Keystone logo
Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Представление

Училището в Кели предлага висше бизнес образование, фокусирано върху насочване към вашия истински успех. В училището за бизнес в Кели, ние се занимаваме с създаването на кариерна инерция. Нашите студенти имат таланта да успеят, смирението да расте и упоритостта да продължат. Този дух - съчетан с образование, което може да предостави само елитното училище в Кели - завършва завършилите със знанията и уменията, необходими за посрещане на нови предизвикателства, за да направят положителна промяна възможна и да допринесат за техните организации от първия ден. Имаме корени в първия бизнес курс, предлаган в Колежа в Индиана в Блумингтън през 1830 г. Колежът в Индиана се превърна в Университет в Индиана, а Школата за търговия и финанси, създадена през 1920 г., се превърна в училище за бизнес в Кели. Ние предлагаме бизнес курсове в нашия кампус в Индианаполис от 1916 г., внедряваме висше образование през 1952 г. и предварително бизнес образование в световен мащаб. Нашата времева линия показва повече от 100 години бизнес постижения. Рекрутерите ни казват, че търсят нашите студенти и възпитаници за тяхната положителна, трудолюбива нагласа и увереността им, които идват от реалното, приложимото образование, което нашето преподаватели предлага на всяко ниво. Нашите преподаватели изискват и получават най-доброто от нашите студенти. Студентите от Кели се научават как да постигнат резултати. Това качество се отразява в нашите изключителни цени за предлагане на работа за ученици, репутацията на нашите кариерни услуги и глобалната ни позиция като топ бизнес училище.

about kelley
banner

Преминете от момент на инерция

В живота има моменти от значение. Те се случват навсякъде и по всяко време. Проблясък на вдъхновение за нов бизнес, запознаване с ментор, кацане на голямата работа - те са ключови моменти, които те определят. И без подходящото обучение и подкрепа, това е всичко, което са: единични моменти, които свършват, когато свършват. С Кели тези моменти избухват във верижни реакции на възможността. Не сте просто подготвени за тях; вие сте в състояние да ги навигирате, за да се насочите към вашия истински успех.

banner

Мисия

Мисията на училището за бизнес в Кели е да трансформира живота на студенти, организации и общество чрез образование и изследвания в управлението. Нашата цел е да произведем: а) студенти, които са граждани на света, които имат положително влияние върху техните организации и върху общностите, в които живеят, и б) изследвания, които напредват както в теорията, така и в практиката. Ние наблягаме на съвместния подход, който насърчава създаването на партньорства с добавена стойност между преподаватели, студенти, възпитаници, други университети и академични звена в IU и с частни организации и организации с нестопанска цел. В училището в Кели, ние се ангажираме да поддържаме система от ценности, основана на:

 • Етично поведение и почтеност
 • Превъзходство, професионализъм и гордост от всичко, което правим
 • Лична инициатива и индивидуална отговорност
 • Пълна ангажираност на всички наши преподаватели и служители в изпълнението на мисията на училището
 • Постоянни иновации в нашите програми и стипендии
 • Дух на сътрудничество, любезност, уважение и колегиално поведение във всички контексти
 • Отворена и откровена комуникация
 • Многообразие и приобщаване и
 • Справедливо и справедливо признаване за изпълнение

Научете повече за: Kelley / Manchester Global MBA

Местоположения

 • Bloomington

  Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street , 47405, Bloomington

 • Indianapolis

  801 W. Michigan Street , 46202, Indianapolis

Въпроси