Keystone logo
Neuro Business School

Neuro Business School

Neuro Business School

Представление

Neuro Business School е базирано в Барселона, Испания, предлага MBA програми, магистърски и бакалавърски степени, онлайн и/или лице в лице на английски език.


Ние сме първото бизнес училище, специализирано в бизнес програми с приноса на нови невронаучни технологии във всички програми. Всички наши програми включват част от Business Mindfulness, която помага на нашите студенти да увеличат своята продуктивност и креативност.


Ние подготвяме нашите студенти да се адаптират към световните промени в бизнес екосистемата. Чудим се защо образованието трябва да бъде същото, ако промяната е постоянна в нашия свят. Сектор Образование също изисква промени! И Neuroscience Business School предлага обучение, адаптирано към реалния и текущия живот.

Neuro Business School е общност, в която можете:

 • Получете образование за 21 век
 • Получете своя максимален личен, професионален и социален потенциал
 • Свържете се с хора, които ценят същите неща като вас
 • Придобийте знания по неврология за предприемачи и лидери
 • Научете се да вземате ефективни решения

Основните характеристики на общността на Neuro Business School :

 • Ориентация към целта
 • страст
 • Иновация
 • творчеството
 • съпричастие
 • ръководство
 • Отвореният ум

Ние сме специализирани в програми за лидери и предприемачи на 21 век

Разлика от Neuro Business School

Разликата между Neuro Business School и другите бизнес училища е, че ние добавяме нови невронаучни инструменти към бизнес програмите. Ние предлагаме актуално и практично обучение.

Визия на Neuro Business School

Целта на NBS е да предлага бизнес образование чрез съвременни инструменти и техники.

Мисия Neuro Business School

Осигурете на студентите най-съвременното обучение, за да могат да постигнат успешен професионален опит.

Ние се фокусираме върху развитието на личните умения и професионалните умения на нашите ученици.

Ние учим нашите ученици да се обучават в практики, насочени към насърчаване на основни навици, за да се радват на оптимално психическо и физическо здраве и да имат издръжливата сила и енергия, необходими за действие.

Обучение Neuro Business School

Neuro Business School предлага два вида класове: лице в лице в Барселона, Испания и онлайн на живо. Във всички наши класове имаме перфектната комбинация от теория и практика. Часовете са много динамични.

Neuro Business School създаде система за стрийминг класове, която кара нашите ученици да се чувстват така, сякаш са в класове лице в лице. Онлайн курсовете са много подобни на офлайн курсовете, единствената разлика е, че нашите студенти не трябва да пътуват.

Нашите ценности

Персонализирано обучение за всеки ученик

Нашите ученици не само ще се научат да бъдат оптимално аналитични, креативни, иновативни и динамични в действията, но и да действат в рамките на моралните ценности, които са общоприети като добри за прогреса на човечеството.

Иновация

Образователната система се променя много бързо, това, което сте научили преди година, може да няма никакво тегло или дори да е остаряло. Ето защо в НБС ние адаптираме нашите програми всеки семестър, така че нашите студенти да получат съответното образование.

гъвкавост

Създадохме смесена система от нашите програми, която помага на нашите студенти да споделят обучението с работата си. Въпреки това, ние сме доста стриктни със системата от домашни и срокове, за да могат нашите ученици да постигнат целите си.

Заетост и стажове

Бъдещата заетост е целта на всяко образование. NBS се грижи всички студенти да бъдат успешни професионално и ние правим всичко възможно за това.

От първия учебен ден всеки ученик има достъп до Job Bank. Neuro Business School ще ви помогне:

 • адаптирайте автобиографията си;
 • намерете стажове, докато учите;
 • да си намеря работа.

Познаваме нуждите на пазара на труда. Ние си сътрудничим с много компании, за да помогнем на нашите студенти да получат най-добрата работа.

