Keystone logo
© krakenimages
Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Представление

MDCI - минало настояще и бъдеще

MDCI адаптира, подготвя и разработва програми за промяна на парадигмата, която е новата вълна в образованието и обучението по бизнес и управление. Програмите Нов формат се доставят по евтин, бърз и международно акредитиран начин.

От 1993 г. британската фирма MDCI продължава да координира международни програми за развитие на управление и програми за обучение в подкрепа на професионалните кариери в Арабския залив, признати за отлични постижения с наградата на кралицата за износ в образованието.

От регионалния си център в Бахрейн и централата в Обединеното кралство, MDCI предоставя гладко, фокусирано проучване, което генерира жива кохортна общност и възпитаници. Достъпността и поддръжката са приоритетни - освен учебни и изследователски материали, всеки студент получава автоматичен достъп до Microsoft Teams for Education, както и до Office 365, както и директна линия за комуникация с преподавателите и екипа.

Програмата MBA в транснационалното лидерство подкрепя утрешните лидери, тъй като те се адаптират, за да отговорят на предизвикателствата на лидерството в пост-пандемичен свят.

Внимателно подбраните, креативни учебни програми се предоставят от водещи британски учени, прегледани и актуализирани, за да отговорят на променящия се свят. Понастоящем MDCI е готов да отведе следващото поколение програми по гъвкав и професионален начин до GCC, Европа и в световен мащаб.

142203_pexels-photo-3761520.jpeg

Портфолио

Университетска степен

 • Следвайки програмата на Фондацията, онлайн програми за обучение по бизнес и финанси, математика, науки и инженерство, право и социални науки - включително персонализирана услуга за настаняване
 • MBA (CMI / YSJ)
 • Попълване на MBA (TBA) (от квалификация за преподаване или преходно лидерство на CMI)
 • MSc (TBA)
 • DBA (TBA)
 • DBA прогресия от MBA Top-up
 • BSc Top-up (Линкълн)

Подготовка на университета

 • Програма на фондацията - предоставя връзка от гимназията до стандартите и изискванията на западните университети
 • След Програмата на Фондацията, онлайн програми за обучение по основни предмети - включително персонализирана услуга за настаняване
 • Програма за готовност за докторантура - 2/3 месечна онлайн подробна подготовка за докторска или DBA, включително подготовка на предложения и персонализирана услуга за настаняване

Развитие на мениджмънта

 • MBA Доплащане за
 • Mini MBA
 • Програма за изпълнителни и неизпълнителни директори
 • Дигитален маркетинг (DM Inst)

Ново мислене за управление на ерата

 • Appli - Програми за позитивна психология и благосъстояние - водещи до MBA
 • Стратегическа сърдечност - "Стратегическата сърдечност е алтернатива на стратегическото планиране. Става дума за това да бъдеш решително човек в дигитално свързан свят. Тя приканва безстрашни лидери да говорят, преди да говорят, за да свържат сърцата, главите и ръцете си с плановете."

Безпрецедентните времена изискват ново мислене

MDCI и CMC са пренаписали Playbook.

В продължение на повече от тридесет години Management Development Centre International (MDCI) предефинира начина, по който се осигурява образованието на ръководителите в Близкия изток и Африка. Сега фокусът ни върху възможностите за трансформационни лидери доведе до нов Pathway към постигане на MBA, акредитиран от Обединеното кралство.

Ръководени от изпълнителния директор на CMC, д-р Лестър Масингам, ние представяме MBA от следващото поколение на лидерите от следващото поколение в Персийския залив. Започнете да приключвате само след 12 месеца, като финансовата инвестиция е само 12 000 щатски долара.

Всички имаме история. Ето кратък поглед към нашия

 • Повече от 5000 възпитаници.
 • Работа в сътрудничество с водещи британски факултети, колежи и университети.
 • Получи наградата на кралицата за експорт в образованието.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

история

В началото на 90-те

MDCI избира Бахрейн за свой регионален център за обслужване на лидерското образование на кариерните професионалисти и лидери в Арабия във всички сектори.

1993

MDCI стартира първата програма за дистанционно обучение по MBA в региона с британския университет Хъл, от бази в Дубай и Бахрейн.

