Keystone logo
Pebble Hills University

Pebble Hills University

Pebble Hills University

Представление

Pebble Hills университет

Pebble университет Hills е наистина международно и кариера-фокусирани университет, който предлага онлайн бакалавърска, магистърска и докторски програми главно за възрастни обучаеми. програми класната стая-базирани също са достъпни чрез нашата мрежа от партньори в целия свят.

А наистина International University

Pebble университет Hills е екип от професионалисти, академици и интелектуалци, които са педантичен в своите области и са работили упорито, за да PHU наистина транснационално университет.

Дистанционно обучение и Global Класни стаи

Pebble университет Hills е комбиниран характеристиките на двата отворени, виртуална и лагер чрез създаване на успешни партньорства с уважавани образователни организации в Азия и Африка, които имат затруднения с комуникацията с центровете на научноизследователската и развойна дейност в развитите страни.

Освен това, тя е една от водещите университети в света, за да предложи много полезни програми за студенти и професионалисти. Университетът вярва в предоставянето на качествено обучение чрез използване на най-новите технологии с високи академични стандарти. Ние имаме отлични членове на екипа за подкрепа на учениците, за да се осигури най-доброто образование в света. В другия край на света, ние имаме най-образователни партньори и нашите признания в целия свят доказват, че ние сме лидер в областта на образованието.

Поучителен опит в PHU

Вие ще се изпитват различни начини за дистанционно обучение с Pebble университет Hills, който отговаря на вашите нужди, като например: Asynchronous Доставка, Синхронно Доставка, Interactive обучение Technology с аудио, Credit за изпитване и други електронното обучение / дистанционно обучение, предлагани от нашите стратегически партньори.

Глобалната мрежа

Pebble университет Hills има учебни центрове или агенти в сърцето на някои от световните най-влиятелните пазари за различни програми:

  • Хонг Конг - Бизнес, мениджмънт, психология, Коучинг, Инженерни програми
  • Индия - TESOL, TEFL, образователна администрация, ранното образование, предучилищно и начално образование
  • Великобритания и Близкия Изток - Здравен мениджмънт, Международен Supply Chain Management и

В PHU, вие ще бъдете в състояние да проучи възможността за получаване на достъпна, акредитирана и призната степен чрез PHU въз основа на нашето партньорство с различни университети, акредитирани от различни акредитиращите агенции.

Оценка Преди Learning

PHU приемам кредити прехвърлят щедро и ние предлагаме изобилие от онлайн курсове главно в бизнес, мениджмънт, финанси, социални науки, информационните технологии и управление на проекти. Достъпността е основната ни грижа. Нашите онлайн курсове са достъпни за да сте сигурни че повечето хора могат да се възползват от получаване на образование. Ние награден кредит за вашия живот / професионален опит, както и курсове за професионално развитие. Стипендии и гъвкави погасителни опции са на разположение, за да сте сигурни, че няма да се поколебае да учат поради финансовите си притеснения

.

Глобални студенти и възпитаници

Нашите възпитаници работят в неизплатени местни фирми и МНК като HSBC, Prudential, Holiday Inn, Sun Life Financial, Allied American University, Schlumberger, Pfizer, Hotwire застраховане, SITA, KG Group, Manulife Financial, Филип Life Assurance Public Company Limited, G4S Cash Solution, американския университет в Бейрут. и т.н.

Път напред

За да се справи с конкурентния пазар, работещи възрастни, които имат желание да учат. Трябва да се опитаме да се насажда уменията на подбор и поддръжка на цел в живота. Докато посвещава енергията си в преследване на високи академични постижения, трябва да бъдат направени значителни усилия за духовно развитие. Тъй като, по времето на стрес, това ще ви осигури така необходимата вътрешна сила да продължим напред с мисията си. Най-добрият режим проучване за работещи възрастни ще бъде дистанционно обучение, което е практично за тях, за да се балансира работата си, семейството и проучване.

Global бизнес се развива, ето защо имате нужда от глобална институция с радикален възглед към образованието. Благодарение на една образователна система на базата на реални стойности, придобитите знания лесно и по-практически може да бъде включена в съответната област.

Местоположения

  • USA Online

    USA Online, Съединени Американски Щати

    Въпроси