Keystone logo
Melbourne Business School, The University of Melbourne Изпълнителен MBA (EMBA)
Melbourne Business School, The University of Melbourne

Изпълнителен MBA (EMBA)

14 Months

Request teaching languages

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 96 000

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Мелбърн Executive MBA (EMBA) е разработен за висши мениджъри с висок потенциал, които искат най-доброто от всички светове - преживяване, което им позволява да реализират своите кариерни и лични стремежи, да учат с колеги, да подобрят представянето си на работното място и да поддържат баланс в личния си живот.

The Financial Times-- През 2007 г. The Financial Times класира MBS EMBA сред 50-те най-добри EMBA програми в света. При общо деветдесет бизнес училища, включени в класацията, Melbourne Business School EMBA е едно от само две от Австралия.

Опитът на MBS

Executive MBA (EMBA), предлагана от Melbourne Business School, е една от най-иновативните програми за развитие на мениджмънта в Азиатско-тихоокеанския регион. ЕМВА дава възможност на мениджъри с голям потенциал да придобият добре призната квалификация по мениджмънт, като същевременно подобрят работата си и запазят баланса в личния си живот. Той е особено подходящ за организации, които се стремят да развиват следващото поколение лидери, и за опитни ръководители, които искат да ускорят професионалното си развитие.

Програмата отчита факта, че управлението все повече се превръща в трансгранична дейност. Международният модул ще се проведе в САЩ, Европа & Китай. В този контекст MBS е особено щастлив да се свърже с Kellogg School of Management в Чикаго, където програмата се основава на материала по маркетинг, стратегия и лидерство, изучаван в предишните модули. В Европа домакин на програмата е Висшето училище по мениджмънт "Ото Бейсхайм" (WHU Otto Beisheim Graduate School of Management) в Кобленц, което е признато за най-доброто частно бизнес училище в Германия.

Преподавателският състав на тази програма е силно мотивиран, с утвърдена репутация на изключителни преподаватели по мениджмънт. Разнообразният випуск се състои от доказани успешни личности, които са решени да допринесат незабавно за организациите, които ги спонсорират.

Структурата на програмата - интензивна, иновативна, международна

Студентите по EMBA ще преминат четири модула с пълна жилищна заетост с продължителност четири седмици в рамките на 14 или 16 месеца. Участниците се завръщат на работните си места и прилагат наученото през интервала от 3-4 месеца между модулите.

Програмата е интензивна. Контактите с преподавателите са до 40 часа седмично, като поне още 20 часа са за частно обучение, подготовка и работа в група. Методите на обучение са разнообразни и варират от интерактивни дискусии в клас, казуси и групово решаване на проблеми до дейности, свързани с преживявания, и официални презентации. Актуалните концепции за управление и свързаното с тях бизнес мислене се разглеждат в приложен контекст.

Значителна част от програмата се провежда в малки синдикални групи, което допълнително засилва динамиката на обучението. За да се насърчи допълнителното учене в групата, се поощрява културата на кооперативното учене. Това се подсилва чрез режим на оценяване "преминал-непреминал", който значително премахва конкуренцията в групата и развива взаимно подкрепяща се учебна среда. Изпитите имат за цел да доразвият уменията за решаване на проблеми и за анализ, като проверяват способността на учениците да прилагат новите концепции, с които са се запознали. Програмата се допълва от внимателно подбрани гост-лектори, които са признати лидери в съответните области.

Модулите в Мелбърн се провеждат в MBS - изцяло резидентен център в Карлтън, Мелбърн; международният модул се провежда в САЩ, Европа & Китай.


Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

За училището

Въпроси

Подобни курсове