© BIMM University
Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Представление

MSM-US1

Maastricht Училище по мениджмънт и Университет на Suffolk Стартирахме вълнуващо сътрудничество Executive MBA степен, по отношение на които участниците ще могат да учат в международни локации, Маастрихт (Холандия), Ипсуич (UK) с възможност да учат в Бостън (САЩ) при спазване на изискванията за издаване на виза.

Това партньорство на един от най-старите бизнес училища в Холандия и един от най-малките университети в Обединеното кралство е довело до развитието на уникален MBA, която съчетава солидна бизнес традиция и международна акредитация с предприемаческа енергия и възможност. Програмата се доставя изцяло на английски език.

За повече информация за този път, счупи нов Executive MBA виж статията за това, че е включен в списанието Бизнес Тъй

За да се задълбочи и укрепи академични и научни връзки между Холандия и Великобритания, заместник-канцлер на Suffolk University, професор Ричард Листър донесе на посещение в MSM в края на август 2016.

MSM и университета в Съфолк планират да обединят ресурсите за разработване на ефективна транснационалното партньорство образование в бизнес образование, с акцент върху социалната и екологичната устойчивост и отговорност, особено в хай-тек икономическа среда, където ученето през целия живот се превърна в императив за икономическо конкурентоспособност. Това ще включва партньорство да предложим индивидуално различни управленски и предприемачески градуса, кратки програми и бизнес събития. Здравен мениджмънт е една област, в частност, когато двете институции ще обедини своите мрежи и експертиза.

MSM-US32

Местоположения

  • Ipswich

    Ipswich, Великобритания

    Въпроси