Keystone logo
King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Представление

Основана през 1975 г., Колежът по индустриално управление (CIM) предлага бакалавърски програми по счетоводство, финанси, управление, информационни системи за управление и маркетинг. В допълнение, колежа предлага три дипломирани степен: Изпълнителен магистър по бизнес администрация (EMBA), магистър по бизнес администрация (MBA) и магистър по счетоводство. Всички програми за висше образование се преглеждат периодично и се сравняват с водещи бизнес програми в САЩ и се ревизират, за да останат актуални и актуални с развиващите се бизнес тенденции. Завършилите програми в CIM се координират от помощник-декана на колежа. Изключителен факултет, ангажиран в усилията си за непрекъснато усъвършенстване, чрез внедряването на нови технологии, акцентирането върху глобалните перспективи и вниманието към етичните въпроси, поставя бизнес учебните програми на CIM на равна нога с водещите бизнес програми по целия свят. Всички аспекти на програмата са предназначени да съответстват на стандартите на AACSB

Визията и мисията на CIM служат като основен фокус за колежа и осигуряват посока в преследването на отлични постижения в преподаването, научните изследвания и обслужването.

Визията

Да бъде сред първите пет бизнес училища в Азия

Мисията

Ние завършваме студентите със съответни знания, умения и лидерски потенциал, които ги правят най-търсените от работодателите в региона. Ние произвеждаме висококачествени изследвания, които се възприемат от бизнеса. Ние ангажираме общността в ценни и обогатителни услуги.

Стратегически цели

 1. Изграждане на изключителен факултет орган с правилно представителство на Саудитска Арабия
 2. Осигурете иновативен и интегративен опит в обучението, за да произвеждате конкурентоспособни завършили в световен мащаб
 3. Да подобри значително резултатите и качеството на изследванията
 4. Предоставяйте на общността услуги за добавяне на стойност
 5. Подравнете структурата и осигурете отговорни системи за управление
 6. Подобряване на конкурентоспособността чрез изграждане на образ и марка

CIM ще продължи да води пътя за бизнес обучение в Кралство, да гарантира, че учебната програма остава актуална и актуална за нуждите на заинтересованите страни, включва етика, основаваща се на принципите на исляма, изгражда връзки с бизнеса и насърчава интелектуалното развитие на своята факултет.

Местоположения

 • Dhahran

  University Blvd, 31261, Dhahran

  Програми

  Въпроси