Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Представление

С шест глобални центъра, високо реномирани квалификации, стратегически партньорства и сътрудничество по целия свят, ние създаваме незабравимо изживяване за тези, които учат при нас.

Манчестър по света (SE Asia) (по-рано известен като Manchester Business School Singapore Centre) Сингапур, създаден през 1999 г., е 100% изцяло притежавано дъщерно дружество на Университета в Манчестър. Разположен в сърцето на Сингапур, центърът позволява на амбициозни и заети работещи професионалисти с различен произход от Югоизточна Азия и Океания да се потопят в една от най-космополитните бизнес среди в света.

Гордеем се с нашето нарастващо портфолио от изключително гъвкави и реномирани задочни магистърски програми. Студентите се насърчават да посещават интензивни семинари лице в лице в нашите партньорски глобални центрове в Югоизточна Азия, Обединеното кралство, Хонг Конг, Близкия изток и Китай. Те се подпомагат от най-добрия световен академичен и административен персонал, подкрепа и ресурси, за да учат в най-пълния си потенциал. Манчестър по света (SE Физическият център на Asia) осигурява вдъхновяваща и безопасна работна среда, където студентите могат да се свързват и обменят идеи в различни културни среди и индустрии.

Нашето разнообразно студентско население обхваща 21 националности и над 20 уникални сектора. От това нашите студенти могат да получат множество нови перспективи и вдъхновение, както и да се свържат и да изградят трайни и ценни връзки с хора с подобно мислене от различни сфери на живота. В основата на нашия център е силният ангажимент към социалната отговорност, където се стремим да направим положителна разлика в Югоизточна Азия и Океания.

Защо Манчестър?

Създаден през 1824 г. с 25 носители на Нобелова награда, Манчестърският университет е едно от най-престижните училища в Обединеното кралство.Университетът в Манчестър е класиран на 27-мо място в световен мащаб, на 1-во място по социална отговорност и на 23-то място в най-международния университет.AMBS е класирана на 4-то място в Обединеното кралство, 10-то в Европа, 30-то в света и има 3 международни акредитации към своето име.100% притежавано дъщерно дружество с глобална мрежа от 6 центъра по целия свят и 500 000 възпитаници в 190 държави.Изграден върху изследвания от световна класа, включително съвременни материали, рак, енергия, глобални неравенства и индустриални биотехнологии.

Характеристики на кампуса

  Местоположения

  Местоположения
  • Singapore

   80 Robinson Road #13-02, 068898, Singapore

   • facebook
   • linkedin

  Въпроси