Keystone logo
MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

Представление

MODUL Училищният център на университета е в Австрия, страната на 23 носители на Нобелова награда, всички от които са били обучавани в австрийски училища или университети. Австрия е известна като международен критерий за качество и златен стандарт за икономисти, музиканти, композитори, хотелиери и наистина - учени в областта на икономиката и бизнеса и научните изследвания и развитието за устойчиво развитие.

Марката MODUL е повече от 100 години превъзходство в образованието. Основана през 1908 г., MODUL College е училище за професионално обучение с най-дълга традиция в областта на туризма и гостоприемството в световен мащаб. От 2007 г. MODUL University Vienna предлага обучение в областта на международното управление, новите медийни технологии, публичното управление, устойчивото развитие и управлението на туризма и гостоприемството, като предлагат авангардно образование (BBA, BSc, MSc, MBA и докторски програми).

MODUL Университетът Виена е широко смятан за водещ международен частен университет в Австрия и е собственост на Виенската търговско-промишлена палата, най-големият доставчик на частно образование в Австрия. Кампусът на университета се намира на Каленберг, живописен хълм с невероятен изглед към столицата на Австрия.

През септември 2016 г. и след почти един век наследство в австрийското образование, образованието на MODUL открива нов дом извън дома в Дубай, ОАЕ с откриването на MODUL University Dubai на 10 октомври 2016 г.

MODUL University Dubai , дъщерно дружество на Дубай Инвестмънтс, обяви, че основният си клон в Австрия - MODUL University Vienna е наскоро класиран сред 25-те най-големи университета в света за най-много цитирани публикувани изследвания, като укрепва изключителното качество на своите изследвания способности и опит.

През есента на 2016 г. MODUL University Dubai отвори своя университет като първи и единствен австрийски университет в Близкия изток. Намира се в сърцето на Дубай, в университета предлага бакалавърски програми по международно управление и туризъм и хотелиерство, магистърска програма по устойчиво развитие , Мениджмънт и политика, както и програми за MBA с основни възможности в туризма

Основана от Dubai Investment PJSC и DACH Advisory, MODUL University Dubai предлага 360 градуса висше образование в областта на бизнеса, туризма, гостоприемството, устойчивостта, публичното управление и новите медийни технологии, предприемачеството, лидерството и иновациите, както и програма за фондация и кратко професионално образование -courses.

Местоположения

  • Dubai

    4th Floor, One JLT, Dubai, , Dubai

Въпроси