Kingston University Business School

A logo

Представление

Факултетът за бизнес и социални науки съчетава бизнес училище Kingston и училище по право, социални и поведенчески науки. Заедно те развиват критично мислене и подход за учене към решаване на проблеми с международна перспектива.

Докато изучавате тук, можете да изследвате най-големите въпроси на обществото от различни предметни гледни точки. Можете да добиете представа от специалисти в индустрията, публичния сектор и обществените услуги, както и от научно-изследователски дейци академици със специализирани области на експертиза. От съществено значение, това ви дава възможност да се включите в по-широката картина и да завършите с преносимите умения, необходими за просперитет в трудната кариера.

Kingston Business School е удостоена с престижната международна акредитация от AACSB (Асоциация за развитие на училищни бизнес училища) в знак на отличие на нашето бизнес образование. Тази акредитация е спечелена само от 5% от световните бизнес училища. Много курсове също са акредитирани и признати от професионални органи, включително Асоциацията на MBA и Chartered Institute of Marketing.

Училището по право, социални и поведенчески науки предлага редица курсове по психология, които са акредитирани от Британското психологическо дружество (BPS). Можете също да изберете да изучавате една от само няколко степени във Великобритания, предлагаща специализирана квалификация по криминалистика. Нашите курсове по политика и права на човека се преподават от международни практикуващи, включително бившият директор на кампаниите на Amnesty International UK и настоящ директор на Британския институт за правата на човека.

Ние непрекъснато обновяваме начина, по който студентите от бизнеса и социалните науки мислят и решават проблеми, за да отговорим на нуждите на нашия бързо променящ се свят. Учете се тук и бъдете част от оформянето на този свят.

Кингстън бизнес училище

Вярваме, че професионалният успех се оформя чрез хониране и развитие на личен капацитет и умения, както и на академичната рамка на знанието, за да се движи развитието и да се постигне успех. Чрез богати на професионалисти, ангажирани с работодатели и информирани от научни курсове ние работим заедно с нашите студенти, за да им помогнем да постигнат лични цели и кариерни амбиции; и да станат признати за своите различни подходи и отношение към бизнеса.

Акредитации

Kingston Business School е удостоена с престижната международна акредитация от AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Тази акредитация е спечелена само от пет процента от световните бизнес училища и признава високото качество и стандарта на нашето бизнес образование.

Много курсове също са акредитирани и признати от професионални органи, включително Асоциацията на MBAs (AMBA), Европейската фондация за развитие на управлението (EFMD) EPAS, Chartered Institute for Professional Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) и Кралската институция на дипломираните геодезисти (RICS).

Защо да изберете Kingston Business School?

Нашите студенти са търсени, ориентирани към бъдещето лидери, които активно предизвикват, променят, създават и си сътрудничат, за да допринесат за обществото и да въздействат върху икономиката като влияещи върху бизнеса и създатели на работни места.

Предизвикателство

Насърчаваме нашите ученици да предизвикват възприятията и перспективите. Ние се стремим нашите ученици активно да анализират, разпитват, интерпретират и иновации.

промяна

От Kingston Business School непрекъснато гледат напред, за да интерпретират бъдещето и да подкрепят хората за посрещане на възникващи предизвикателства. Мотивираме учениците да бъдат решаващи проблеми и влияещи, които могат да извлекат най-доброто от себе си и другите.

създавам

Тъй като въздействието на дигитализацията и ИТ влияе върху бизнес средата и промените продължават да се отразяват на нашето бъдеще, ние подготвяме студентите да развиват и предприемчив начин на мислене, за да идентифицират и възприемат потенциалните възможности.

Сътрудничество

Ние предлагаме на учениците да развият своя творчески капацитет и отношение към съвместна работа за успешна работа в мултидисциплинарни екипи и среди.

Готови за бизнес: нашите курсове

Ние проектираме нашите курсове заедно с водещи организации за технологии, производство, услуги и финансови услуги, за да гарантираме, че те съответстват на проблемите, предизвикателствата и потребностите на съвременния бизнес. Вие получавате разбирането, прозрението, уменията и инструментите за реални възможности при завършването.

Визия: Иновативна, предприемаческа и променяща живота

Да бъде признат в световен мащаб за иновативен и предприемачески подход към образованието и научните изследвания, създаващи и реализиращи възможности за промяна в живота.

Мисия: Водена от преподаватели с информирани изследвания

Да се създаде възможно най-добрата среда за персонал и студенти, която е разнообразна и приобщаваща, водена от информирани за обучение, предприемачество и изследвания.

Стойности: Превъзходство в персонала и опит на учениците

Превъзходство: Ние ценим отличните постижения в опита на персонала и студентите, обучението и изследванията.

