA - дипломи, които отварят врати навсякъде по света. Корнел е най-големият от осемте престижни американски университета, известни като Бръшляновата лига.

Висшето училище по мениджмънт "Джонсън" към университета "Корнел" постоянно се класира сред най-добрите бизнес училища в света от Financial Times и BusinessWeek.

В момента BusinessWeek класира Queen's School of Business на първо място в Канада и сред най-добрите в света по отношение на Executive MBA, MBA на пълен работен ден и Executive Education с отворен достъп.

Разширете възможностите си и ускорете кариерата си


Cornell - Queen's Executive MBA ще ви предостави международна бизнес перспектива и умения да се справите с предизвикателствата на днешната глобална бизнес среда. Притежаването на Cornell MBA и Queen's MBA ще увеличи стойността ви за организацията и може да доведе до възможностите, за които сте мечтали.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • MBA в управление на качеството
  • Sharjah, Обединени Арабски Емиерства
  • Lagos, Нигерия
  • + 11 Още
 • Executive MBA
  • Cape Town, Южноафриканска Република
 • MBA - магистър по бизнес администрация в изпълнителния мениджмънт
  • Victoria, Канада