Keystone logo
Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Представление

Основан през 1843 г., Нотингам Трент университет има дълга история на отключване на потенциала, премахване на бариери, и да направи реална промяна в живота по целия свят.

С повече от 40,000 студенти и персонал в пет университетски обекта, Nottingham Trent University (NTU) е един от най-големите и най-влиятелни висши учебни заведения в страната. Ние сме университет, който се ангажира с постигането на значима промяна, и сме получили редица престижни награди за нашите изследвания, динамика и иновации.

Характеристики на кампуса

От нашия оживен градски кампус в оживеното сърце на Нотингам до идиличното провинциално имение Бракенхърст, имаме редица университетски обекти в Нотингам и околните райони.

Ние непрекъснато инвестираме в нашите терени, сгради и съоръжения, за да създадем стимулираща и приобщаваща учебна среда, която всички да изпитат и да се насладят.

Градски кампус
От зашеметяваща архитектура до награждаван студентски съюз, City Campus е туптящото сърце на NTU.

Клифтън
Да живееш и учиш в Клифтън? Ето какво трябва да знаете за кампуса, който наистина има свой собствен живот.

Бракенхърст
Разположен на площ от 500 акра с полета, гори и вода, нашият кампус Brackenhurst е наистина спиращ дъха.

Конфети Нотингам
Открийте какво се предлага в нашия кампус Confetti Nottingham, който е само на един хвърлей от културните и развлекателни центрове на града и на кратко разстояние от градския кампус на NTU.

Конфети Лондон
Базирана в модерния Уайтчапъл, Confetti вече има специален дом в Лондон – една от световните столици на творческите индустрии и център от световна класа за филми, музика, игри и нови медии.

Мансфийлд Хъб
Едно от най-новите попълнения към семейството на NTU, NTU в Мансфийлд предлага вълнуващи възможности за хора и фирми в Мансфийлд и извън него.

  Визови изисквания

  Ще трябва да се уверите, че разполагате с правилното разрешение/виза за имиграция, преди да започнете пътуването си.

  Нашият награден екип за подкрепа на студенти предоставя отлични съвети и информация по въпроси, свързани с имиграцията, както и съвети как да направите успешно заявление за виза.

  Препоръчваме ви да се подготвите предварително за кандидатстването си за виза и да кандидатствате веднага след като получите вашата CAS.

  Можете да кандидатствате за вашата студентска виза до шест месеца преди началото на вашия курс за академична степен.

  Моля, обърнете внимание, че вашият CAS все още може да посочва три месеца, тъй като това е скорошна промяна, но все пак можете да използвате вашия CAS, за да кандидатствате до шест месеца преди началото на вашия курс.

  Можете да влезете в Обединеното кралство само след като Ви бъде издадена виза. Можете да пристигнете до 1 месец преди началната дата на курса (за курсове с продължителност над шест месеца). Не трябва да пътувате до Обединеното кралство преди началната дата, посочена във вашата виза, без значение кога започва вашият курс.

  Стипендии и финансиране

  Имаме удоволствието да предложим редица международни стипендии на нови международни и европейски студенти. В този раздел ще намерите и нашите международни такси, заедно със съвети за извършване на международни плащания.

  Класации

  • Ние сме един от най-популярните университети в Обединеното кралство
   класиране на 3-то място по брой приети оферти, въз основа на данните за приемане на UCAS за 2022 г
  • Модерен университет на годината
   NTU се гордее, че The Times и The Sunday Times Модерен университет на 2023 г.
  • Университет на годината
   Whatuni Student Choice Awards 2023, показващи нашия ангажимент да предлагаме студентско изживяване като никой друг.
  • Вторият най-устойчив университет в света
   2022 UI GreenMetric World University Rankings.

  Акредитации

  Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

  Местоположения

  • Nottingham

   Shakespeare Street, 50, NG1 4FQ, Nottingham

   Програми

   Въпроси