Nyenrode Business University

A logo

Представление

За Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit работи за устойчиво бъдеще, като стимулира нашите студенти и участници да израснат в отговорни лидери. Правим това, като им предлагаме комбинация от академична теория, практическа значимост и личностно развитие . В Nyenrode се научавате да обсъждате, убеждавате и превеждате теорията на практика.

Nyenrode е единственият частен университет в Холандия, основан през 1946 г. от бизнеса и бизнеса. Винаги сме били международно ориентирани. Nyenrode се намира на две емблематични места: Амстердам и Бройкелен.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam се намира в историческия блок „De Vijf Keizers“ (Петте императори) в сърцето на града. Това привилегировано място стимулира нови връзки между бизнеса и академичните среди; допринасяйки за нашите амбициозни национални и международни цели. Nyenrode има за цел да се превърне в топ 20 на европейското бизнес училище. Разширяването на университета в Амстердам е дълбоко свързано с тази амбиция.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen е разположен в историческо имение със замък от тринадесети век в сърцето му. Нашият основен кампус подчертава значението на общността и работата в мрежа за развитието на отговорни лидери.

Nyenrode предлага интензивно академично образование, както и краткосрочни и дългосрочни програми в областта на бизнеса, управлението, счетоводството, контрола и фискалното право. Ние също така предприемаме научни изследвания в тези области.

Мисия

Nyenrode обслужва обществото, като оформя отговорни лидери

През времето, прекарано с нас, вие развивате уменията да ви подготвим за бъдеще като гражданин на света и лидер на обществото. Ставате човек, който поема отговорност за собствените си действия и е наясно с обкръжението ви. Това генерира устойчива добавена стойност за вас, за вашата организация и обществото като цяло.

Образованието в Nyenrode предлага не само обмен на знания, но също така ви дава нови умения и подпомага вашето личностно развитие. Образованието в Nyenrode е награда за цял живот.

Визия

Nyenrode, предпочитаният партньор на най-добрите студенти и организации, е топ 20 на европейската образователна и изследователска общност с глобални връзки.

Местоположения

  • Straatweg 25, 3621 BG Breukelen, 3621, Breukelen

Въпроси