Keystone logo
Marbella International University Centre MBA магистърска степен по бизнес администрация
Marbella International University Centre

MBA магистърска степен по бизнес администрация

Marbella, Испания

1 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 24 000 / per year

На територията на колежа

Представление

Програмата MBA е разработена така, че да подпомогне кариерното ви развитие и да ви подготви да изпълнявате успешно управленски функции или да създадете собствен бизнес. Ще се обучавате заедно с група опитни професионалисти от различни индустрии, които ще изградят вашата мрежа и ще ви дадат представа за най-добрите практики.

В резултат на това ще изследвате въпроси, които оказват значително въздействие върху организациите, като работите с други хора и се основавате както на личния си индивидуален опит, така и на сравняването и съпоставянето му с този на членовете на групата. Ще изпълнявате проекти и задачи, предназначени да ви помогнат да критикувате и прилагате теориите, инструментите и техниките, които научавате, присъдени от Университета на Западен Лондон.

Голяма част от обучението се развива чрез създаване на общности за съвместно обучение на участниците в програмата и преподавателите и вие ще станете част от тази общност за обучение. Вашето разбиране се развива около ключовите умения, процеси и практики на бизнеса, лидерството и управлението. Решенията на реални проблеми се предлагат, обсъждат и анализират в рамките на учебната общност с подкрепата на преподавателите и другите обучаеми.

Ще развиете критично разбиране на проблемите, свързани с бизнеса и управлението както в частния, така и в публичния сектор, което ще подобри способността ви да използвате максимално индивидуалния и организационния потенциал. MBA съчетава съответната съвременна академична теория и изследвания с практическото разбиране на дейностите в организациите. То ще бъде развито, като ви се даде възможност да споделяте знания, да ги свързвате с теории, разработени на базата на съответните изследвания, и да учите чрез практическо приложение.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси