Keystone logo
© BIMM University
Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Представление

Факултетът по бизнес и социални науки съчетава Kingston Business School и Училището по право, социални и поведенчески науки. Заедно те култивират критично мислене и подход към ученето, насочен към решаване на проблеми, с международен поглед.

Докато учите тук, можете да изследвате най-големите въпроси на обществото от различни гледни точки. Можете да получите представа от професионалисти от индустрията, публичния сектор и обществените услуги, както и изследователски активни академици със специализирани области на експертиза. Най-важното е, че това ви позволява да се включите в по-голямата картина и да завършите с преносими умения, необходими за проспериране в предизвикателни кариери.

Kingston Business School получи престижната международна акредитация от AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) като признание за отличните постижения на нашето бизнес образование. Тази акредитация е спечелена от само 5% от световните бизнес училища. Много курсове също са акредитирани и признати от професионални организации, включително Асоциацията на MBAs и Chartered Institute of Marketing.

Училището по право, социални и поведенчески науки предлага набор от курсове по психология, които са акредитирани от Британското психологическо общество (BPS). Можете също така да изберете да изучавате една от само няколкото степени в Обединеното кралство, предлагащи специализирана квалификация по съдебна психология. Нашите курсове по политика и човешки права се преподават от международни практици, включително бивш директор на кампаниите на Amnesty International UK и настоящ директор на Британския институт за правата на човека.

Ние непрекъснато обновяваме начина, по който студентите по бизнес и социални науки мислят и решават проблеми, за да отговорим на изискванията на нашия бързо променящ се свят. Учете тук и бъдете част от оформянето на този свят.

Kingston Business School

Вярваме, че професионалният успех се оформя чрез усъвършенстване и развитие на личния капацитет и умения, както и на академичната рамка от знания, за да се стимулира развитието и постигането на успех. Чрез богати на професионална квалификация, ангажирани с работодатели и информирани от научни изследвания курсове, ние работим заедно с нашите студенти, за да им помогнем да постигнат лични цели и кариерни амбиции; и да станат признати за своите различни подходи и отношение към бизнеса.

Акредитации

Kingston Business School получи престижната международна акредитация от AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Тази акредитация е спечелена от само пет процента от световните бизнес училища и признава високото качество и стандарт на нашето бизнес образование.

Много курсове също са акредитирани и признати от професионални организации, включително Асоциацията на MBAs (AMBA), Европейската фондация за развитие на мениджмънта (EFMD) EPAS, Chartered Institute for Professional Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) и Кралския институт на дипломираните геодезисти (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Защо да изберете Kingston Business School?

Нашите студенти са търсени, фокусирани върху бъдещето лидери, които активно предизвикват, променят, създават и си сътрудничат, за да допринесат за обществото и да окажат влияние върху икономиката като бизнес влиятели и създатели на работни места.

Предизвикателство

Ние насърчаваме нашите ученици да предизвикват възприятия и перспективи. Ние се стремим нашите студенти активно да анализират, поставят под въпрос, тълкуват и правят иновации.

промяна

В Kingston Business School непрекъснато гледат напред, за да тълкуват бъдещето и да подкрепят хората да се справят с възникващите предизвикателства. Мотивираме учениците да решават проблеми и да имат влияние, които могат да извлекат най-доброто от себе си и другите.

Създавайте

Тъй като въздействието на цифровизацията и ИТ въздействията върху бизнес средата и промяната продължават да влияят на нашето бъдеще, ние подготвяме студентите да култивират и предприемчив начин на мислене, за да идентифицират и прегърнат потенциални възможности.

Сътрудничество

Ние подготвяме студентите да развият своя творчески капацитет и отношение за сътрудничество, за да работят успешно в мултидисциплинарни екипи и среди.

Готови за бизнес: нашите курсове

Ние проектираме нашите курсове заедно с водещи технологични, производствени, сервизни и финансови организации, за да гарантираме, че са в съответствие с проблемите, предизвикателствата и нуждите на днешния бизнес. Получавате разбиране, проницателност, умения и инструменти за реални възможности при дипломирането.

Визия: Иновативна, предприемаческа и променяща живота

Да бъдем световно признати за иновативен и предприемачески подход към образованието и научните изследвания, създаващи и реализиращи променящи живота възможности.

Мисия: Водени от преподаване, базирано на научни изследвания

Да създадем възможно най-добрата среда за персонала и студентите, която е разнообразна и приобщаваща, водена от учене, предприемачество и изследователска информация.

Ценности: Отлични постижения в опита на персонала и студентите

Отлични постижения: Ние ценим високите постижения в опита на персонала и студентите, обучението и научните изследвания.