Иновации и креативност: Ние ценим иновациите, креативността и предприемаческото мислене при генерирането и прилагането на идеи.

Уважение: Ние ценим многообразието, колегиалността и отговорността.

Какво ни отличава?

Бизнес училището в Кингстън има четири отличителни черти, които го комбинират, за да го отделят от другите университети:

Заетост

Учениците в бизнес училището в Кингстън имат голямо търсене на работното място. Уместността на нашите курсове, тесните ни връзки с индустрията, отличното качество на нашите услуги за кариера и заетост, мрежови събития с бизнес лидери и работни места означават, че нашите студенти са добре позиционирани за заетост.

предприемачество

Предприемаческото мислене е в нашето ДНК. Независимо дали искате да сте част от стартиращ бизнес или да стимулирате иновации в рамките на организация, в Kingston Business School се присъединявате към топ бизнес училище за предприемачество.

Ние сме оценени като най-успешната институция за висше образование в Обединеното кралство за завършили стартиращи компании (Проучване на бизнеса във висшето образование и взаимодействието на общността 2020/21). QS TopMBA.com ни класира като номер едно в света за стартиращи фирми с магистърска степен по бизнес администрация.

От нашия бизнес инкубатор в Кингстън до работата ни по схемата за награди за малкия бизнес, в бизнес училището в Кингстън ние сме следобед в поддържането и развитието на иновативното мислене. Ние също сме дом на международно признатия изследователски център за малък бизнес.

Международна класация, акредитация и членство

Kingston Business School е едно от само 5 на сто от световните бизнес училища, които притежават акредитация от AACSB International - Асоциацията за напредък на колегиалните училища на бизнеса.

Ние притежаваме акредитация от редица най-големи и най-влиятелни асоциации за акредитация на бизнес училища.

съоръжения

Нашето целенасочено бизнес училище в размер на 26 милиона британски лири е проектирано и създадено с цел устойчивост, за да отразява нашия ангажимент да вдъхновяваме, обучаваме и развиваме ученици, които ще вземат своя опит от устойчиво поведение в бъдещата си работа и кариера.

Разполагаме с авангардни учебни съоръжения, където можете да приложите теорията на практика. Нашата най-съвременна търговска зала Bloomberg е симулирана търговска зала за начинаещи финансисти. Нашият чисто нов Kingston Business Incubator е специално създадена стая за студенти, работещи върху бизнес идеи.

Вашето проучване се поддържа от онлайн инструменти за обучение, като интранет на студентите и Canvas. А нашият кампус е разположен на 30 минути от сърцето на централния Лондон, като ви дава достъп до водещия световния финансов и бизнес център, всички са базирани в най-безопасното и най-щастливо място за живеене в столицата.

Международна двуседмица

Всички студенти по MBA в Кингстън се събират за нашата годишна международна петнадесетдневка. Провеждайки се в кампуса, по време на International Twonight вие ще учите и общувате с MBA и Executive MBA студенти, базирани както в нашите локации в Кингстън, така и в Москва. Надграждайки знанията, които сте натрупали досега в курса си, ще се потопите в избора си на специализирани избираеми модули и ще чуете от вдъхновяващи гост-лектори. Предишни участници също имаха възможност да участват във вълнуващи посещения на компании.

Нашите съоръжения

Нашите студенти се възползват от някои от най-добрите съоръжения в страната, включително:

  • Търговската зала Bloomberg, която ви дава вкус да работите на истински търговски етаж (Кингстън е един от малкото университети, които предлагат това);
  • Специализирани апартаменти и работни пространства, ИТ съоръжения и социални зони за нашите специализанти;
  • Центърът за бизнес изследвания, включително нашия център за изследователска дейност за малък бизнес;
  • Kingston Business Incubator, пространство за бизнес инкубатор, със съоръжения, които да ви помогнат да стартирате свой собствен бизнес;
  • Центърът за учебни ресурси, отворен 24 часа в денонощието за време, с достъп до библиотеки, учебни пространства и компютърни съоръжения; и основни текстове, периодични издания и компютърни учебни пакети, достъпни от повече от 200 мрежови работни станции.

Кампусът на Кингстън Хил се намира в Кингстън ъпон Темза, гласувано за най-сигурното предградие и най-щастливо място за живеене в Лондон. Централен Лондон е на 30 минути от Кингстън Пон Темза, предлагащ на студентите достъп до жизненост, динамика и културно многообразие на една от най-големите бизнес столици в света.

Местоположения

  • Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

  • строение 2 Центральный АО RU, Prechistenskaya Naberezhnaya, 11, Moscow, Russia, 119034, 119034, Moscow

Въпроси