Keystone logo
Kozminski University Executive MBA
Kozminski University

Executive MBA

Warsaw, Полша

18 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 5520 / per year *

Смесен, Дистанционно обучение

* Обучение за 1 -ва година

Представление

Изградете своята „античупливост“

Имах уникалната възможност да наблюдавам развитието и еволюцията на нашата MBA програма през последните 40 години.

Първата програма за MBA е замислена преди 100 години и се превръща в движещата сила за развитието на управленските практики в света на бизнеса или в различни организации.

Наситеността с мениджъри, притежаващи MBA диплома, определено е най -високата в САЩ и със сигурност е един от най -важните фактори, което прави икономиката на страната най -мощната в света.

MBA програмите имат своя собствена философия и логика. Това са много всеобхватни програми, които позволяват на студентите да придобият знания и умения в широк спектър от области, използвани в широко разбираемото управление. Тази гъвкавост позволява на участниците в програмата MBA да изградят своята „античупливост“ (според Насим Николас Талеб), т.е. възможността да напуснат „срещата“ с „черни лебеди“ със сравнително ниски загуби.

Програмата MBA е уникална възможност за обмен на опит между студентите, която се изразява чрез овладяване на един вид лингва франка или специфичен мениджърски жаргон. Това от своя страна позволява отлично взаимно саморазбиране на мениджъри от различни отдели в компанията, което влияе върху ефективността на тях самите и на цялата организация.

Това е само малка част от ползите, които ще получите от нашето приключение Executive MBA.

Проф. Витолд Т. Белецки
Ректор на Kozminski University
Директор на Executive MBA програма

Тройна корона на акредитации

Kozminski University притежава три от най -престижните международни акредитации, известни като „тройната корона“ (AASCB, EQUIS, AMBA). Само 99 бизнес училища в световен мащаб (по -малко от 1% от всички бизнес училища) се радват на такова изключително признание. Тези акредитации удостоверяват най-високото международно сертифицирано качество на образователните програми, администрирани от университета, и осигуряват гаранция, че завършилите ще получат съвременни умения, необходими за справяне със съвременните бизнес предизвикателства и ще бъдат международно признати в различни индустрии.

Целта на програмата Executive MBA

Целта на програмата е да ви предостави цялостна перспектива за най -важните управленски проблеми. Управлението на тактически и стратегически решения, взети на изпълнително ниво, наблюдение на ефективността и предприемане на коригиращи действия, справяне с промените в бизнес средата, договаряне на ключови сделки, проектиране на гъвкави и ефективни комуникационни системи - всички тези отговорности изискват усърдие, техническа готовност и емоционална интелигентност. Нашият Executive MBA е специално фокусиран да ви помогне да израствате като лидер и да промените начина си на мислене. Ние поставяме висок акцент върху развитието на вашия лидерски потенциал.

Тази програма си поставя за цел да ви помогне да предизвикате себе си в множество измерения и в резултат на това да ви помогне да създадете по -интелигентни решения за създаване на устойчива стойност.

Приемане

Учебен план

Класации

Такса за обучение по програмата

Идеални студенти

Акредитации

За училището

Въпроси