Keystone logo
KMU Akademie

KMU Akademie

KMU Akademie

Представление

Продължаващо образование в 21 век

В 21 век, който се характеризира с все по-бързо напредващо развитие, образованието и допълнителното обучение са ценен актив и са по-важни от всякога. Сложните технологични и икономически проблеми и голямата отговорност към околната среда поставят компаниите и техните мениджъри пред решения, които се вземат на базата на опит, знания и компетентност. Следователно ученето през целия живот и допълнителната професионална квалификация са от съществено значение. Задачата на доставчиците на обучение е да осигурят инфраструктурата за тези възможности за допълнително обучение.

KMU Akademie & Management AG, която е основана през 2006 г., осъзнаваше тази отговорност от самото начало. Въпреки това тя също така признава, че работещите хора, които искат да учат задочно, са изправени пред голямо предизвикателство: балансиране на работа, семейство и обучение. Имайки предвид това изискване, отговорните лица в KMU Akademie разработиха концепция за дистанционно обучение, което не зависи от времето и мястото. От 2011 г. KMU Akademie , в сътрудничество с Middlesex University, предлага задочни онлайн курсове, които отговарят точно на тези изисквания.

В допълнение към системната акредитация на Middlesex University, дипломните програми в Middlesex University бяха успешно акредитирани от агенцията за акредитация AQAS в сътрудничество с KMU Akademie & Management AG съгласно международните стандарти, Европейските стандарти и насоки (ESG).

Първият избор за вашето обучение заедно с вашата работа

Курсовете могат да бъдат завършени задочно. Това е особено полезно за ръководители, които искат да разширят знанията си, без да се отказват от работата си. Онлайн курсът в Middlesex University / KMU Akademie се адаптира гъвкаво към нуждите на студентите. Учите, когато и където искате, и завършвате обучението си със собствено темпо.

Вашите предимства с един поглед

С нас вие сте в най-добрите ръце

 • Гъвкаво обучение
 • Език на обучение немски
 • Призната степен
 • Лична хигиена

Онлайн обучение в Middlesex University / KMU Akademie

Учете независимо от времето и мястото

Студентите, които завършат своето онлайн обучение в KMU Akademie , се записват като студенти в Middlesex University в Лондон и също получават диплома от тях. KMU Akademie отговаря за организационното управление на курса. Всички документи, учебни материали и домашни са достъпни за учениците на немски език по всяко време в онлайн платформата KMUnity. В допълнение, KMU Akademie е точката за контакт за студентите по всички въпроси, свързани с обучението. Преподавателите, съветниците и служителите могат да погледнат назад към дългогодишния си опит и да осигурят възможно най-добрата подкрепа за студентите.

Местоположения

 • Linz

  Hauptstraße,54, 4040, Linz

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси