Keystone logo
London School of Commerce Malta

London School of Commerce Malta

London School of Commerce Malta

Представление

London School of Commerce Malta

Част от групата на колежите в лондонското училище по търговия (Великобритания) в асоциацията с университета в Бедфордшир

Малтийския кампус

London School of Commerce Malta предлага атрактивен централно разположен университет в зашеметяващо местоположение на очарователния остров Малта, където английският език е един от двата официални национални езика и широко се говори от цялото местно население. Мястото на LSC Malta е оборудвано с всички необходими удобства за положително учене, включително Wi-Fi в цялата сграда, добре оборудвана библиотека и зони за отдих.

Библиотечният фонд на LSC Malta се състои от заем и справочна сбирка на всички основни текстове и препоръчителни показания. Също така има налична колекция от учебни умения и референтни методологии за изследвания. Освен това, студентите ще имат пълен достъп до над 70 000 текста, достъпни по електронен път чрез онлайн библиотеката на LSC.

Съвременните учреждения на LSC Malta и изчерпателните учебни ресурси ще Ви осигурят подходящите инструменти за безпрепятствен напредък в ученето ви, като същевременно развиете знания и опит, необходими за кариера в международния бизнес. LSC Malta е горд, че преподавателският й факултет включва отличени професори, изследователи и висококвалифицирани професионални преподаватели.

Ползи от LSC Malta

Кампусът се намира в близост до историческия град Valletta, който е обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО, и в близост до главния транспортен възел на острова, както и множество исторически забележителности, търговски центрове, зони за отдих и места за развлечения ,

В LSC Malta вие ще бъдете потопени в наистина разнообразна среда, съставена от студентска популация, която е топилка на националности и култури, което прави вашето образование наистина образователно преживяване, което надхвърля основното академично постижение.

LSC Malta е лицензиран като институт за висше образование (Лицензионен номер 2014-FHI-025).

24381_20.jpg

Основни предимства

 • Получете световно признати степени

 • Възможност за прехвърляне на кредити към (Великобритания), за да се получи британски диплома за MBA

 • Изключително конкурентни курсови такси, платими на гъвкави вноски

 • Проучете и живейте в уникална среда на англоговоряща средиземноморска държава

 • Известен международен факултет

 • Възползвайте се от модерен, напълно оборудван кампус на централно място

 • Достъп до 70 000 онлайн учебни материали

Местоположения

 • Floriana

  Floor 3, Europa Centre, St. Anne Street, FRN9020, Floriana

  Въпроси