Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

A logo

Представление

Университетът в Манчестър е рано възприемал транснационалното образование и сега има 25-годишен опит в тази област. През годините създадохме силни глобални партньорства с корпоративни и висши образователни партньори и създадохме 6 глобални центъра на 4 континента: Манчестър, Дубай, Хонконг, Сао Пауло, Шанхай и Сингапур.

Нашата традиция за успех в ученето и изследванията се простира назад през 180 години, обхващайки раждането на съвременния компютър, разцепването на атома и основополагащите принципи на съвременната икономика. Много повече иновации, променящи се в света, имат своите корени тук, в Манчестърския университет. На 2-ро място в Обединеното кралство по отношение на „Изследователска сила“ в Рамковата рамка за научни постижения през 2014 г. ние се радваме на глобална репутация на нашите пионерски изследвания, което подобрява нашия базиран на проблеми подход към бакалавърското обучение.

Сингапур, Център на Югоизточна Азия

Столично дъщерно дружество на Университета в Манчестър, Центърът за Югоизточна Азия установи присъствието си в Сингапур от 1992 г. и управлява гъвкава глобална MBA за професионалисти от различни културни и професионални среди. Сега той поддържа близо 300 студенти и е завършил над 1600 студенти в Югоизточна Азия и Океания.

Нашите международни учени пътуват по света в 6-те глобални центъра. Много от нашите преподаватели са оборудвани със знания за индустрията и широки връзки с публичните, частните, включително организации от трети сектор по целия свят. Те водят дебата, влияят на мнението и политиката и стимулират промените.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

80 Robinson Road # 13-02 Сингапур 068898

CPE Регистрационен номер: 201022477R
Период: 28 септември 2020 г. до 27 септември 2024 г.

Местоположения

  • 80 Robinson Road #13-02, 068898, Singapore

Въпроси