Master Education International - Dubai / Sharjah

A logo

Представление

От 1995 г. Master Education International обслужва своите асоциирани и асоциирани институти в Близкия изток, Индия, Далечния Изток и тяхната студентска общност като осигурява висше образование във Великобритания, САЩ и Индия. Нейните водещи програми са MBA и BBA. МЕИ е партньор на три органа за възлагане на Обединеното кралство; QUALIFI, BTEC Edexcel и NCC Education и известни университети като Университета в Болтън, Университета Сити Вижън и Университета Банастали (изброени и препоръчани от Министерството на образованието, ОАЕ). MEI също е офис извън университета за изследователска програма, водеща до докторска степен

МАГИСТЪРЪТ осигурява качествено висше образование с достъпност в ОАЕ.

Master Education International доставя обучение в областта на мениджмънта за последните 24 години, като има центрове за доставка в Дубай, Шарджа и Абу Даби в ОАЕ, със седалище на групата в Индия и нейни сътрудници в KSA и Сингапур. Ние се грижим специално за нуждите на работещите професионалисти, като провеждаме интерактивни курсове на базата на контакт в петък и / или събота. Кредитите, получени в други университети, могат да се прехвърлят, което ви дава възможност да започнете вашето висше образование.

Отзиви

"Магистърските програми ми предоставиха възможностите на различни признати университети за MBA програми, които дават задълбочени познания за конкурентоспособност в този глобализиран свят. Програмата МВА даде незабавна стойност чрез увеличаване на стратегическото ми съзнание. най-добрият избор за мен и ще бъде за повечето хора. "
- Amin Kazi, изпълнителен директор и GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB

"Аз съм с магистърска степен от юли 2011 г., имам бакалавърска степен по маркетинг. Свидетел съм на невероятно висококвалифициран преподавател. В момента завършвам магистърска степен по маркетинг. Радвам се, че съм с Masters." - Ala'aeddin MJ Tumalih, старши сътрудник, ACSS (Арабска банка АД)

"Винаги ме интересуваше MBA-HR и се тревожех как да управлявам обучението си на работното място, тъй като се нуждаех от достатъчно обучение и часове след работа. Решението беше Master Education International. MEI ми помогна да се подобря професионално

Нашите цели

Да се ​​осигури специфично и висококачествено образование в подготовката за професионални позиции в днешния бързо развиващ се свят, където меритокрацията и квалификациите са от основно значение за напредъка.

Да осигуряват възможности за обучение след клиенти, които вече са ангажирани в бизнеса, като им позволяват да изпълнят своите цели в кариерата, като повишат уменията си, без да прекъсват призванието си или да компрометират качеството на образованието.

Да се ​​използват, където е необходимо, традиционните практики, съвременните техники и технологии, за да се постигне най-доброто предимство при доставката, така че да се подобри и обогати постигането от страна на клиентите на техните образователни и кариерни цели.

Да бъде в крак с иновациите и да разработва нови методи и технологии за предоставяне на образователни и съставни материали, както и административни аспекти на Института.

За жителите на ОАЕ: ДУБАЙ / ШЪДЖА - петък сутрин (09:00 - 12:30)
АБУ ДАБИ - събота следобед (14.00 - 17.30)

Местоположения

  • 117149 Dubai, Dubai

  • Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates, 61142-Sharjah, Sharjah

  • Abu Dhabi

Въпроси