Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Представление

Marist College, признати за отлични постижения от US News & World Report, Time, и "The Princeton Review", и с "Най-добър Купува Барън в College Образование", се отбелязва за неговото лидерство в използването на технологии за подобряване на процеса на преподаване и учене ,

Основана през 1929 г., 210 акра Marist е с изглед към река Хъдсън в сърцето на историческия Hudson долина, в средата между Ню Йорк и Олбани, столицата на щата.

Това, което започна като школа за обучение на бъдещи Marist Brothers се превърна в една от водещите колегии на изкуствата и науките в страната. Marist е икуменически характер и отразява идеалите на основателя на Marist Brothers, St. Marcellin Champagnat: ангажимент за високи постижения в областта на образованието, а преследването на високи човешки ценности и отдаденост на принципа на обслужване.

Marist е посветена на подпомагане на студентите да развият интелекта и характера изисква за просветени, етични и продуктивен живот в световната общност на 21 век.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Poughkeepsie

    Marist College, 3399 North Road

    Въпроси