Иновации и креативност: Ние ценим иновациите, креативността и предприемаческото мислене при генерирането и прилагането на идеи.

Уважение: Ценим разнообразието, колегиалността и отговорността.

Какво ни отличава?

Kingston Business School има четири отличителни характеристики, които го отличават от другите университети:

Пригодност за заетост

Студентите на Kingston Business School са много търсени на работното място. Уместността на нашите курсове, тесните ни връзки с индустрията, отличните постижения на нашите услуги за кариера и заетост, събития в мрежа с бизнес лидери и стажове означават, че нашите студенти са в добра позиция за работа.

Предприемачество

Предприемаческото мислене е в нашето ДНК. Независимо дали искате да сте част от стартиращ бизнес или да стимулирате иновациите в рамките на организация, в Kingston Business School вие се присъединявате към топ бизнес училище за предприемачество.

Ние сме оценени като най-успешната институция за висше образование в Обединеното кралство за завършили стартиращи компании (Проучване на бизнеса във висшето образование и взаимодействието на общността 2020/21). QS TopMBA.com ни класира като номер едно в света за стартиращи фирми с магистърска степен по бизнес администрация.

От нашия бизнес инкубатор в Кингстън до работата ни със схемата за награди на Хартата за малък бизнес, в бизнес училището в Кингстън сме пионери в подхранването и развитието на иновативно мислене. Ние също сме дом на международно признатия изследователски център за малък бизнес.

Международни класации, акредитация и членство

Kingston Business School е едно от едва 5 процента от бизнес училищата в света, които притежават акредитация от AACSB International – Асоциацията за напредък на колегиалните бизнес училища.

Притежаваме акредитация от редица от най-големите и влиятелни асоциации за акредитация на бизнес училища.

съоръжения

Нашето специално създадено бизнес училище на стойност £26 милиона беше проектирано и конструирано с мисъл за устойчивостта, за да отразява нашия ангажимент да вдъхновяваме, образоваме и развиваме студенти, които ще пренесат своя опит от устойчиво поведение в бъдещата си работа и кариера.

Имаме авангардни учебни съоръжения, където можете да приложите теорията на практика. Нашата най-модерна търговска зала на Bloomberg е симулирана търговска зала за амбициозни финансисти. Нашият чисто нов бизнес инкубатор Kingston е специално изградена стая за студенти, работещи върху бизнес идеи.

Вашето обучение се поддържа от инструменти за онлайн обучение като интранет за студенти и Canvas. И нашият кампус е разположен на 30 минути от сърцето на централен Лондон, което ви дава достъп до водещия световен финансов и бизнес център, докато се намира в най-безопасното и щастливо място за живеене в столицата.

Международни две седмици

Всички студенти по MBA в Кингстън се събират за нашата годишна международна петнадесетдневка. Провеждайки се в кампуса, по време на International Twonight вие ще учите и общувате с MBA и Executive MBA студенти, базирани както в нашите локации в Кингстън, така и в Москва. Надграждайки знанията, които сте натрупали досега в курса си, ще се потопите в избора си на специализирани избираеми модули и ще чуете от вдъхновяващи гост-лектори. Предишни участници също имаха възможност да участват във вълнуващи посещения на компании.

Нашите съоръжения

Нашите студенти се възползват от някои от най-добрите съоръжения в страната, включително:

  • Търговската зала на Bloomberg, която ви дава усещане за работа на истинска търговска площадка (Кингстън е един от малкото университети, които предлагат това);
  • Специализирани апартаменти и работни пространства, ИТ съоръжения и социални зони за нашите следдипломни студенти;
  • Центърът за бизнес изследвания, включително нашия Център за изследване на малкия бизнес;
  • Бизнес инкубаторът Kingston, бизнес инкубатор, със съоръжения, които да ви помогнат да започнете свой собствен бизнес;
  • Центърът за учебни ресурси, отворен 24 часа в денонощието през семестра, с достъп до библиотеки, учебни помещения и компютърни съоръжения; и основни текстове, периодични издания и пакети за компютърно обучение, достъпни от повече от 200 мрежови работни станции.

Кампусът Kingston Hill се намира в Кингстън на Темза, избран за най-безопасното предградие на Лондон и най-щастливото място за живеене. Централен Лондон е на 30 минути от Кингстън на Темза, предлагайки на студентите достъп до жизнеността, динамиката и културното многообразие на една от най-големите бизнес столици в света.

Местоположения

  • Kingston upon Thames

    Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

Въпроси