Keystone logo
Porto Business School

Porto Business School

Porto Business School

Представление

УНИВЕРСИТЕТ В ПОРТО

Основан през 1911 г., Университетът на Порто (U.Porto) е един от 200-те най-добри европейски университета според най-новите международни системи за класиране. Един от най-международните университети в Португалия, U.Porto разполага с напълно оборудван кампус, вграден в града, който гарантира оптимално академично, научно, а също и социално и културно изживяване.

Porto Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49037_portobusinessschool.png" alt="Porto Business School" />

Причини да изберете alt="Porto Business School

С постоянно присъствие в класацията на Financial Times от 2011 г. насам, alt="Porto Business School е едно от най-добрите европейски бизнес училища (#62, през 2016 г.) и едно от 30-те най-добри бизнес училища, когато става дума за персонализирано и отворено образование за ръководители , Награждавано училище, през последните години alt="Porto Business School постигна няколко международни признания:

  • Награда за предприемачество на AMBA (2012, 2014)
  • Студент на годината по MBA на AMBA (2014)
  • John Molson MBA Case Competition (2015, 2011)
  • Idea2ProductCompetition/Univ.Texas-Austin (2010)

alt="Porto Business School е резултат от активно партньорство между Университета на Порто и 36 компании, национални и международни - което позволява на училището да балансира между качеството и строгостта на академията и реалния корпоративен свят, превръщайки alt=" Porto Business School в истинска лаборатория за изследване как най-добре да се прилагат първокласни концепции за управление в реалния бизнес свят.

alt="Porto Business School е бизнес училището към най-големия португалски университет, Университета на Порто. Неговата мисия е преподаване на следдипломни курсове и усъвършенствано обучение по управление на изпълнителни директори, допълващи дейности с постоянно участие в областта на приложните изследвания и бизнес услугите . alt="Porto Business School обединява уменията и опита на бившия EGP-UP и ISFEP, проект за обучение на ръководители, който беше успешно разработен в рамките на Икономическия факултет. Като основен ресурс, alt="Porto Business School има преподавателски екип с дългогодишен опит в преподаването и научните изследвания от Университета на Порто (Икономически, Инженерен, Правен и Психологически факултет и факултет по образователни науки), към който се добавят две други категории преподаватели : мениджъри с академично обучение и солидна бизнес кариера и преподаватели от чуждестранни университети, а именно северноамерикански (Централна Флорида, Масачузетс, Маями и Ню Орлиънс) и европейски (London Business School и Business Institute, между другото). Тези връзки с подобни чуждестранни училища, които в някои случаи съществуват от 1988 г., осигуряват високо ниво на интернационализация в дейността си.

Вашето променящо живота пътуване започва тук.

Порто

Градът на предприемачите е вторият по големина град в Португалия и един от водещите икономически и индустриални центрове на страната. Силно свързан с търговията и любовта към свободата – толкова много, че се нарича Cidade Invicta (Непобеденият град), Порто е известен с очарованието на своя исторически център (Световно наследство на ЮНЕСКО от 1996 г.), но също така и със своята динамика – 21-вият век Порто е модерен и оживен град, който никога не спира. Неговите зелени площи и спортни площадки, цялостната му система за обществен транспорт и оживената култура и нощен живот го правят забавен и вълнуващ град, 24 часа в денонощието. През последните няколко години Порто се превърна и в пристанище за посетители от цял свят. Истинско място за посещение, Порто беше избиран два пъти за „Най-добра европейска дестинация“ от European Consumers Choice и беше считан от The Guardian през 2015 г. за една от 40-те най-горещи дестинации. Що се отнася до модата и дизайна, Порто дори побеждава Париж, според Bloomberg, който наскоро обяви града за горещата нова шопинг столица на Европа.

Местоположения

  • Porto

    Avenida Fabril do Norte, 425 Matosinhos Portugal, 4460-312, Porto

Въпроси