Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Представление

Световен международен факултет

Нашият факултет се състои от най-добрите преподаватели, свързани с институции като Харвард, Йейл, Станфорд, Чикагски университет, Мичигански университет, Университет Дюк, Нюйоркски университет, Лондонско бизнес училище, Кеймбридж, Университет на Сейнт Гален, Бизнес училище в Копенхаген, Университет Бокони , Загребско училище по икономика и мениджмънт, Science Po, HEC Париж и др.

Подгответе се да бъдете оспорвани

В LSB , независимо дали сте се записали за програма за образователно образование, MBA или магистър по мениджмънт, бъдете готови за вълнуващо време. Ще бъдете изложени на бизнес ситуации, в които знанията ви се оспорват и се обсъждат нестандартни решения . Ще трябва да общувате и да намерите общ език с преподаватели и съученици и бизнес лидери от цял свят.

Иновационни методи на преподаване

Ученето в LSB ви дава достъп до различни култури, преживявания и начини на мислене. Чрез сътрудничество ще спечелите от богатия опит на вашите международни съученици, професори и корпоративни лидери. Награденият факултет е на първа линия на иновативните методи на преподаване в бизнес администрацията . Научете се да мислите и да решавате като лидер в казуси и консултантски проекти.

Надеждни знания

Учебната програма е създадена, за да ви превърне в лидер, който може да вижда, да поеме отговорността и да развива нови възможности. Опитът на вашия LSB Master носи повече от академични знания и практически умения. Нашата цел е да ви предоставим уникално преживяване - академично и друго.

зрение

Да бъде световно признато висококачествено бизнес училище в сърцето на Европа.

Мисия

Мисията на училището е да осигури вдъхновяваща и мултикултурна учебна среда за бизнес лидери от международни компании, работещи в Люксембург, както и в цяла Европа и по света. Постигайки своите образователни и академични цели, училището използва съвременни методи на преподаване и изследване, насърчава културното и интелектуално многообразие. Училището си партнира с международната бизнес общност и подготвя бизнес лидерите да просперират в сложен глобален бизнес свят.

акредитация

Luxembourg School Of Business е акредитирано от Люксембургското министерство на висшето образование и изследвания. Акредитациите се отнасят за цялата институция, както и за магистърски програми по бизнес администрация и магистър по мениджмънт. Luxembourg School Of Business също е член на международните акредитатори на AACSB и е акредитиран по Еразъм.

Местоположения

Местоположения
  • Luxembourg City

    19, Rue Eugène Ruppert

    • facebook
    • linkedin
    • instagram

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси