Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Представление

Уникално позиционирани да процъфтяват във връзката между бизнес, правителство и общество, в Kogod, ние вярваме, че бизнесът е сила за значима промяна. Американският университет е признат за силния си ангажимент към обществените услуги, междудисциплинарното образование, международния ангажимент и научните изследвания. Кампусът на университета се намира в жилищен район в северозападната част на окръг Колумбия, на по-малко от една миля от метростанция Tenleytown и в близост до много посолства, правителствени агенции, международни агенции, неправителствени организации, нестопански организации и компании. Бизнес училището Kogod (Kogod) е създадено през 1955 г.

През годините Kogod използва силната репутация на Американския университет, за да предостави много възможности за студенти, които се интересуват от връзката между частния бизнес и обществените услуги, като дава достъп до различни организации в близост. През 1979 г. училището е кръстено на възпитаника Робърт П. Когод, успешен предприемач на недвижими имоти, като признание за неговата щедра подкрепа. Дейвид Марчик служи като декан на Kogod от август 2022 г.

Имаме достъпа и възможностите, които не можете да получите никъде другаде. Местоположението на Kogod във Вашингтон, окръг Колумбия, и връзките по целия свят означават, че ще имате достъп до лични и професионални възможности, които няма да намерите никъде другаде. И с нашите малки размери на класове ще можете да създадете смислени взаимоотношения с преподаватели и колеги, които ще продължат цял живот. Класирани на #16 от US News & World Report за най-добри онлайн магистърски програми през 2021 г. и разположени в сърцето на Вашингтон, окръг Колумбия, ние ви даваме възможност да реализирате амбициите си чрез строги, но гъвкави програми, преподавани онлайн.

Местоположения

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси