Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

Представление

MIBM е безспорен отличителен лидер в онлайн курсовете по управление в цяла Индия в продължение на няколко години, предоставяйки качествено образование и отговаряйки на международните стандарти.

Ние от MIBM имаме списък с качествени програми, предлагащи MBA и Fast Track програми , които са най-подходящи за студенти и професионалисти, за да оформят кариерата си според текущите световни тенденции. Ние вярваме в отличното образование, което се предоставя, така че нашите ученици да са пред конкуренцията. Нашата мисия е да подобрим сегашния ръст на даден индивид, за да може той/тя да постигне целите си със съвършенство.

MIBM предлага различни онлайн MBA програми, които са свикнали с постоянно променящата се пазарна среда. Програмите са най-подходящи за студенти и работещи професионалисти, които разбират своите времеви ограничения. Курсовете са проектирани и разработени от водещи образователни експерти от цял свят. Нашите образователни експерти са проектирали най-добрата методология и модели на обучение за обучение, за да създадат водещи в индустрията професионалисти. Нашият образователен факултет е оценен като най-добрата индустрия в предоставянето на онлайн образование.

Характеристики на кампуса

    Местоположения

    • Antananarivo

      Antananarivo, Мадагаскар

      Въпроси