1995

MDCI одобри като първи доставчик на MBA за Саудитска Арамко и доставя първия MBA на място в султаната на Оман с университета в Линкълн в Обединеното кралство.

1997

MDCI получава наградата на кралицата за експорт в образованието.

1998

MDCI започва първия регионален докторат по бизнес администрация на място в GCC с университетите в Хъл и Линкълн.

2000

MDCI предлага първа магистърска степен по изследвания на сигурността в GCC с британския университет за четене.

В началото на 2000-те

MDCI стартира Програмата за развитие на усъвършенстваното управление в Бахрейн съвместно с Министерството на труда и социалните въпроси. Междувременно, в консултация с британския военен аташе, предаде програмата MBA на Хъл на въоръжените сили на султана на Оман като част от програмата за компенсиране на Ал Ямама.

2006

MDCI назначи регионални агенти на Южноафриканския университет.

2015

MDCI издава докторска степен по бизнес администрация (DBA) на място в Бахрейн и Оман с Университета на Джон Мурс в Ливърпул.

2020

Следващото поколение MBA излиза на живо, онлайн, стартирано по време на глобалното блокиране на CoVid-19.

Разгръщане на лидерски умения, повече от 5000 пъти от 1993 г. насам

Възпитаници

В Бахрейн от 1993 г. MDCI пуска на пазара, подкрепя и администрира предоставянето на място за развитие на мениджмънт, програми за следдипломно и следдипломно обучение от аплодирани академични институции, включително водещите университети в Обединеното кралство като Хъл, Рединг и Линкълн, на повече от 5000 професионалисти в кариерата.

Нов ген

Многостранното мислене вдъхнови дизайна и времето на следващото поколение MBA. За начало 2020 г. е безпрецедентна година, изискваща ново обучение. Сертификатът на CMC за трансформационно лидерство със степента от Йорк Сейнт Джон се намесва да отговори на това на много нива. И ние имаме представа, че нашите възпитаници ще са готови да предложат това на членовете на семейството си, приятели и екип от следващия род.

лидерите

Само четири години след реализирането на програми за управление, до и следдипломно обучение, MDCI получи наградата на Queen за износ в образованието през 1997 г., като призна водещата роля на британската фирма в Близкия изток и Африка. Превъртане напред повече от две десетилетия и програмите на MDCI са посещавани от лидери на множество нива в множество сектори, включително министерски, C-Suite, както и предприемачи, привличащи мега придобивания, сливания и листинги.

142204_pexels-photo-3771089.jpeg

Най-накрая MBA, която е постижима, акредитирана, достъпна и достъпна

Защо да харчите поне два пъти повече време и пари за спечелване на MBA, когато можете да постигнете квалификация, акредитирана във Великобритания за 12 месеца за под 12 000 USD?

Промените в квантовите скокове през последните месеци насърчиха нашия екип да намери ново решение за MBA. В този безпрецедентен момент намерихме перфектната програма за смелите професионалисти в Арабия, търсещи нови лидерски умения.

Резултатът е MBA от следващото поколение.

Вашето обучение завършва след година, не изисква бакалавърска степен и се преподава от британски факултет в Персийския залив и / или на живо онлайн, което допълнително намалява разходите.

Защо да изберете MDCI?

Не вярваме в бариерите пред успеха.

Това е най-достъпният MBA в региона.

Не е необходима степен.

 • Вашият опитен бизнес опит може да ви осигури на борда.
 • Вземете първите шест месеца, за да спечелите професионален сертификат в Трансформационното лидерство.
 • Намалете разходите и пътувайте, посещавайте залива и / или влизайте в класната стая, онлайн на живо.
 • Доставка през уикенда, която се вписва в работата и семейството ви.

Нашата любов към Арабия

Повече от тридесет години MDCI помага на студентите в Близкия изток и Африка да постигнат истински потенциал и да постигнат амбиции за кариера. Получател на наградата на кралицата за износ в образованието, възпитаниците на MDCI възлизат на 5000 възпитаници - сред водещи организации като Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, PDO и Omantel.

Местоположения

 • London

  The Old Coach House TS27 4SS, United Kingdom, TS27 4SS, London

  • Manama

   Manama, Бахрейн

   Въпроси