Също така си сътрудничим с Майкъл Пейдж, Page Personal и Club Marketing Barcelona. Това помага на нашите студенти да получат стажове и работа. Всички студенти и възпитаници Neuro Business School могат да използват услугите на Job Bank.

Ние предлагаме:

 • Актуални програми, адаптирани към нуждите на пазара.
 • Майсторски класове за намиране на работа.
 • Директен контакт с международни компании и препоръки.
 • Услуга за работа и стаж.
 • Обучителни сесии.

Въпреки че трябва да подчертаем, че професионалният успех също зависи от ученика: неговите умения, отношение и желание да си намерят работа.

акредитация

Програмите на Neuroscience Business School са акредитирани от SWISS School of Business Research , което е акредитирано от Eduqua . Eduqua е първият сертификат за качество в Швейцария за публични и частни образователни центрове.

Приемане

Процес на кандидатстване:

Етап 1 - Онлайн кандидатстване

За да подадете онлайн заявлението: прикачете необходимите документи, запишете се за видео интервюто и платете 30 евро регистрационна такса.

Списък с документи:

 • Паспорт или лична карта
 • CV (на английски или испански)
 • Последна академична справка
 • Мотивационно писмо

Етап 2 - Видео интервю

Продължителност 30 мин - 60 мин. Не се изисква подготовка.

Етап 3 - Резултат от приложението

След два или три работни дни, след като получите резултатите от теста, ще получите имейл дали се считате за отговарящи на условията или не. В случай на положителен отговор, ще имате 15 работни дни, за да извършите плащането за резервацията на място.

Етап 4 - Резервация на място

След като бъдете приети за програмата, трябва да заплатите съответната такса за регистрация. Можете да извършите плащането чрез банков превод.

Трябва да направите плащането преди последната дата на срока, посочена в имейла за прием. Не се възстановява заплатената сума след регистрация.

В случай на отказ на виза, която не се дължи на НБС, сумата, анулирана поради резервация на място, не се връща.

Етап 5 - Окончателно плащане

Трябва да извършите пълното плащане. Можете да извършите плащането чрез банков превод.

Има два начина на плащане:

 • Еднократно плащане с отстъпка. Какво трябва да се направи 10 дни преди първия ден от старта на магистратурата
 • Плащане на вноски. Трябва да се прави през първите 5 дни на всеки месец. В тази връзка трябва да ни уведомите, ако предпочитате да плащате на вноски преди първия ден от старта на капитана и да ни предоставите съответния документ

Визови изисквания

Neuro Business School е международно бизнес училище със студенти от различни страни.

Дългосрочна студентска виза тип D е необходима за всички чужденци, които планират да учат в Испания, с изключение на гражданите на Европейския съюз и гражданите на Исландия, Швейцария, Лихтенщайн и Норвегия.

Процедурата за получаване на виза е доста проста:

 • Първо, трябва да кандидатствате за прием в NBS в избраната от вас образователна програма. В случай на приемане на регистрацията от NBS и таксата за регистрация е платена, NBS ще изпрати съответната документация.
 • След това студентът трябва да подготви документацията и да я представи в испанското посолство или генерално консулство в страната на пребиваване.
 • Списъкът с необходимите документи може да варира в зависимост от страната на пребиваване, така че е препоръчително да се консултирате с посолството предварително. Визата ще бъде валидна за 90 дни.

След като сте в Барселона, имате 1 месец, за да се регистрирате (преброяване) и да можете да кандидатствате за карта за временно пребиваване. Гражданите на ЕС трябва да кандидатстват за NIE, а гражданите на държави извън ЕС трябва да кандидатстват за TIE.

Студентът ще има подкрепата на NBS през целия процес. Всеки студент от NBS ще получи студентска карта и една година членство в Club Marketing Barcelona, което ще ви бъде от полза, като сте част от важна мрежа за работа в мрежа.

Статистика

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  • Barcelona

   Passeig de Gracia, 21, 08001, Barcelona

  Програми

  Въпроси