Mississippi University for Women MBA програма онлайн
Mississippi University for Women

MBA програма онлайн

Columbus, Съединени Американски Щати

3 Semesters

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Степента 100% онлайн магистър по бизнес администрация на W е предназначена да развие уменията, необходими за кариера в бизнеса; обаче не се ограничава строго до света на бизнеса. Това е изгоден избор за степен за работещи професионалисти, които трябва да получат допълнително образование, за да постигнат своите професионални цели. Подготвя учениците за работа в широк спектър от индустрии и професии.

Програмата учи студентите да станат прогресивни бизнес лидери, които могат да анализират ситуацията и да създават ефективни, практически решения. Подчертават се критичното мислене, аналитичните умения и уменията за решаване на проблеми. MBA осигурява завършено образование по основни бизнес практики, като счетоводство, финанси, управленски информационни системи, маркетинг и управление. Цялостната основна учебна програма изгражда основите, необходими за успех във всяка област, докато избираемите предмети предлагат поглед върху специализираните области на експертиза.

Ние насърчаваме студентите от всички професионални среди и всяка бакалавърска програма да потърсят прием в MBA програмата на W. Няма „идеален ученик“, ние вярваме, че упоритата работа и отдадеността са ключовете за успеха, както в класната стая, така и в заседателната зала. Настоящите студенти по MBA работят в различни индустрии, включително енергетика, банково дело, маркетинг, висше образование и информационни технологии.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Магистър по бизнес администрация
    • Alba Iulia, Румъния
  • Магистър по бизнес администрация по международен мениджмънт
    • Rennes, Франция
  • MBA на пълен работен ден със стаж
    • Louisville, Съединени Американски Щати